Kardeşin ağlıyor!

yazdıklarının farkında değilmisin , ota çöpe toplanan islami gruplardan kastın nedir ? suriye , filistin , mısır olaylarıyla ilgili toplanan insanlardanmı bahsediyorsun ?

Yahu hocam İslami gruplardan kastım halk değil ki. AB - NATO gibi grupları (örgütleri) biliyorsunuzdur bunun yanı sıra İslami gruplar da vardır. İslam İşbirliği Teşkilatı, İslam Konferansı Örgütü gibi. Mesajımda belirttiğim gruplar bunlardır ve yine mesajımda belirttiğim gibi bu gruplar ota çöpe toplanırlar. İşin iç yüzünü anlamadan din düşmanı ilan ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarım :)

Yahu hocam İslami gruplardan kastım halk değil ki. AB - NATO gibi grupları (örgütleri) biliyorsunuzdur bunun yanı sıra İslami gruplar da vardır. İslam İşbirliği Teşkilatı, İslam Konferansı Örgütü gibi. Mesajımda belirttiğim gruplar bunlardır ve yine mesajımda belirttiğim gibi bu gruplar ota çöpe toplanırlar. İşin iç yüzünü anlamadan din düşmanı ilan ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarım :)
Araya bi virgul koysan koray bu yanlis anlasilma olmazdı yazini bi kac kere okudum bende arkadas gibi anladim :D

öncelikle paylaşımın bir kısmı gerçek dışıdır, evet yapılanlar faşistce alçakçadır, ama abartmamak gerçeklik dışına çıkmamak lazım, dün yaptığım bir kaç araştırma müslümanlara zorla içki içirilmesi olayının gerçek dışı olduğu ve paylaşılan fotoların 2008 den olma farklı bir olaya ait olduğunu gördüm,

olaylara geniş pencereden bakmak lazım, bu olayları yapanlar çinli ırkçı ve milliyetçilerdir, ama bu olaya öyle kardeşin ölüyor, müslüman ölüyor, yok o ölüyor bu ölüyor olarak bakmayın, orada ölen insanın kimliğinden ziyade benliği önemlidir,ölen bir insandır, insan olarak görüp, cihat veya dini olaylardan sıyrılıp, insanlığa yakışır tepkiler vermek gerekir,

ve bu tepkileri sadece mısır , suriye , filistinle sınırlamamak lazım, burada dini veya kişisel düşünceleri için ölen veya yaralananları gören gözleriniz rica ediyorum, cinsel tercihleri veya farklı düşünceleri için zarar görenleride görsün,

artık olayları dini boyuttan ayırıp, insanlık boyutuyla görmelisiniz.

ölümün veya öldürmenin dini , dili ırkı yoktur. ölen her zaman insandır. ölümün olduğu yerde kazanan yoktur.

öncelikle paylaşımın bir kısmı gerçek dışıdır, evet yapılanlar faşistce alçakçadır, ama abartmamak gerçeklik dışına çıkmamak lazım, dün yaptığım bir kaç araştırma müslümanlara zorla içki içirilmesi olayının gerçek dışı olduğu ve paylaşılan fotoların 2008 den olma farklı bir olaya ait olduğunu gördüm,

olaylara geniş pencereden bakmak lazım, bu olayları yapanlar çinli ırkçı ve milliyetçilerdir, ama bu olaya öyle kardeşin ölüyor, müslüman ölüyor, yok o ölüyor bu ölüyor olarak bakmayın, orada ölen insanın kimliğinden ziyade benliği önemlidir,ölen bir insandır, insan olarak görüp, cihat veya dini olaylardan sıyrılıp, insanlığa yakışır tepkiler vermek gerekir,

ve bu tepkileri sadece mısır , suriye , filistinle sınırlamamak lazım, burada dini veya kişisel düşünceleri için ölen veya yaralananları gören gözleriniz rica ediyorum, cinsel tercihleri veya farklı düşünceleri için zarar görenleride görsün,

artık olayları dini boyuttan ayırıp, insanlık boyutuyla görmelisiniz.

ölümün veya öldürmenin dini , dili ırkı yoktur. ölen her zaman insandır. ölümün olduğu yerde kazanan yoktur.
Dunyada nerede bir Mazlum varsa biz onun yanindayiz. Şu cinsel tercih meselesindekiler hariç ( boyle bi dunya yok)

Bence tüm dünyada müslümanlara karşı sistematik ve birbiri ile baglantılı sindirme ve tevhidden uzaklaştırma adına yapılan bir zulum var

Elbette başka dine mensup insanlarada dünyanın çeşitli yerlerinde zulm ediliyordur ancak müslümanlara global capta yapıldıgı gibi sistematik degil bu zulumler.

ENFAL Suresi 73--- İnkar edenler birbirlerinin dostlarıdır. Eğer siz aranızda dost olmazsanız yeryüzünde kargaşalık, fitne ve büyük bozgun çıkar.

Ayrıca bir şeyleri düzeltmek istiyor isek kendimizden başlamamız lazım

https://www.youtube.com/watch?t=21&v=XUkCgI308fQ

"Sen öğüt verip-hatırlat; çünkü gerçekten öğütle-hatırlatma, mü'minlere yarar sağlar" (Zariyat 55)

Son düzenleme:
Dunyada nerede bir Mazlum varsa biz onun yanindayiz. Şu cinsel tercih meselesindekiler hariç ( boyle bi dunya yok)

kendinle çelişmemek lazım, mazlum varsa yanındayız diyorsun, cinsellik hariç diyorsun, adama derler sanane be adam sen kimsin diye.

cehalet başa bela, anlayışlı olmak size bişey kaybettirmez, unutmayın sizde o şekilde olabilirdiniz, empati yapmak zor olmasa gerek, o insanların yerine koyun kendinizi ve şu anki ruh halinizi karşınıza koyarak yapın bunu, kendinizden ne kadar nefret edeceksiniz.

öyle diyorsan tamamdır , yanlış anlamışım

kendinle çelişmemek lazım, mazlum varsa yanındayız diyorsun, cinsellik hariç diyorsun, adama derler sanane be adam sen kimsin diye.

cehalet başa bela, anlayışlı olmak size bişey kaybettirmez, unutmayın sizde o şekilde olabilirdiniz, empati yapmak zor olmasa gerek, o insanların yerine koyun kendinizi ve şu anki ruh halinizi karşınıza koyarak yapın bunu, kendinizden ne kadar nefret edeceksiniz.

Ramazan ramazan Çok sevimli ONUR yuruyuşlerini gördukten ve yaptiği ahlaksiz edepsiz hayasiz hareketleri haberlerde görünce hayvandan daha aşağı olanlara mi empati kuracagim .çok yanlış kişiye dedin hocam. Iyi forumlar

bazı şeyler tercih meselesi değildir hocam , toplum içinde uyulması gereken kurallar vardır , insanların çıplak gezmesi tiksinç bir durum , tecavüze , intihara tercih meselesi diyemeyeceğimiz gibi çıplaklık olayıda tercih meselesi değildir.

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] Soyunma olayı abartı ve ayıptı. İstanbul'da olsam o yürüyüşe giderdim o ayrı mevzu ama 2 dengesizin yaptığı olay haklıyken haksız konumuna düşmekten başka bir şey değil.

Yazini okudum hocam . Bana faşist yerine yobaz demeni isterdim.yaptiklari hareketlerden dolayi onlara hayvan demedim (hayvanlara hakaret olur) daha aşağılar dedim. Ayrica o yaptiklari hareketlerin ceza kanuna gore suç olduğunu biliyorsun galiba hukukçuydun . Ben Allah ın dediğine bakarım. Bu sapkin işlerden dolayi Bir kavim helak oldu. Onun bunun duşuncesi beni ilgilendirmez. Hakikat birdir sana bana goresi yoktur.

Son düzenleme:
Yazini okudum hocam . Bana faşist yerine yobaz demeni isterdim.yaptiklari hareketlerden dolayi onlara hayvan demedim (hayvanlara hakaret olur) daha aşağılar dedim. Ayrica o yaptiklari hareketlerin ceza kanuna gore suç olduğunu biliyorsun galiba hukukçuydun . Ben Allah ın dediğine bakarım. Bu sapkin işlerden dolayi Bir kavim helak oldu. Onun bunun duşuncesi beni ilgilendirmez. Hakikat birdir sana bana goresi yoktur.

bak böyle yani senin gibi bilgili insanları severim , ama lütfen biraz anlayış, düşünsene insanlar tek yumruk olmayı becerebilse , şimdi yapabildiklerimiz bunlarla sınırlı kalırmıydı?

ayrıca yobaz kelimesini farklı insanlar için kullanıyorum ben:) faşistlik kötüdür hiç sevmem, ama bu halledilebilir bişey, yobazlık öyle değil:)

tekrar söylüyorum, o kadınlarla sınırladığımı veya lgtb 'yi , onlar cercevesinde gördüğümü düşünmeyin, onlar o örgütlenmeden felan degil, amaçları farklıydı, elbette suç, heleki yaptıkları hareketler , toplum ahlakı acısından suçtur. cezalarını çekmeliler.

hatta o kadar kötüdürki bu kadınlar, mesajlarımız içinde dahi bulunmayı haketmiyorlar.

son olarak eklemek isterim, mesajını alıntıladığım arkadaşla [MENTION=9270]pynrs[/MENTION]; seviyeli örnek temsil edebilecek şekilde tartıştığımızı [ tartışmak bir sanattır:)] düşündüğümden, konu yönetim tarafından karşılıklı atışma olarak algılanmamalı, mesajlarımdan rahatsızlık duyan varsa, gerekli düzenlemeyi yaparım.

bizim şu anda yaptığımız olay, onlar için twit atmak, veya yapılabilecek çaresiz işlemlerden daha güzeldir,

0qQPQ9.jpg

Adi şer... /
Ne demişler Fatih Sultan Mehmet Han bile İstanbulu fetih ederken bu kadar top mermisi kullanmamış..
[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION]
Bunu da ilk mesaja koyabilir misin;

http://www.change.org/p/3650930?recruiter=324479630&utm_campaign=signature_receipt_fb_dialog&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&fb_ref=Default

Abi kapışalım mı :D

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] iyi forumlar hocam ;)

kırdıysam veya hadsizlik ettiysem kusura bakma, böyle bir amacım asla olmadı, en azından forumda tanıdığım üyeler arasından birisine karşı,

bazen uzun yazarım ben, yazmayı severim, haddimi aştığım olur, düşüncelerimi anlatamamak beni dellendirir ama ne yapalım biraz böyle insanlar lazım galiba:)

sanada iyi forumlar.

Bazı arkadaşlarda Türkiye'de hergün cinsel tercihleri değişik insanlar öldürülüyor gibi konuşmuş ya ona ayar olmamak elde değil. Ne zulmü görmüş bu ülkede cinsel tercihi değişik insanlar? İsteyen istediği gibi takılıyor. Bazı kısımlar sırf olay çıkartmak için baş ağrıtmak için bir şeyler uydurmaktan vazgeçmiyor bizim ülkemizde. Bu cinsel tercihi değişik insanlar zulüm görse öldürülse tamam yürüsünler ama onlar rahat rahat yaşarken, bazı insanlar dünyanın 4 bir tarafında her dakika katlediliyor. Sadece Müslümanlar için demiyorum bunu. Diğer dinlere sahip ve dinden haberi olmayan insanlarda katlediliyor. Bunların yanında olmak bunlar için yürümek varken, niye rahat rahat yaşamını sürdüren insanlar için yürünüyor ki bu ülkede? Neymiş cinsel tercihi ile insanların dalga geçiliyormuş, dışlanıyorlarmış falanmış filanmiş. Çok önemli ya...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri