Kartı habersiz kullanmanın sonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Dün arkadaşlarla piknik yapmaya gittik dağa doğru burada piknik alanları var. Herkes masrafın kendine düşen payını verdi bende yanımda nakit yok ben sana yarın veririm dedim.

Bu kişide 8 yıl beraber okuduğum çok samimi olduğum birisi.

Bugün bana yazdı Facebook'tan bende müsait değildim. Antreman çıkışı Enpara'ya telefondan girer girmez şok oldum. 80 TL para çekilmiş. Çekilen tutar önemli değil işin tuhafı kartı ben kimseye vermedim. İhtiyacı olduğunda kardeşime veriyordum onu aradım, ben almadım abi dedi direk bu geldi aklıma.

Sonra hiç şüphesiz direk Enpara'yı aradım ve önce kartı iptal ettiler sonra Polis'e durumu bildireceklerini söylediler ve bir form gönderdiler mail ile. Forma olan biten her şeyi yazdım.

Bunları duyunca tabi kartı ve parayı hemen getirdi ama iş işten geçti artık. En azından gözü korkar polisten.

JpzDDJ.jpg

iyi yapmışsın.. arkadaşım diye affetme herkes hata yapabilir ama bu hata değil..

Hayır, polis tarafından aranmış.

Aklınızda ne var bilmiyorum ama bu arkadaş bi cezayı haketmiş. Bana kalırsa polisle falan biraz uğraşsın, ailesinin haberi de olsun. Bu ona bir ders olur. Sonra da şikayetinizden vazgeçersiniz. Bir daha ömrü boyunca bir şey çalamaz.

Ama eğer sonuna kadar gideceğim derseniz sabıkası falan olur bu sefer ileride bu hatası yüzünden iki yakası bir araya gelmeyebilir. Bunu da göz önünde bulundurup bi karar verin hocam. Yaşını bilmiyorum arkadaşın bu arada.

150tlye kadar banka karşılıyor diye biliyorum

ama yaptığı çok yanlış

Kendi geri ödedi zaten yukarda yazdım.

Aklınızda ne var bilmiyorum ama bu arkadaş bi cezayı haketmiş. Bana kalırsa polisle falan biraz uğraşsın, ailesinin haberi de olsun. Bu ona bir ders olur. Sonra da şikayetinizden vazgeçersiniz. Bir daha ömrü boyunca bir şey çalamaz.

Ama eğer sonuna kadar gideceğim derseniz sabıkası falan olur bu sefer ileride bu hatası yüzünden iki yakası bir araya gelmeyebilir. Bunu da göz önünde bulundurup bi karar verin hocam. Yaşını bilmiyorum arkadaşın bu arada.

18'in üstünde hocam. Gitsin biraz uğraşsın şikayeti geri çekeceğim.

ben olsam polise vermem çünkü benim böyle bir arkadaşım olamaz :)

sen arkadaşını bizden daha iyi bilirsin burnunu sürttürmek de sana kalmış zaten

8 yıllık arkadaşın sana şaka yapmış bence uzatma samimiyetine güvenmiştir her ne kadar yanlış yapmışsada affet. Mobil mesaj

arkadaşım üstüme kredi çekti yarısını ben yarısını o ödedi halada samimiyiz. bana kalırsa sizinkisi arkadaşlık değil 80 lira için ( her ne kadar miktar önemli değil desende fark etmez) arkadasını polise verende neyse...

ben olsam polise vermem çünkü benim böyle bir arkadaşım olamaz :)

sen arkadaşını bizden daha iyi bilirsin burnunu sürttürmek de sana kalmış zaten

:) Hocam sonuçta dersini aldığını düşünüyorum.

Her kasada 1 -2 çürük elma olur :D

arkadaşım üstüme kredi çekti yarısını ben yarısını o ödedi halada samimiyiz. bana kalırsa sizinkisi arkadaşlık değil 80 lira için ( her ne kadar miktar önemli değil desende fark etmez) arkadasını polise verende neyse...

Hocam bana haber verse bütün parayı çeksin umrumda olmaz.

Yaptığın yanlış geldi bana bilemiyorum. Asla bir arkadaşımı polise vermezdim.

Neden benden habersiz çektin paramı falan derdim. Paramı da alırdım. Sadece ondan uzaklaşırdım biraz. Nede olsa geri öderim diye çekmiş. Habersiz çekmesi çok yanlış tabii ama bu nasıl 8 yıllık arkadaşlık anlamadım ben.

Yaptığın yanlış geldi bana bilemiyorum. Asla bir arkadaşımı polise vermezdim.

Neden benden habersiz çektin paramı falan derdim. Paramı da alırdım. Sadece ondan uzaklaşırdım biraz. Nede olsa geri öderim diye çekmiş. Habersiz çekmesi çok yanlış tabii ama bu nasıl 8 yıllık arkadaşlık anlamadım ben.

Hocam burnu sürtülsün tek derdim o.

para değilde arkadaşının böyle yüzsüz olması sırtından vurması kahredici nasıl yüzüne bakıyor bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri