Kasım Pini Gelen varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Postacılar hafta sonu çalışıyormu :D hafta sonu belki gelir umudu ile bekleyelim

Bana Geldi Ama Girmeye Korkuyorum Kesinleşsinde Ozaman Gireceğim

istanbul halkalı hala bekliyorum gelen giden yok [emoji20] Gelse bari bu ayı alsaydım.Birde arkadaşlar diyelim ki gelmedi 2. isteme alanı ne zaman çıkıyor ? 2. de gelmezse sonra kimlik yeri mi çıkıyor ?

Mobil olarak gönderildi.

istanbul halkalı hala bekliyorum gelen giden yok [emoji20] Gelse bari bu ayı alsaydım.Birde arkadaşlar diyelim ki gelmedi 2. isteme alanı ne zaman çıkıyor ? 2. de gelmezse sonra kimlik yeri mi çıkıyor ?

Mobil olarak gönderildi.

3. de hocam bugün baktım tekrar pin isteme açılmıştı (geçen ay 15 inde ilk gönderilen pinler için söylüyorum)

Mobil olarak gönderildi.

pini istedıkten 21 gun sonra cıkıyor 2. veya 3 . pin istegi

2. pini istedim çarşamba gelir büyük ihtimal bakalım pini girsem mi acaba banla alakası yok bence :)

[MENTION=8689]medcezir[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] atakum yeni mahalle ye benim pin gelmiş telefon açıp öğrendim adresi verdim mahalleye bakan postacıyla görüştüm bugün bırakacaktı eğer geldiyse, ama geldiğini öğrenmiştim önceden.. akşama eve geçince haber ederim

[MENTION=8689]medcezir[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] atakum yeni mahalle ye benim pin gelmiş telefon açıp öğrendim adresi verdim mahalleye bakan postacıyla görüştüm bugün bırakacaktı eğer geldiyse, ama geldiğini öğrenmiştim önceden.. akşama eve geçince haber ederim

teşekkür ederim hemşo inşallah yarın Bafra'da olur hayırlı olsun cümlemize

@medcezir @ubus56 atakum yeni mahalle ye benim pin gelmiş telefon açıp öğrendim adresi verdim mahalleye bakan postacıyla görüştüm bugün bırakacaktı eğer geldiyse, ama geldiğini öğrenmiştim önceden.. akşama eve geçince haber ederim
hocam pini postahaneye mi istediniz tekrar postacıyı arayıp gelip gelmediğini sorup adres verdiniz

hocam pini postahaneye mi istediniz tekrar postacıyı arayıp gelip gelmediğini sorup adres verdiniz

en ucuz posta yoluyla gönderiyor google.
o yüzden dağıtım merkezini arayıp mahallenin dağıtıcısına ulaşmaya çalışacaksın, sabahları orada oluyorlar dağıtıma çıkmadan yakalayacaksın, sonra adresim mahallem şu adım da şu onlar araştırıyor.. yani ben adliyeciyim diyerek konuya girdiğim için ilgilendiler ama normalde ilgileniyorlar mı bilimyorum

yenimahalle ragıp tüzünden burhan arkadaşımız burda mı pin bekleyen ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri