@Katip;Çekilişle 15 Kişiye Hediye Quiz Kanallar!

Aman tanrım didim bana cıkmış ilk partner deneyimimi gürhan sayesinde yaşayacağım desenize :D

hiç şaşırmadım, böyle şansın ben ...... ya :D

ulan ne bahtsızlıktır bu ya :S tüm kanallarım kapandı 3tane kaldı elimde bide burdan umut ettik yine elimizde patladı :D

---------- Spam Engelliyici 23:20 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

250 de 1 şansınız var, bu çekiliştende size soğuk suyu armağan edip gönderiyoruz

onu da kazanamayanlar arasında çekilişle verseniz o da çıkmaz bana :D

Aman be şansıma bak sen :D [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam teslim etti bol kazançlar dilerim :)

çekilişti kazandıktan sonra bağışlamayı düşünenler vardı sanırım :D

Bağış kabul edilir :rolleyes:

Arkadaşlar merhaba..
Tekelini bulundurduğumuz Quiz kanal satışında hem yeni kampanyamın reklamı olsun hem de sizlerin işi görülsün diye 15 adet Quize sokulmuş kanalı çekiliş ile dağıtacağım.. çekilişe katılmak isteyenlerin katılıyorum yazması yeterlidir :)

Çekiliş bitiş tarihi: 22/11/2014 saat 23:00'dür.

Son dönemlerde yaşanan dolandırıcılık olayları nedeniyle hem güven tazelemesi, hem de forumdaki artan paylaşımcılık ruhunu daha da arttırma adına çekiliş yapıyorum.. Allah herkese daha çok versin :)

KAZANAN TALİHLİLER;
No:4 [MENTION=15478]CeidoX[/MENTION]
No:25 [MENTION=10499]yt video maker[/MENTION]
No:27 [MENTION=8695]samet_5877[/MENTION]
No:28 [MENTION=12863]azat072[/MENTION]
No:42 [MENTION=8733]MarshallTeach[/MENTION]
No:86 [MENTION=13845]original[/MENTION]
No:60 [MENTION=12293]Merth46[/MENTION]
No:64 [MENTION=10498]TedBundy[/MENTION]
No:99 [MENTION=18042]KaLbimSeninLe[/MENTION]
No:120 [MENTION=8341]spac[/MENTION]
No:147 [MENTION=14994]elisasemal[/MENTION]
No:162 [MENTION=10053]Lannister[/MENTION]
No:195 [MENTION=7866]futli[/MENTION]
No:210 [MENTION=15087]stannis[/MENTION]
No:236 [MENTION=9888]karahasan[/MENTION]

Çekiliş random.org üzerinden yapılmıştır :) kazanan arkadaşların pm kutularına tek tek hesaplarını göndereceğim.. sırasıyla göndereceğim için sabredin :) Kazanamayanlar üzülmesin onlara da bir dahaki çekilişe katılma hakkı veriyorum :D

Teşekkürler.

tek tek okuyup bulucam şimdi "kazanırsam birine hediye edicem" diyenleri :D :D

Ulan arkadaş bu samet denen arkadaş nasıl şanslı ya adamla 2 çekilişe katıldım 2sine de o geldi nasıl bi isimdir benimki de samet bana niye gelmiyor ulan!
Hayırlısı :))

yuh bana mı çıktı oha :D bana amorti bile çıkmazdı ki nasıl oldu :D

bende inanamıyorum banada cıkmış :D şansım iyi gidiyor bugünlerde :D çok tesekkürler hocam . bol kazanclar :D

Ah be hocam kaçırdık en ihtiyaç duyduğum zamanda neyse sağlık olsun Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.

Ulan arkadaş bu samet denen arkadaş nasıl şanslı ya adamla 2 çekilişe katıldım 2sine de o geldi nasıl bi isimdir benimki de samet bana niye gelmiyor ulan!
Hayırlısı :))

evet hocam bu aralar bi sans var üzerimde tesekkürler [MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Kendimi bahtsız bedevi gibi hissetdigim bugünler de [MENTION=15171]Katip[/MENTION] sayesinde umutlandım.Teşekkürler üstad Allah bol kazançlar versin.

Yine mi gol degil:))

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri