Katar krizinden sonra QNB ve Enpara Çöktü

WaDa

Kayıtlı Üye
Katar krizinden sonra QNB ve Enpara Çöktü...

Web sitesi açılıyor hesaba giriş yapmayı denemedim

Konuyu gorunce bende baktım sorunsuz giriyor..

Yavaş saldırsınlar da çok ses yapmasınlar çocuk Uyuyo :)
Amerika sırf katar Savunmak için dünyayı yakar petrol için geçmişte örnekleri var

yav şu amerikayı gözünüzde ne büyültünüz arkadaş ülkeler birleşmiş katara karşı yapsın amerika yapcanı bakalım zaten 3üncü dünya savaşının eli kulağında her an herşey olabilir bahane bekliolar.

yav şu amerikayı gözünüzde ne büyültünüz arkadaş ülkeler birleşmiş katara karşı yapsın amerika yapcanı bakalım zaten 3üncü dünya savaşının eli kulağında her an herşey olabilir bahane bekliolar.

Ülkeler birleşmiş dediğiniz ülkeleri 2 hafta önce trump birleştirdi arap ülkelerine boşuna gitmedi. Şuan katara yaptırımı abd yaptırıyor zaten. Sen hala ne diyorsun :D

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/sss/

QNB Finansbank Enpara.com’daki mevduatlarım da devlet güvencesi altında, değil mi?
Elbette. Devlet tarafından her bankada kişi başına 100.000 TL’ye kadar olan mevduatlara verilen tüm güvence ve teminatlar, QNB Finansbank’ta ve dolayısıyla onun bir parçası olan Enpara.com’da açacağınız hesaplar için de toplam 100.000 TL‘ye kadar geçerlidir. Paranızı herhangi bir muteber bankaya yatırdığınızda nasıl akşam rahat uyuyorsanız, QNB Finansbank’ın bir parçası olan Enpara.com’a yatırdığınızda da aynı şekilde uyuyabilirsiniz.
-
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre banka hesapları güvence altındadır. Bazı durum ve koşullar vardır. eskiden var olan imar bankasında "offshore" kullanılmıştı onlar güvence kapsam dışındadır. Ama şuan enpara %100 kapsamda ve güvence altındadır. Ki enparada bir sorun göremedim işlemde yapabiliyorum şahsen

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri