kasko yaptırırken nelere dikkat edilmeli

firmalar teklif mi veriyorlar bu maddelerin olup olmadığını nasıl bilecez bir sürü sözleşme kağıdı oluyor çünkü

kasko yaptıracağınız firmaya özellikle belirtirseniz ona uygun bir sözleşme ayarlarlar size birde sözleşmenin ilk 2 sayfasında zaten bunlar belirtiliyor dikkatli olarakk okursanız olup olmadığını anlıyabilirsiniz.

firmalar teklif mi veriyorlar bu maddelerin olup olmadığını nasıl bilecez bir sürü sözleşme kağıdı oluyor çünkü

Tam emın olmamakla ılgılı sıgortayı yaptıacagınız fırma yetkılısıne bunları sorarsanız o farklarını ayrıntılı anlatır.he hepsı aynıysa farketmz.bırıne yaptırırsınız.ama aynı olduklarına ınanmıyorum.duruma gore 50 fazla verın ıyısı olsun.bırde normal trafık sıgortanıza cekıcı hızmetı eklettırım bence.dagda tasta basınıza basıt bısey gelır onun ıcın kaskoya dokunmazsınız.cekıcı cagırsanız uzak yerse dunyanın parasını ıster ama normal sıgortanızda cekıcı hımetı olursa hemen halledersenız uygun yere cektırırsınz..
Yakın tanıdıgım ınsanlar var bakın aradıgınız sylerı bulamazsanız mesaj atın hocam sızı arattırıp nasıl ıstıosanız oyle yaptırtalım sozlesmenızı odemesınıde kartla taksıtle cektırrız uyarsa sıze.

Tam emın olmamakla ılgılı sıgortayı yaptıacagınız fırma yetkılısıne bunları sorarsanız o farklarını ayrıntılı anlatır.he hepsı aynıysa farketmz.bırıne yaptırırsınız.ama aynı olduklarına ınanmıyorum.duruma gore 50 fazla verın ıyısı olsun.bırde normal trafık sıgortanıza cekıcı hızmetı eklettırım bence.dagda tasta basınıza basıt bısey gelır onun ıcın kaskoya dokunmazsınız.cekıcı cagırsanız uzak yerse dunyanın parasını ıster ama normal sıgortanızda cekıcı hımetı olursa hemen halledersenız uygun yere cektırırsınz..
Yakın tanıdıgım ınsanlar var bakın aradıgınız sylerı bulamazsanız mesaj atın hocam sızı arattırıp nasıl ıstıosanız oyle yaptırtalım sozlesmenızı odemesınıde kartla taksıtle cektırrız uyarsa sıze.

trafik sigortasını yaptırdım da arabaya kasko da düşünüyorum ama maddi yönden biraz sıkısığım araba da 60binlirak kasko gerekiyor yani

Geçen kurban bayramında aracıma belediye otobusu arkadan çarptı Polis raporunda yüzde yüz sucsuzum fakat hasarı kendı kaskondam yaptırdığım ıcın bana çarpan otobusun şirketı hasar değer kaybı vermıyor işi yokusa suruyor Bu işlerden anlayan varsa hasar kaybı parasını alabılecek varsa iyi komısyon verırım

kardeşim yanlış anlamayında bir kazada öldükten sonra paranın ne anlamı var ben şahsen
imm'leri 100bin'e sabitledim diğer ölümle olan herşeyi 2bin tl yaptım yarı yarıya indi kasko ücreti biz kendimizimi sigortalatıyoruz yoksa aracımı sana önerim sende böyle yap yarı yarı iner kasko ücreti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri