Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bankayı girip test ödemesi aldıktan sonra aynı gün işleme girer.pin şuan elime içinde kesinleşen var gireyimmi bu pini
bankayı girince kesinleşen yatarmı acep
pin şuan elime içinde kesinleşen var gireyimmi bu pini
bankayı girince kesinleşen yatarmı acep
pini girmedim hocam bekletiroyrumHocam sağlam ban dalgası geliyor ödeme günü geçsin ayın 25 ile 30 arası girin ve alın ödemeyi.Forumda pek çok defa gördük pin girilince banlanma riski daha çok artıyor.
Mobil olarak gönderildi.
Bankayı girip test ödemesi aldıktan sonra aynı gün işleme girer.
Ama hafta sonuna gelirse 21inde yatar yani ödeme döneminde..
Pini alan arkadaşlar, son dönemlerde artan ban olaylarından sonra hemen giriyor musunuz yoksa bekletiyor musunuz?
bugün geldi bekletiyorum, ayın 22 sinden sonra girecem..
olur da pin gelmezse ya da gelmeden banlanırsa diye sonradan giriyorum ben hep .Ama eger sen önceden girdiysen pin gelince pini girersen otomatik ödeme aynı gece başlar.Bir sonraki güne yatar.pin girdikten sonra tekrar mı test ödemesi oluyor ? yoksa bu ilk başta kuruş hesaba yatan parayı mı diyorsuunz? ben bunu hep başta yapıyorum, siz sonradan mı yapıyorsunuz kafam karıştı da![]()
ben direk girdim pini iyi mi kötü mü görücez bakalım
Bence bekletme ayın 20sinden önce girer işleme eger banlamalar baslamadan girersen en azından gecen ay kesinleşmiş miktarı alırsın.Ama Pinsiz adsenseler de banlanabiliyor. BU riski alma.Eğer miktar çok değilse yapıştır gitsin.bugün geldi bekletiyorum, ayın 22 sinden sonra girecem..
Bence bekletme ayın 20sinden önce girer işleme eger banlamalar baslamadan girersen en azından gecen ay kesinleşmiş miktarı alırsın.Ama Pinsiz adsenseler de banlanabiliyor. BU riski alma.Eğer miktar çok değilse yapıştır gitsin.
Son sözüm ' Riks budur! '![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.