Karpuz Karpuz - Özgün Kanal Önerisi

Yine hoşuma giden bir kanalı da paylaşayım dedim belki özgün başlamak isteyen arkadaşlara fikir olur :)

https://www.youtube.com/watch?v=4UGc8jr4hO8

Hasta Pasta grubunun bu hayatta tek amacı var, o da bir an önce bir şarkıyı çocuklara ezberletmek... Ya da büyükleri iş hayatının yorgunluğundan kurtarmak... Ya da tamamen saçmalamak işte... Ne amacı? Amaç mamaç mı kaldı?

:D :D

Bunlar hep Youtube'un spamı zorlaştırmasından kaynaklanıyor.

Spam Spam spam Spam sende spam bende spam :D :D

Edit : Karpuz karpuz karpuz karpuz armut armut armut armut iyi bağımlılık yapıyor :D

Son düzenleme:
bi adama bunu 12 saat durmadan dinletin intihat eder yeni bir çin işkencesi metodu :D sendede ananas bendede ananas :D

Son düzenleme:
burda harcanıyorlar ingilizceye geçseler sıçrama yaparlar.

Kanal senin sanırım :D özgün video hazırlamak gerçekten zor oluyor, dün aralıksız 7 saatte bir video çıkarabildim daha da bitmedi, özgüne saygım var valla ,bir şekilde tutar bu kanal her ne kadar komik olmasa da en azından bana göre komik değil, komik bulanlara da saygım var tercih meselesi.

Yav abi bu nasıl birşey Allah aşkına :D ben de arada manyak şeyler yapıyorum yine de bu kadar değil de; arkadaş çevremde falan, adamlara ne acı vermişim be :D

Kanal senin sanırım :D özgün video hazırlamak gerçekten zor oluyor, dün aralıksız 7 saatte bir video çıkarabildim daha da bitmedi, özgüne saygım var valla ,bir şekilde tutar bu kanal her ne kadar komik olmasa da en azından bana göre komik değil, komik bulanlara da saygım var tercih meselesi.

Yok hocam kanal benim değil ama bir tanıdığın uzaktan bizde ne gezer böyle profesyonel işler biz spama devam:D
Zaten kanal büyükler için değil daha çok çocuklar için onlar çok eğlenceli buluyorlar baya emek vererek iş yapıyorlar umarım çok fazla çocuğu kanala çekerler:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri