Karşı Olduğunuz Şey Tam Olarak Ne?

Karşı Olduğunuz Şey Ne?

• Kullanılan toplam oy
    62

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar..

Aklımda bir kanal projesi var insanlara içerik oluşturucu olmak yönünde eğitim verme amaçlı bir kanal. Elbette burada tamamen işin özgün tarafından bahsediyorum. Ancak bilindik ytden nasıl para kazanılır videoları gibi şeylerden bahsetmiyorum burada cidden içerik oluşturmaktan bahsdiyorum. Video yapmaktan, seslendirmeden, montajdan vs vs.. ancak ne olursa olsun özellikle kanalın ilk videolarında YouTube'tan para kazanma olayının anlatılması gerekecek..

Merak ettiğim şey ise şu zaman zaman bu tip paylaşımlara ciddi tepkiler geldiğini hatta adamların kanallarının sahte telif ve flag atılarak kapatıldığını gördüm.. Açıkçası tam olarak karşı olduğunuz şey nedir merak ediyorum.

YouTube'tan özgün yada spam para kazanıldığını kimse bilmesin mi istiyorsunuz yoksa özgünse derdim yok spam öğretmeyin mi diyorsunuz?

YouTube işi öğretilmemeli özgün spam fark etmez.

nedeni : adama özgün öğretsen adam bakacak bu işten para yok ne yüklesemde kazancımı bulsam gibi bi düşünce kuracak. sonrası belli....

maşallah ne projeleriniz varmış sizinde
yılın ytpara proje ödülünü size vermek lazım

Karşı olduğum tek şey bu İŞİN ele ayağa düşmesi.
Liseli bebelere oyuncak malzemesi olması.

yt yi bilmem ama forum icinde boyle bir konu acılıp ozgun videolar nasıl yapılır ve fikirler vs. anlatılabilir. herkes yorumunu yapar ve forumca faydalanılır

Merhaba Arkadaşlar..

Aklımda bir kanal projesi var insanlara içerik oluşturucu olmak yönünde eğitim verme amaçlı bir kanal. Elbette burada tamamen işin özgün tarafından bahsediyorum. Ancak bilindik ytden nasıl para kazanılır videoları gibi şeylerden bahsetmiyorum burada cidden içerik oluşturmaktan bahsdiyorum. Video yapmaktan, seslendirmeden, montajdan vs vs.. ancak ne olursa olsun özellikle kanalın ilk videolarında YouTube'tan para kazanma olayının anlatılması gerekecek..

Merak ettiğim şey ise şu zaman zaman bu tip paylaşımlara ciddi tepkiler geldiğini hatta adamların kanallarının sahte telif ve flag atılarak kapatıldığını gördüm.. Açıkçası tam olarak karşı olduğunuz şey nedir merak ediyorum.

YouTube'tan özgün yada spam para kazanıldığını kimse bilmesin mi istiyorsunuz yoksa özgünse derdim yok spam öğretmeyin mi diyorsunuz?

hocam youtube'ta bununla ilgili tonlarca video ve kanal var. Benim kanaatim buna zaman harcanmaması yönünde.

Hocam yanlis anlamanizi istemem ama bu tur konularla ilgili teknik bilgiyi verirken, insanlar dogal olarak sizden kendi yaptiginiz kanallari gostermenizi isteyecek. Bir is yapiliyorken insanlarin sizin bilgilerinizi onemsemesi icin onlara kanit sunmaniz gerekiyor. Suan piyasada revacta olan "Bilgi Kanali" turevi kanallara uygulanan montaj teknikleri ile tum ozgun kanal heveslilerine dogru bilgiyi veremezsiniz.

Boyle birsey yapmak sizin icin vakit kaybi olacagi dusuncesindeyim. Yine de vakit sizin, emek sizi, karar da sizin :)

Özgün spam farketmez para kazanma ögeretilmemeli. Sen özgünü anlatacaksın adam para kazanmayı ögrenecek sona yavaş yavaş spama kayacak emin ol yapacak bunu

Benim karşı olduğum şey paylaşım. Kimse paylaşım yapmıyor. Yapmak isteyene de yaptirmiyorlar.Yeter artık. Forumda adam 4 hane 3 hane diyor biz daha dünya engeli vs işleriyle uğraşıyoruz.

Karşı olduğum şey kişiliksiz insanların bu işi öğrenmesi. Benle aynı videoları atıp paramı azaltan birini kesinlikle severim ta ki o kişi benim kanalımı kapattırana kadar. Yani gelsin ortak olsun bu sorun değil yeter ki kasıtlı zarar vermesin.

Keşke ihtiyacı ve bilgisi yeteneği olan herkes youtube işini öğrense. Buna hiçbir zaman karşı gelmemeli kimse. Geliri azalsa bile. Eğer o kişi zarar vermeye geçerse işte ondan şikayetçiyim.

Bu işin yayılmaması için tedbir çok daha önceden alınmalıydı, iş işten geçti bırakın kim ne öğrenirse öğrensin.
Bu saatten sonra spamla para kazanmak her babayidin harcı değil. 3 senedir bu işi yapan adamlar bile kazanamıyor artık,

Üstelik herkes nasibini yer...

Bu işin yayılmaması için tedbir çok daha önceden alınmalıydı, iş işten geçti bırakın kim ne öğrenirse öğrensin.
Bu saatten sonra spamla para kazanmak her babayidin harcı değil. 3 senedir bu işi yapan adamlar bile kazanamıyor artık,

Üstelik herkes nasibini yer...

Hacı valla yeni başlayan bile birinden alıyor taktiği güzel para kazaniyor. Önemli olan bilmek

Kendi çıkarları için milleti kullanmaya karşıyız

Öğretilirse özgünde öğretilsin spam kısmen ama asla blackhat yöntemler öğretilmesin çerçeveymiş youtubun açıklarımış vs.

Hacı valla yeni başlayan bile birinden alıyor taktiği güzel para kazaniyor. Önemli olan bilmek

Mesele para kazanmak değil, o beş haneli altı haneli kazançlara ulaşmak bir kaç doğru içeriğe bakar sadece...
Ama asıl mesele parayı alabilmekte.
Artık yedirmiyorlar.
Milleti bir ay eşek gibi çalıştıp, sonra paranın üstüne yatıyorlar.
Sende kazancının banka hesabında görmeden kazancı kendinin sayma...

Parnerlere zaten güven bitti,
Spama düşme ve adsense ban olaylarını çözen kişilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama onlarda haklı olarak söylemiyorlar kimseye...

Mesele para kazanmak değil, o beş haneli altı haneli kazançlara ulaşmak doğru içeriğe bakar sadece...
Ama asıl mesele parayı alabilmekte.
Artık yedirmiyorlar.
Milleti bir ay eşek gibi çalıştıp, sonra paranın üstüne yatıyorlar.
Sende kazancının banka hesabında görmeden kazancı kendinin sayma...

Parnerlere zaten güven bitti,
Spama düşme ve adsense ban olaylarını çözen kişilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama onlarda haklı olarak söylemiyorlar kimseye...

Hocam bu olaylar 2013 te de vardı. O zaman herkes neler neler paylasirdi.cok iyi hatırlıyorum. Yabaci forumlarda insanlar birbirine yardım ediyor.adsense youtube aciklari paylasiliyor.Turkiyede zaten spam isini yapan ytpara.com a giriyor.O da 1000 kişi yapanci sitelerce onbinlerce insan var adini hatırlamıyorum örnek verecemde.Yani sonuc olarak bu forimda güzel para kazanan insanlar var ve kazanamayanlar bi sey yazinca bakip guluyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri