Karşıda Oturan İşgalciler Tehdit Ediyor

Serkan1905

Yasaklanmış
Arkadaşlar karşıda vakfın evi var buraya 1 ay önce çingeneler taşındı her gün kavga,olay bir sürü çocukları var elektrik,su kaçak her yere şikayet ettim geçenlerde suyunu kestiler fakat bunlar yan taraftaki kiralık evden(içi boş şuan) su çektiler resmen hırsızlık adamlara fatura gelecek kullanmadıgı halde üstelik kavgaya girsem bunlar 15 kişi falan kaybedecek birşeyleri de yok bıçak vs.

Çözüme yönelik;
Beyaz masa,belediye,polis hepsini denedim zabıta 2 kez geldi vakıf tahliye edeceğine dair mail attı 2 haftadır gelen giden yok.

Ayrıca benim ettiğimi biliyorlar kapının önüne gelip 10 kişi bağıra bağıra küfür edip şikayet eden .... kimse çıksın tarzı küfürler ediyorlar dayanamıyorum artık dediğim gibi dalsam 15 kişiye biz 2 kişiyiz.

Forumda zabıta,z.müdürü,polis,hukukçu falan varsa yardım ederse Allah razı olsun adamlar burdan beni kimse çıkaramaz diye bağırıyor ki öyle oluyor 2 haftadır kimse çıkaramıyor zabıtalar eli boş dönüyor 15 kişi onlar zabıta 2 kişi geliyor ne yapmam gerek lütfen bilgilendirin.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hocam ülkemizde garip bi şekilde işlerin yolunda gitsin istiyorsan suçlu olacaksın eğer haklıysan işin zor tekrar Allah yardımcın olsun:(

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hocam ülkemizde garip bi şekilde işlerin yolunda gitsin istiyorsan suçlu olacaksın eğer haklıysan işin zor tekrar Allah yardımcın olsun:(

Kesinlikle hocam nereye şikayet edeceğimi şaşırdım bizim devlet bu tür konularda çok çaresiz, Allah nasip etmesin biz kullansak kaçak elektrik,su falan hemen içeri tıkarlar bunlara kimse birşey diyemiyor, forumda zabıta falan çıkar inşallah yapacak birşeyim kalmadı en son kavga çıkacak sürekli böyle gitmez çünkü.

Hocam durumunuzu cok iyi anlıyorum, romanlarla baş edilmiyor maalesef, nerde oturuyorsunuz ?

Kimin var kimin yok topla adam akıllı bir ders ver onlara direk il değiştirecekler zaten.Onlar göçebe hayatı yaşarlar yidiler mi dayağı direk kaçarlar.

Kimin var kimin yok topla adam akıllı bir ders ver onlara direk il değiştirecekler zaten.Onlar göçebe hayatı yaşarlar yidiler mi dayağı direk kaçarlar.

Mantıklı bir çözüm değil bu hocam sürüyleler resmen devlet baş edemiyor,polis falan ancak tanıdık bir zabıta,polis olacak forumdan çıkmasını ümit ediyorum.

ırkçılık yapmayacam ama çingene,kürt gibi kalabalık aileleri olanlarla uğraşılmaz. Genelde Türklerden farklı olduklarından hep beraber yaşarlar ve kavgaya 50 kişi giderler sıkıntılı onlarla uğraşmak.

Allah yardım eder inşallah hayırlı bi insan çıkarda çözersin sorunu.

Mantıklı bir çözüm değil bu hocam sürüyleler resmen devlet baş edemiyor,polis falan ancak tanıdık bir zabıta,polis olacak forumdan çıkmasını ümit ediyorum.

Evet devlet bas etmiyor.Onlarla ancak bizler baş edebiliyoruz.Kendi yaşadıgım yerden bilirim cingenler dolu,toplanırız gider kapısını basını yıkarız ondan sonra bak bakalım bidaha rahatsız edebiliyolar mı ? Kendim şahit oldum ertesi gün karakola pastayla böreklerle geldiler yaranmak için.Ses cıkarmadıkça üste cıkıyolar.

Lütfen burdan cikip gidermisiniz....de. Seni anlayisla karsilayip,Cekip gideceklerdir.:)

ırkçılık yapmayacam ama çingene,kürt gibi kalabalık aileleri olanlarla uğraşılmaz. Genelde Türklerden farklı olduklarından hep beraber yaşarlar ve kavgaya 50 kişi giderler sıkıntılı onlarla uğraşmak.

Allah yardım eder inşallah hayırlı bi insan çıkarda çözersin sorunu.

Hocam o sorun çok derin fakat bu topluluğun gerçekten iyilerine rastlamadım yine iyimser düşünerek sorunu eğitimsizlik vs bağlıyorum çocuk yapmaları kontrol altına alınmalı, sağolasın inşallah çıkar.

En son avatarındaki gibi olmazsın inş:) Polisi ara ve arattır ısrarla.

Polise olan inancımı yitirdim hocam defalarca şahit oldum, hatta geçen sefer sokak ortasında düğünde gelip konuşup gittiler sonra yine aradım geleceğini söyleyip gelmediler ancak tanıdığın olması gerek.

Polise olan inancımı yitirdim hocam defalarca şahit oldum, hatta geçen sefer sokak ortasında düğünde gelip konuşup gittiler sonra yine aradım geleceğini söyleyip gelmediler ancak tanıdığın olması gerek.

Mahallenin karakolunu ve 155 i defeaten ara gelirler. Ama şuç yoksa yapacak birşeyde yok polis neyapsın.

Mahallenin karakolunu ve 155 i defeaten ara gelirler. Ama şuç yoksa yapacak birşeyde yok polis neyapsın.

Vakfa ait evi zorla girip işgal etme, kaçak elektrik kullanma, kaçak su kullanma daha birçok.

Polis hepsini gördü hocam uğraşmıyorlar 15 kişiyle adamlar çıkmıyor.

Umarım tez zamanda dünyadan yok olurlar. :) Hırsızlığın karaktersizliğin ırkı dini yok her milletten her ülkeden var böyle insanlar, tamamı umarım acılar içinde ölürler. :)

Umarım tez zamanda dünyadan yok olurlar. :) Hırsızlığın karaktersizliğin ırkı dini yok her milletten her ülkeden var böyle insanlar, tamamı umarım acılar içinde ölürler. :)

Kesinlikle hocam ya evrene verdikleri katkı 0 yok hiçbir şekilde sırf zarar gerçek anlamda zarar insan birşey için çabalar amaçsız olsa bile zararı olmaz bunlar sırf zarar.

Hangi vakfa aitse onları ara haberdar et.

Vakıf mail attı tahliye edilecek diye fakat tahliye işi zabıtaya ait onlar da uğraşmıyor tanıdık olmadıkça 15 gün oldu mailden beri sonuç yok.

Tebdili mekanda hayır vardır, toparla eşyanı yeni bir yere taşın. Hep isteyip te yapmadığın bir şey vardır belki, onu yap işte. Bu kaçmak değil, yeni bir başlangıç için bahane. İnsan hayatında zaman zaman yol ayrımları olur, o ayrım noktasında yönünü nereye çevirirsen kaderinde o şekilde yol alır.

Dersin şimdi, '' arkadaşım o var bu var, şurada şöyle açmaz var vs ''
:) doğrudur.

dedim ya, tercih senin, Allahım yolunu açık etsin, yar ve yardımcın olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri