Kasım ayı pinleri - Tek konu

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
3. pin istemeye yeri açılan varmı beyler? Ekim 14 de açtığım ads de aralık 3 de 2.pini istedim dha pinler glmedi 3. pinde açılmadı dha öncelerde 22-23 gibi 3. pin yeri açılıyordu

kasım pini gelen var mı arkadaşlar?

Pin geldi adsense kapandı böyle bir şey olamaz :(

aralık 3 de 2.pin istedim 3.pin ne zaman isteyebilirim

tamanes

hala pın bekleyenler var ben artık beklemıyorum bıle sımdıden gecmıs olsun arkadaslara bekleyın bekleyın devam edın boyle

hala pın bekleyenler var ben artık beklemıyorum bıle sımdıden gecmıs olsun arkadaslara bekleyın bekleyın devam edın boyle

ben bekliyorum o postaci gelsin hele bir güzel agzıma geleni sayayım bir daha pin geldiğinde 2 hafta bekletmek neymiş gösteririm ona.... aynı il 2 farklı mahalle 1 i 3 hafta önce geldi ev adresi halen gelmedi

ben bekliyorum o postaci gelsin hele bir güzel agzıma geleni sayayım bir daha pin geldiğinde 2 hafta bekletmek neymiş gösteririm ona.... aynı il 2 farklı mahalle 1 i 3 hafta önce geldi ev adresi halen gelmedi

hocam bende 1,5 aydır bekliyorum aradım bize öyle bir zarf gelmedi diyor anlamadım.

3.pin istedim
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.
yazıyor hemen kimlik onayı yapayım mı bekleyeyim mi ?

3.pin istedim
PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.

E-postanızı aldıktan sonra, PIN doğrulama durumunuza göre 2-3 içinde yanıt vereceğiz.
yazıyor hemen kimlik onayı yapayım mı bekleyeyim mi ?
Dosya gönderme ve form açılıyorsa yollayın hocam onaylanır adsense içinde ki miktarda artık nasipte varsa yatar hesabınıza

ben anlamadım pin gelse ne olacak sürekli adsensler banlanıyor.

var tabi ama bence düşük ihtimal içinde 4 kanal olan adsensim vardı bu 3 aydır falan kanal açmadım hiç sırf parasını alayım diye bu ara tam kimlik doğrulama yapacaktım ama banlanmış.

var tabi ama bence düşük ihtimal içinde 4 kanal olan adsensim vardı bu 3 aydır falan kanal açmadım hiç sırf parasını alayım diye bu ara tam kimlik doğrulama yapacaktım ama banlanmış.

konuyla alakasız olucak ama nick inizi görünce sesli güldüm hocam :D :D

foruma kayıt olurken aklınıza ilk patates mi geldi yoksa daimi nickiniz patates mi :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri