Kasa Tavsiyesi

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaslar bi sistem topladim fakat kasada kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim.

Sistem;

GIGABYTE
970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD
FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

TOSHIBA
3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk

SAPPHIRE
HD7850 O.C GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

Kasa olarak 3 kasa var aklimda hangisini secmeliyim? nedeniyle yazarmisiniz ???

1. XIGMATEK
ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA

2. CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA

3. COOLER MASTER CMP-350 500W MIDT ATX SİYAH KASA

Not: Sistem Vatan Bilgisayardan Alinicaktir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amd ısınan bir anakart ama bu bilgisayar youtube işiyle uğraşacaksan eğer fazlasıyla işini görür.

Amd ısınan bir anakart ama bu bilgisayar youtube işiyle uğraşacaksan eğer fazlasıyla işini görür.

aynen oyle dostum suan tek sıkınti kasa butceyide zorlamak istemiyorum 500 wat lik olani alsam. ilerde sorun cikartirmiki.

1. si 7850 ekran kartın varsan min 500w olmalı güç kaynağın diye biliyorum( benim ekran kartı 7870 aynı serii kutuda en az 500w güç kaynağıyla çalıştırın diyor.)

Anakart seçimini de değiştir derim gigabyte 990fxa ud3 tavsiye ederim , hem amd fx işlemci için en iyi chipset hem de crosfire yapabilirsin, (crosfire yapcaksan daha iyi bi güç kaynağı bak derim benimki 800w)

Güç kaynağı ile kasayı ayrı ayrı aldım güç kaynağım corsair gs800,(crosfire için 800w aldım malum 2 yıl sonra çöp olmasın 2. ekran kartıyla yola devam etsin bilgisayar)

Kasa dark truva mesh
kasanın fiyatı uygun havalandırması iyi ön panelde usb3.0 su soğutması destekli memnunum analaycağın :)

---------- Mesaj saat 13:53:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:31 civarında gönderildi. ----------

bu arada benim sistemi yazayım belki yeni bi fikir edirnirsin
CPU:Amd FX 6300
Motherboard: Gigabyte 990fxa-ud7 (ucuza buldum yoksa ud3 alcaktım, ud3 aynı işi görür)
PSU:Corsair GS800 (800 wat psu)
GPU:Powercolor HD 7870 ghz edition (core 1000 mhz, Memory sepped 4800 ghz,memory clock 1200 mhz, gpu memory: 2 GB , 256 bit)
Memory:8 Gb 1866 Mhz G.Skill (2x4gb)

hocam işlemci amd alma derim sana amd işlemci hemen ısınıyor performans bakımındanda intel her zaman iyidir ısınma sorunu yoktur ekran kartın iyi bir ekran kartı

kasa diyince paraları koymak için yer arıyorsun sandım

1. si 7850 ekran kartın varsan min 500w olmalı güç kaynağın diye biliyorum( benim ekran kartı 7870 aynı serii kutuda en az 500w güç kaynağıyla çalıştırın diyor.)

Anakart seçimini de değiştir derim gigabyte 990fxa ud3 tavsiye ederim , hem amd fx işlemci için en iyi chipset hem de crosfire yapabilirsin, (crosfire yapcaksan daha iyi bi güç kaynağı bak derim benimki 800w)

Güç kaynağı ile kasayı ayrı ayrı aldım güç kaynağım corsair gs800,(crosfire için 800w aldım malum 2 yıl sonra çöp olmasın 2. ekran kartıyla yola devam etsin bilgisayar)

Kasa dark truva mesh
kasanın fiyatı uygun havalandırması iyi ön panelde usb3.0 su soğutması destekli memnunum analaycağın :)

---------- Mesaj saat 13:53:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:31 civarında gönderildi. ----------

bu arada benim sistemi yazayım belki yeni bi fikir edirnirsin
CPU:Amd FX 6300
Motherboard: Gigabyte 990fxa-ud7 (ucuza buldum yoksa ud3 alcaktım, ud3 aynı işi görür)
PSU:Corsair GS800 (800 wat psu)
GPU:Powercolor HD 7870 ghz edition (core 1000 mhz, Memory sepped 4800 ghz,memory clock 1200 mhz, gpu memory: 2 GB , 256 bit)
Memory:8 Gb 1866 Mhz G.Skill (2x4gb)

sistemin guzel fakat dedigim gibi butcem yok fazla. 500 wati eleyeyim o zaman.

---------- Mesaj saat 14:20:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:25 civarında gönderildi. ----------

hocam işlemci amd alma derim sana amd işlemci hemen ısınıyor performans bakımındanda intel her zaman iyidir ısınma sorunu yoktur ekran kartın iyi bir ekran kartı

hocam malesef amd aliyorum. intel var benim aklimdada fakat butce yok iste ;)

hocam bu özellikteki bir bilgisayarın sana maliyeti ne kadar oldu?

monitorle birlikte birde 200r 550 waltlik kasayla toplam 1400 lira vatanda %25 ile

tmm hocam bende düşünüyorum böyle bi makine fiyat araştırması yapıyorum o yüzden teşekkür ederim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri