D
Dean
Guest
Bu ay neden böyle oldu hala 2.pin isteği çıkmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende çıktı ikinci pin isteği
bende çıktı 2.pin. arkadaşlar bişey soracam mesala cadde ismi Atatürk caddesi yerine Atatürk cad. yazmak pinin gelmesini engeller mi ?
Eskişehir hala bekliyorum ama 2.pin isteme yeri çıkmış ayın 5 i veya daha sonra basın diyo![]()
![]()
pin in cumartesi pazar gelme ihtimalı var mı ?
Postacılar görev yapıyorsa evet. ( tabi tatil günleri hangi günler bilmiyorum )
Postacı gelip kapıya bırakıp gidiyor, nasılki fatura gelince kapıya bırakıp gidiyor.
Aynı mantık.
Mersin pim de pinler gelmeye başlamış. Henüz benim elime ulaşmadı ama postaneden aldıgım bilgiye göre gelmeye başlamış.
Mersin pim de pinler gelmeye başlamış. Henüz benim elime ulaşmadı ama postaneden aldıgım bilgiye göre gelmeye başlamış.
Bende Mersindeyim Postaneye gidip alamıyoruz denedik eve gelmesini bekleyeciz çok mantıksız bişey bence.
Şimdi aldığım bilgiye göre benim pin postaneye gelmiş. Dağıtımı bekliyorum. Mersinde olan arkadaşlar yakın zamanda gelecektir diye umuyorum pinler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.