Kasım ayı pinleri - Tek konu

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bende çıktı ikinci pin isteği

ben 2. pin istedikten sonra 21 gün sonra,2 pini istediğim saatte istedim 3. pini.

Eskişehir hala bekliyorum ama 2.pin isteme yeri çıkmış ayın 5 i veya daha sonra basın diyo :) :confused:

bende çıktı 2.pin. arkadaşlar bişey soracam mesala cadde ismi Atatürk caddesi yerine Atatürk cad. yazmak pinin gelmesini engeller mi ?

Eskişehir hala bekliyorum ama 2.pin isteme yeri çıkmış ayın 5 i veya daha sonra basın diyo :) :confused:

bende de öyle diyordu inanmayın ona arkadaşlar yeni pin isteye basın ..

---------- Spam Engelliyici 11:47 ---------- Önceki Mesaj 11:44 ----------

En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu:
4 Ara 2014 bendede 5 indeen sonra yazıyordu ben ıstedım sorun çıkmadı ^^

pin in cumartesi pazar gelme ihtimalı var mı ?

Postacılar görev yapıyorsa evet. ( tabi tatil günleri hangi günler bilmiyorum )
Postacı gelip kapıya bırakıp gidiyor, nasılki fatura gelince kapıya bırakıp gidiyor.
Aynı mantık.

Postacılar görev yapıyorsa evet. ( tabi tatil günleri hangi günler bilmiyorum )
Postacı gelip kapıya bırakıp gidiyor, nasılki fatura gelince kapıya bırakıp gidiyor.
Aynı mantık.

hocam nerde bi postacı görsem heyecanlanıyorum bugün sabahta oldu arabayla getirdi bi mektup komşuya verdi bende bana gelıyo sandım heyecanlandım.. Hiç anlamadım ki komşulara cayır cayır posta gelıyor bize hala pin gelmedi :(

Mersin pim de pinler gelmeye başlamış. Henüz benim elime ulaşmadı ama postaneden aldıgım bilgiye göre gelmeye başlamış.

Bende Mersindeyim Postaneye gidip alamıyoruz denedik eve gelmesini bekleyeciz çok mantıksız bişey bence.

Şimdi aldığım bilgiye göre benim pin postaneye gelmiş. Dağıtımı bekliyorum. Mersinde olan arkadaşlar yakın zamanda gelecektir diye umuyorum pinler.

Bugün büyük gün arkadaşlar tüm kalbimle inanıyorum bugün bana adanaya pin gelicek o kadar eminim xdxd :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri