Karşınızda Galaxy S5 Tanıtımı Livestream

tek seferde 2000-3000 tl bir telefona bağlamak zaten saçmalık. Haa durumun vardır paran vardır eyvallah zaten onla bunla uğraşmaz alırsın.

2 ay sonra bir üst versiyonu mutlaka çıkar zaten ne gerek var okadar para bayılmaya.:cool:

tabi sizin düşünceniz hocam ama alacak olan insanı kısıtlamamalı, ben genede doğru buluyorum uygulamayı çünkü anne-babaya ısrar yapan çocuklara artık anne babanın mantıklı bir cevabı olabilecek ve zor durumda kalmıyacak.. öte yandan yetişkin bireylerde senin paran var benim yok gibi bir yaklaşım kadar iğrenç bir şey yok insanlar her zevki her şeyi tatmalı derim bir adam peşin alabiliyor diye diğer adamın da belli bir süre zarfında ödeyebilceği bir şeyi alarak kullanabilmesinden daha güzel ne olabilir ki.. gösteriş Dünyasında iyice standartlar konuşacak bundan sonra sadece. Şu bi gerçek ki bizim Ülkemiz kredi kartına bağlı yaşamasa geçim sıkıntısından tut sınıf farkları bakın nasıl parlıyacak ortaya.

iphone dan altın renk sony den su geçirmemezlik vurgun yapmışlar resmen hiç beğenmedim :D

göremedim maç yeni bitti yok mu link falan merak ettim Thank you for watching izlediğim için teşekkür etti birde neyi izlediysek :D

yaklaşık 1 saat önce bir galaxy s5 videosu attım
5 dk içinde 50 izlenim oldu süper +301 olur dedik.
55 izlenimde kaldı. ne youtube ne google nede yandex aramalarında çıkmıyor.
neden olmuş olabilir spama mi düştü acaba ?

Bir telefona 2000 TL para vereceğim ve o telefon plastik olacak :D Hala Samsung alanlara şaşıyorum :D Geçen Galaxy Ace'ın arka kapağı açtım "Made in China" yazıyor :D Bide Koreli firma he :D Benim 3 senelik Nokia C7 telefonum Galaxy Ace'dan daha hızlı :D Bence Samsung'un hiçbir telefonu verilen parayı hakketmiyor. Samsung alacaklara tavsiyem HTC veya Sony alsınlar kaliteyi o zaman görürler ;)

Bir telefona 2000 TL para vereceğim ve o telefon plastik olacak :D Hala Samsung alanlara şaşıyorum :D Geçen Galaxy Ace'ın arka kapağı açtım "Made in China" yazıyor :D Bide Koreli firma he :D Benim 3 senelik Nokia C7 telefonum Galaxy Ace'dan daha hızlı :D Bence Samsung'un hiçbir telefonu verilen parayı hakketmiyor. Samsung alacaklara tavsiyem HTC veya Sony alsınlar kaliteyi o zaman görürler ;)

kötü oldugu için dünyanın en çok satan telefonu ünvanına sahip değil mi :D

bende telefonu sadece dış tasarımına göre değerlendiren plastik diye değerlendirerek telefon alanları anlamıyorum :cool:

вєякαη;281578' Alıntı:
kötü oldugu için dünyanın en çok satan telefonu ünvanına sahip değil mi :D

Marka ismi var sadece hocam :D Apple gibi :D Sırf üzerinde Samsung yazıyor diye alanlar var :D Havam olsun düşüncesinde olanlar var :D S4 de rehber 3 sn sonra açılıyordu sonradan düzelttiler mi bilmiyorum :D

bende telefonu sadece dış tasarımına göre değerlendiren plastik diye değerlendirerek telefon alanları anlamıyorum :cool:

Hocam ben çok araştıran biriyim telefonun işlemci modeline kadar her şeyi incelerim :) Samsung'un 3G ülkeri ile 4G ülkeleri için ayrı ayrı 2 model yaptığını biliyorsunuzdur umarım ;) 4G Snapdragon 800 3G ülklerde Exynos işlemci kullandı S4 de ve 8 çekirdek diye milleti kandırdı halbuki 4+4 :D Samsung'Un özelleştirilmiş Android arayüzü'nün de bazı sorunları oldugunu söyleyeyim ;)

Hocam ben çok araştıran biriyim telefonun işlemci modeline kadar her şeyi incelerim :) Samsung'un 3G ülkeri ile 4G ülkeleri için ayrı ayrı 2 model yaptığını biliyorsunuzdur umarım ;) 4G Snapdragon 800 3G ülklerde Exynos işlemci kullandı S4 de ve 8 çekirdek diye milleti kandırdı halbuki 4+4 :D Samsung'Un özelleştirilmiş Android arayüzü'nün de bazı sorunları oldugunu söyleyeyim ;)

Ülkemizde 4G kullanımı olmadıgınıda biliyorsun sanırım. Olmayan ülkede 4G üretimini mi satacak?

Ben s4 kullanıyorum az önce söylediğin 3sn. problemide dahil hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Kullanım da zaten sorun yok. Hız problemi vs. hiç bi problem yok. Bence değerini tamı tamına hak eden bir telefon. (havadan sallamıyorum, kullanıcı olarak söylüyorum. :cool: )

вєякαη;281588' Alıntı:
İşte telefon güzel olmasa marka olmaz zaten :D :D :D

Hocam S2 ye kadar çok güzeldi ona bir şey demiyorum zaten ama ondan sonra bozdu :D Zaten S2 de patlama yaptı. ;) S2 benimde almak istediğim bir telefondu zamanında :D

Ülkemizde 4G kullanımı olmadıgınıda biliyorsun sanırım. Olmayan ülkede 4G üretimini mi satacak?

Ben s4 kullanıyorum az önce söylediğin 3sn. problemide dahil hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Kullanım da zaten sorun yok. Hız problemi vs. hiç bi problem yok. Bence değerini tamı tamına hak eden bir telefon. (havadan sallamıyorum, kullanıcı olarak söylüyorum. :cool: )

Hocam diğer markalar neden Snapdragon 800'lü telefon getiriyor o zaman ülkemize :D Örnek LG G2 ;) 3Sn problemini çözmüşlerse birsey demiyorum ama bir ara vardı :D Bu arada konu iyice polemiğe dönüşecek gibi geliyor :D Fazla uğraşmayayım en iyisi :D Samsung fanları doluşacak şimdi :D

---------- Mesaj saat 20:28:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:26:22 civarında gönderildi. ----------

вєякαη;281597' Alıntı:
sen bence 3310 kullan :)

3310 un dokunmatik versiyonunu kullanıyorum zaten :D Nokia C7

Hocam diğer markalar neden Snapdragon 800'lü telefon getiriyor o zaman ülkemize :D Örnek LG G2 ;) 3Sn problemini çözmüşlerse birsey demiyorum ama bir ara vardı :D Bu arada konu iyice polemiğe dönüşecek gibi geliyor :D Fazla uğraşmayayım en iyisi :D Samsung fanları doluşacak şimdi :D

Dostum ben alırken kimse bana bak 8 çekirdek haaa demedi zaten ben özelliklerini de inceleyerek bilerek aldım bu bir. Fan falan değilim bu 2. Burada senın yazdıklarına karşılık yazmam, sölediklerinin benim kullandıgım telefon ile tutarlılığı olmaması ve almayı düşünen ve burayı okuyanlar için yanlış bilgi olmaması içindir. Telefon 10 numara bence. Diğer markaların ne getirdiği veya bu telefonda getirilmemesi beni ilgilendirmiyor. Ben problemsiz bir telefon kullanıyor muyum? - evet kullanıyorum. Mesele bu. Yazma nedenim bu.

Dostum ben alırken kimse bana bak 8 çekirdek haaa demedi zaten ben özelliklerini de inceleyerek bilerek aldım bu bir. Fan falan değilim bu 2. Burada senın yazdıklarına karşılık yazmam, sölediklerinin benim kullandıgım telefon ile tutarlılığı olmaması ve almayı düşünen ve burayı okuyanlar için yanlış bilgi olmaması içindir. Telefon 10 numara bence. Diğer markaların ne getirdiği veya bu telefonda getirilmemesi beni ilgilendirmiyor. Ben problemsiz bir telefon kullanıyor muyum? - evet kullanıyorum. Mesele bu. Yazma nedenim bu.

Tamam hocam siz haklısınız. Kullanmışsınız memnun kalmışsınız. Bu olayı daha fazla polemiğe dönüştürmek istemiyorum. Herkesin zevkleri farklıdır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu konuyu da burada kapatıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri