Katipten Kanal Alip Dashboard Sorunu Yasayanlar Konuya Gelsin

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Biliyorsunuz Quiz de sorunumuz vardı. [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ten kanal satın almıştık ve Bu B.Duran isimli arkadaşDashboarda şifre koydugu için herhangi bir işlem yapamiyorduk. Onlarca mesaj yazılmasına rağmen konuya çıkıp benim demedi.

[email protected]

paypal adresi budur. bu kişi şuan [MENTION=15171]Katip[/MENTION] in sattığı tüm kanaları görebiliyor. Paypalı değişmişler hariç ..

Ekleme : Ismi Bekir DURAN miş
[MENTION=12529]SameT[/MENTION] [MENTION=9888]karahasan[/MENTION] aranan kan bulundu :D

DASHBOARDLARIN ŞIFRESI ŞUAN KALDIRILMIŞTIR. DASHBOARDLARINIZA GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ

Son düzenleme:
gerçek isim soy isim tc zorunlu olsa üyelik anında çıkardı şimdi ara dur kim bu

umarım çözülür sorununuz

Bulmak hiç ama hiç kolay olmadı :D 2 haftadır uğraşıyorum

durun bakalım adama skypeten yazdım hemen suçlu ilan etmeyin sonuçta quiz bir anda yaptı bu işi toplu mesajlarıma cevap vermedi o ayrı bi konu ama lütfen tartışma çıkartmayın. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] şu konuya gereksiz postlar yazılmazsa sevinrim kimse zan altında bırakılmasın hiç hoş değil

Nasıl öğrendiniz peki ismi? Kesin bilgi mi

durun bakalım adama skypeten yazdım hemen suçlu ilan etmeyin sonuçta quiz bir anda yaptı bu işi toplu mesajlarıma cevap vermedi o ayrı bi konu ama lütfen tartışma çıkartmayın

Ben suçlamadım ki sadece konuya gelmesini söyledim her kimse diye .. bide toplu mesajlara cevap vermemesi hoş olmamış .. ben kanalımı kurtardım o paypaldan quiz bana ödemen kesinlikle bir yere gitmiyecekde dedi zaten ama işte o kadar toplu mesaja cevap vermemesi o kadar yazılıp çizilmesine karşın neden tek bir şey yazmadı?

hadi onu geçtik neden sana tum kanalar bende gözüküyor demedi? biliyorsun quiz sonradan kanaları ayırdı. neden o zaman tum dashboardlar onda toplanmışken sana söylemedi?

Gerçi mesajın devamında suçladım :) dediklerimde haksızsam haksızsın diyin :)

Gereksiz post atilmasin arkadaslar.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bu adam forumda aktif biri mi? Aktif oldugu halde o diger konuya yazmadiysa niyeti zaten bellidir. Simdiye kadar dashboardina girip durumu illaki farketmistir.

Gereksiz post atilmasin arkadaslar.
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bu adam forumda aktif biri mi? Aktif oldugu halde o diger konuya yazmadiysa niyeti zaten bellidir. Simdiye kadar dashboardina girip durumu illaki farketmistir.

skypeimde online cevap bekliyorum hocam nickini unuttum daha doğrusu yazışmalarımızda nick muhabbeti yok

Neyse sen kurtarmıssın en azından hocam, benim 1 kanalım vardı 300$ aralık kazancıyla birlikte Ocak ayının basında kapandı kanal (spam). Şimdi ben bu kanalın ödemesini nasıl kurtaracam?

2 kez mail atmıştım ama maillere cevap alamadan uçtu kanal :)

Neyse sen kurtarmıssın en azından hocam, benim 1 kanalım vardı 300$ aralık kazancıyla birlikte Ocak ayının basında kapandı kanal (spam). Şimdi ben bu kanalın ödemesini nasıl kurtaracam?

Onu quize yazarız. dashboard çalınmıştı deriz. gmaili sendeyse sorun yok o gmaile mesaj atarız kanal linkinide yollarız adamlara düzeltirler ahmet ben 52 kere mesajlaştım adamlarla :D

evet benim ama arkadaşlar keşke kraldomain.com a girip beni bulsaydınız... telefonum yazıyordu orada ...

ne yapmamız gerekiyorsa yapalım

Onu quize yazarız. dashboard çalınmıştı deriz. gmaili sendeyse sorun yok o gmaile mesaj atarız kanal linkinide yollarız adamlara düzeltirler ahmet ben 52 kere mesajlaştım adamlarla :D

Vay arkadaş şimdi kontrol ettim benim kanalı da ayırmıslar. Herkes bir kontrol etsin kanallarını, en azından Ocak kazançlarını kurtarın

daeROK3.png

edit: Arkadaş gelmiş

Vay arkadaş şimdi kontrol ettim benim kanalı da ayırmıslar. Herkes bir kontrol etsin kanallarını, en azından Ocak kazançlarını kurtarın

daeROK3.png

edit: Arkadaş gelmiş

ahmet adamlara şimdi o gmaile yaz kanal linkinide yolla bu kanalın paypalını değiştiremiyorum ocak ödemesi eski paypala yapılacak ve eski paypal benim değilde .. rusca yazarsan kesin okudukları an bir neticeye varırsın ..

walla sadece kendi kanalımı değil sizlerinde kanalının kurtulmasına içtenlikle sevindim

ben o hesapların hepsini katip e geri verdim paypal değişmiyor diye ama yine silmediysem tekrar vereyim hangisiyse baksın ben o kanalların hiçbirini kullanmıyorum ben hertürlü yardım ederim gerekirse paraları gönderirirm bizde sıkıntı olmaz

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] daki azimde maşallah hani :)

ben o hesapların hepsini katip e geri verdim paypal değişmiyor diye ama yine silmediysem tekrar vereyim hangisiyse baksın ben o kanalların hiçbirini kullanmıyorum ben hertürlü yardım ederim gerekirse paraları gönderirirm bizde sıkıntı olmaz

Abicim sende sıkıntı olmazda .. o arada ne kadar sıkıntı çektiğimizi biliyor musun .. o konuyu görmüşsündür onlarca mesaj attık quize konuya skypeden herkese attık adminin birinden bile şifreleri aldık [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] dan sirf bulabilmek için

evet benim ama arkadaşlar keşke kraldomain.com a girip beni bulsaydınız... telefonum yazıyordu orada ...

ne yapmamız gerekiyorsa yapalım

Iyide hocam sen katipten alinan kanallarla ilgili acilan diger konuyu gormedin mi? Hemen hemen hergun forumdasin, butun quizgroup konularinda mesajlarin var. O kadar insan kac gun ugrasti kanallari icin, sen hic mi farketmedin baskalarinin kanallarinin senin dashboardinda oldugunu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri