D
Dean
Guest
diye bir kategori olsa nasıl olur acaba, uygun mudur böyle birşey forum için ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
diye bir kategori olsa nasıl olur acaba, uygun mudur böyle birşey forum için ?
Allah mı söylettidedim kesin araba aldı![]()
Allah gönlündekinin 5 yaş üstünü nasip eder inşallahAllah mı söylettiama daha alamadım ya pisiletim bile yok
![]()
вαттυѕαу;861991' Alıntı:Bu sıra araba alan alana maşallah , artık bu forum için şart , ev araba kategorileri![]()
adamin gönlündeki sifir km.yani 2015 model.senin hesabina göre daha 4 yil beklemesi lazim.Allah gönlündekinin 5 yaş üstünü nasip eder inşallah
edit : full+full olanından![]()
adamin gönlündeki sifir km.yani 2015 model.senin hesabina göre daha 4 yil beklemesi lazim.neyse ne kalmis sunun surasinda,bekler artik.
spama devam
ben ince hesap yapıpta söyledim hocamadamin gönlündeki sifir km.yani 2015 model.senin hesabina göre daha 4 yil beklemesi lazim.neyse ne kalmis sunun surasinda,bekler artik.
spama devam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.