Kategori iyi ama Abone Yok

• Kullanıcı Moonlife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Moonlife

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar araştırmalarim sonucunda bir kategori buldum izlenimi cok iyi ama abone gelmiyor. İzleyenlerin kanalima abone olmasi için nasil bir yol izlemeliyim.
Video Süreleri ( 8 ile 15 Dakika arasi)

benim de müzdarip olduğum bir şey bu. izlenimler harika ama abone cok az.

Ama abone arttıkça youtube daha büyük kanallara öneriyor, önemli olduğunu düşünüyorum.

Katilmiyorum, 1-2k aboneliyken 200-300k videolu kanallarim var. Abone artisi yalnizca arama sonuclarinda daha yukari cikmayi saglar. Aksine bazen kanal yuksek abone kazandikca kotu etki yapabiliyor. Bkz. 1-2 milyon abonesi olup videolari 15-20k izlenen kanallar. 0-50k aboneli kanallarin artik youtube icin daha degerli oldugunu dusunuyorum.

Benim videolar izleniyor cok şükür ama abone olmuyor millet sevdigi icerikler izleyenlerin

Abone neredeyse önemsiz.. Evet gösterime etkisi var ama çook önemli bir metrik değil.

Abone etkisi önemsiz demek biraz acımasızca olur.
2k abone varken video yüklediğimde 1 hafta da 50 izlenme oluyordu sonrasında yavaş yavaş yükseliyordu.
15k aboneyi geçtim ve videoyu yayına koyduğum gün 100-200 izlenme oluyor. amaç izlenmekse abone sayısı izlenme üzerinde direkt etkili tabii ki organik abonelere sahipseniz.
ben ürün inceliyorum. Aylar önce bir ürünü inceledim ve tek kaynak kanalımdı. Benim videom haricinde başka video yoktu. 2 ayda 20 bin izlenme aldım. Sonra ürün indirime girdi ve büyük youtuberler incelediler. Saati alacak olsun, almayacak olsun, alakası olmayan aboneler bile izliyorlar.
ne oluyor adam 1 günde 100k izleniyor. Abone sayısı yüksekse ilk gün video için harcanan emeğin karşılığı çıkar ancak abone azsa bunun için 3 ay beklemeniz gerekebilir.

İşte bu! Daha fazla sayıda izleyici arama sonuçlarında videolarınızdan birini bulduğu için kanalınızın izlenme sayısı %252 arttı.

Videolarınız, arama sonuçlarında günde ortalama 11.000 kez gösterildi. Bu sayı, normalden %147 fazla.

Ama Halen Abone yok günde 3-4 tane abone geliyor

Abone önemsiz diyenler yanlış düşünüyor...
Abonesiz kanalda izlenimler genelde arama sonuçlarından gelir, veya içerik çok sıradışıysa algoritmaya bağlı olarak anasayfada gösterilir. Sonuçta izlenimler yavaş gelir, bu da önerilenlere veya anasayfaya çıkmanızı zorlaştırır.

Aboneli kanalda videoyu yüklediğiniz an itibariyle organik izlenimler gelmeye başlar ve abone olan kişi videoyu(içeriğinizi sevdiği için abone olmuştur) daha uzun izler.
Böylece algoritma için videonuz daha değerli olur.

Abone alamıyorsanız; insanlar içeriğinizin takip edilmeye değer olmadığını düşünüyordur.
Videolarınızda abone olmalarını teşvik edici alanlar yaratın ama bunu spam olarak yapmayın.

Abonesiz kanalda izlenimler genelde arama sonuçlarından gelir, veya içerik çok sıradışıysa algoritmaya bağlı olarak anasayfada gösterilir. Sonuçta izlenimler yavaş gelir, bu da önerilenlere veya anasayfaya çıkmanızı zorlaştırır.

Aboneli kanalda videoyu yüklediğiniz an itibariyle organik izlenimler gelmeye başlar ve abone olan kişi videoyu(içeriğinizi sevdiği için abone olmuştur) daha uzun izler.

Abone alamıyorsanız; insanlar içeriğinizin takip edilmeye değer olmadığını düşünüyordur.
Videolarınızda abone olmalarını teşvik edici alanlar yaratın ama bunu spam olarak yapmayın.
Spamdan kastınız neydi? Ben video açıklamaları altına kanalıma abone olarak destek verin yazıyorum. Video sonlarında abone olmalarını istiyorum.
Ayrıca video açıklamalarına 2 tane oynatma listemin adresini koyuyorum tabii video ile alakalı olarak.
bunlar sorun olur mu?

fikirlerinize sayfım var ama yıllardır youtube ile kendi deneyimlerime göre yorumladım. videolarınız belli bir kalitenin altında olduğunda sizi milyon abone bile kurtaramaz. youtube örnekleriyle dolu. en en önemli metrik watch time..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri