Kategorim hazır kanallarım hazır e şimdi?

Mertbalci

Kayıtlı Üye
Merhabalar kategorileri ayarladım, kanalları ayarladım. Adsense onaylı vs hazır.

Şimdi videoları nasıl atıcam, bot mu almam gerekli? Hangi botu almalıyım?

Millet günde 300 tane video yüklüyor bunu nasıl yapıyor?

Aynı anda yüklenen videoları nasıl geçebilirim iyi imlemeyle mi? Sosyal medya paylaşımlarıyla mı? Cevap imlemeyse eğer hangi siteleri kullanmalıyım?

Kategorim hazır ama Türkçe mi yapıyım İngilizce mi? Yabancılar da Türkler gibi telif yolluyor mu zevkine?

Bu sorulara cevap verirseniz sevinirim :)

bot kullanıyorlar 200 300 video yükleyenler şuan en çok kullanan botlardan birisi videoyap.com araştırabilirsin.

1- Günde 300 video için evet bot alman gerekir vds ile falan uğraşmak istemiyorsan videoyap.com botu işini görecektir.
2- Bunu bot ile yapıyor :)
3- Zaten 300 Video atıyorsan aynı anda yüklenenleri geçmene pek gerek yok en azından ben gerek görmüyorum.
4- Yabancılar gözlemlediğim kadar telif yollamıyorlar en azından Türkler kadar tavsiyem kesinlikle yabancı çalışman sadece ingilizceye de odaklanma.
Umarım istediğin cevapları alabilmişsindir iyi kazançlar :)

bot kullanıyorlar 200 300 video yükleyenler şuan en çok kullanan botlardan birisi videoyap.com araştırabilirsin.

Deneme süresi aldım video sitelerinden çekim yaptım özgünleştiriyor hesapta ama saçma saçma başlıklar ekliyor.

Deneme süresi aldım video sitelerinden çekim yaptım özgünleştiriyor hesapta ama saçma saçma başlıklar ekliyor.
Kardeşim ben youploader kullanıyorum.Bir kanalıma 5 kanalı entegre ediyorum,bot yüklüyo,telif/ihtar/eşleşen/engel vs siliyo,para kazanmaya açıyo :)
Kesinlikle tavsiyemdir.İletişim [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

Kardeşim ben youploader kullanıyorum.Bir kanalıma 5 kanalı entegre ediyorum,bot yüklüyo,telif/ihtar/eşleşen/engel vs siliyo,para kazanmaya açıyo :)
Kesinlikle tavsiyemdir.İletişim [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]

bizdede mevcut bu özellikler bot kıyaslamaya gerek yok bence :D

Yalnız çok fazla eşleşen gelirse kanalın para kazanmaya kapatılıyor 2 gün içinde. (benim öyle oldu)
başka bir kanalaçıp videolarını önce ona yükleyip eşleşenleri ayıklarsan daha temiz olur senin için.

Bot hepsini yapıyor diye biliyorum ancak anlamadığım. Botlar yabancı sitelerden çekerken direk almıyor özgünleştiriyor ve saçma başlık koyuyor. Genelde 50 üzeri çıkmıyor benim tecrübem bu şekilde oldu.

Youtube kanal mı kopyalamalıyım yoksa kaynak sitelerden mi çekmeliyim?

Birde youploader botta istediğimiz siteye eklenen yeni videoları çekiyormuş sanırım böyle birşey varmı? Var ise her site geçerli mi acaba?

siz kimsiniz hocam? ben kıyas yapmış mıyım orda? youploader dışında herhangi bir bottan bahsetmiş miyim? Ayrıca ? olan videoları $ yapan youploader dışında başka bot var mı?

özellikde dedim bir de kıyas yapma diye yapmışsın bile.

---------- Mesaj saat 23:03:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:15 civarında gönderildi. ----------

siz kimsiniz hocam? ben kıyas yapmış mıyım orda? youploader dışında herhangi bir bottan bahsetmiş miyim? Ayrıca ? olan videoları $ yapan youploader dışında başka bot var mı?
+ yanlış alıntı olmuş haberin olsun.

ben de başta özgünleştiriyordum bir arkadaşın tavsiyesiyle artık özgünleştirmeden yüklüyorum videoları

Videoyap.com da başka bir seçenek yoktu ki ama siz başka bir bot mu kullanıyorsunuz. Benim dene süreli kullandığım botta yabancı kaynağı zorunlu olarak özgünleştiriyor. Sadece youtubedekini direk alabiliyordu.

faydası oldu mu bilmiyorum ama düşünceme göre faydası olması gerek çünkü çok izlenm almış videonun etiketlerini ve varsa niş kelimeyi de sanırım aynen yüklediği için faydalıdır diye düşünüyorum

---------- Mesaj saat 21:24:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:23:06 civarında gönderildi. ----------

Videoyap.com da başka bir seçenek yoktu ki ama siz başka bir bot mu kullanıyorsunuz. Benim dene süreli kullandığım botta yabancı kaynağı zorunlu olarak özgünleştiriyor. Sadece youtubedekini direk alabiliyordu.
hocam tam özgünleştir , etiket ve açıkl.özgünleştir seçme özgünleştirmez bnm de videoyap,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri