Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim de müzdarip olduğum bir şey bu. izlenimler harika ama abone cok az.
Millet abonelere neden takiliyorsunuz ki para eden izlenimler.
Aynı şeyi söyleyecektim, videom izlendikten sonra isterse kimse abone olmasın :d
Ama abone arttıkça youtube daha büyük kanallara öneriyor, önemli olduğunu düşünüyorum.
Spamdan kastınız neydi? Ben video açıklamaları altına kanalıma abone olarak destek verin yazıyorum. Video sonlarında abone olmalarını istiyorum.Abone önemsiz diyenler yanlış düşünüyor...
Abonesiz kanalda izlenimler genelde arama sonuçlarından gelir, veya içerik çok sıradışıysa algoritmaya bağlı olarak anasayfada gösterilir. Sonuçta izlenimler yavaş gelir, bu da önerilenlere veya anasayfaya çıkmanızı zorlaştırır.
Aboneli kanalda videoyu yüklediğiniz an itibariyle organik izlenimler gelmeye başlar ve abone olan kişi videoyu(içeriğinizi sevdiği için abone olmuştur) daha uzun izler.
Böylece algoritma için videonuz daha değerli olur.
Abone alamıyorsanız; insanlar içeriğinizin takip edilmeye değer olmadığını düşünüyordur.
Videolarınızda abone olmalarını teşvik edici alanlar yaratın ama bunu spam olarak yapmayın.
Abone önemsiz diyenler yanlış düşünüyor...
Abonesiz kanalda izlenimler genelde arama sonuçlarından gelir, veya içerik çok sıradışıysa algoritmaya bağlı olarak anasayfada gösterilir. Sonuçta izlenimler yavaş gelir, bu da önerilenlere veya anasayfaya çıkmanızı zorlaştırır.
Aboneli kanalda videoyu yüklediğiniz an itibariyle organik izlenimler gelmeye başlar ve abone olan kişi videoyu(içeriğinizi sevdiği için abone olmuştur) daha uzun izler.
Böylece algoritma için videonuz daha değerli olur.
Abone alamıyorsanız; insanlar içeriğinizin takip edilmeye değer olmadığını düşünüyordur.
Videolarınızda abone olmalarını teşvik edici alanlar yaratın ama bunu spam olarak yapmayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.