Kategori + Kopyalancam Kanal Bulma Yöntemi !!

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
inşallah kardeşim.azmedip bırakmadığın sürece birşeyler kazanırsın.şuan benim bu kaynağı kullanacak vaktim yok.çünkü yeteri kadar kullandım ve 2-3 ay bounca kopyalanacak kanal sayısı bitmeyeceğinden yönelemiyorum buraya.istediğin kazanca ulaştıktan sonra buradanda bi 100 200 kanal çekicem artık :)

2 Dakika önce girdim 2 kanal buldum şimdiden :D Tekrar tekrar teşekkürler.

Paylaşımın için teşekkür ederiz kehanet sayende yeni arkadaşların yüzü gülecek

Paylaşımın için teşekkür ederiz kehanet sayende yeni arkadaşların yüzü gülecek
inşalllah bi nebze olsa katkım olur hocam.ben çok şey öğrendim forumda.tabi hep ayrıntıları yakalaya yakalaya.aşırı kazanmıyoruz bizde ama olsun eski günlerimi hatırlamıyorum bile ytden sonra :) umarım faydalı olur herkese :)

Saolasın Hemşerim . dizi işinden sıkılmaya başlamıştım

Eline saglik hocam , tesekkurler ...
Mesajim bulinsun aksam pc ye gecince bakicam , guzel bir konu ...

Daha önceden konusu açılmıştır.Sürekli paylaşılır,sürekli bahsedilir ama kimse nasıl kullanacağını bilmez(Yeniler için).Şimdi vereceğim site ile kategori bulma kopyalanacak kanal bulma + Araştırma yöntemlerini birarada bulunduran siteyi ve nasıl kullanacağını anlatmak istiyorum şu 30 dklık boş zamanımda :)

Top 100 Youtubers in United States Filtered by SB Score - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics Verdiğim siteye giriş yaptıktan sorna zaten ben US in en popüler kanallarına bakıyordum.

1-) Kategori bulma : girdikten sonra sayfann alt kısmında Top 500 By Category vardır.Burada farklı kateogrilerin en iyi 500 sayfası vardır.mesela pet&animals
Girin hayvanlarla ilgili en iyi 500 kanalı görürsünüz.Kanalları en üstten aralardan karışık inceleye inceleye yeni kategori yada nasıl bir yolla çalışmanız gerektiğini bulabilirsiniz.Bulduğunuz her fikri excel dosyalarında biriktirin.Bu çalışmaları yaklaşık 3-4 gün boyunca günde 5-6 saat aksatmadan yapın.(Yeniler özellikle yapsın eskiler zaten anında bilir nasıl çalışacağını).
2-)Kopyalanacak kanalı bulma : Arkadaşlar orada yine top 100 youtuber top 500 youtuber diye bölüm vardır.Girin oralara bakın en iyi 4526. youtber neler atmış.Emin olunki oradakilerin içinde en az 500 600 tane spam olan vardır.Kopyalanacak kanallar vardır.yine 3-4 gün böyle bakın edin excel oluşturup şu kategori şu kanalalr u kategori bu kanallar diye bulursunuz.Bulduğunuz her kanalın rastgele 3 videosunu bi tane deneme kanalı oluşturup atın.eşleşen engel veriyormu vermiyormu.Vermeyenleri yine ayıklayın.1 hafta içinde elinizde en az 60-70 çalışma duruma göre 100 farklı kanal + 6-7 farklı kategori bulabilirsiniz.

Ayrıca orada başka top 100 500 ülkeler var.Çalışmak istediğiniz ülkeleri inceleyebilirsiniz.Hangi ülkede ne çok tutuyor nasıl kullanıyorlar diye.Böylelikle hangi ülke çalışmalıyım sorusunada cevap verebilirsiniz..

Hala bu dediklerimi yapıp kazanamıyorum diyen kendini banlattırsın arkadaşlar :)
Sağlıcakla kalın hayırlı günler dilerim hepinize..

Hemşehrim diye demiyorum ama harbi adamsın :). Teşekkür ederim emeğine sağlık :)

Kanalınıza Abone olan kullanıcıların profiline bir goz gezdirin bircok icerik bulacaksınız

Güzel paylaşım vakti zamanında bu linklerden güzel kategoriler edinmiştim.

hocam buradan kategori bulupda güzel paralar kaldıran varmı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri