Katipten Kanal Alip Dashboard Sorunu Yasayanlar Konuya Gelsin

hocam ödemeler arkadaşa gidecek muhtemelen ona gelen ödemeyi size aktaracaz ondan yana sıkıntı yok.. bu ayki ödemelerinize yapacak bişey yok.. ayın 15 inde paypal değşimi tekrar açılırsa değişirsiniz paypallarınızı

tamam hocam arkadaş biliniyor o zaman sıkıntı yok

beğeniyi ibrahimin yanında olduğun için attım san :) tamam sen musait olunca skypeye gel güvercin olayını konuşalım :) neyse daha da uzatmiyim konuyu mağdur arkadaşlar yazar artık ..

hocam isim ve paypalı kaldırırsanız sevinirim zaten arkadaşa şifre tel verdim kraldomain.com da bana ait oradan da ulaşabilirsiniz.

tamam işte girmediğin için kabul etti, başka kanal için de eklemeye çalışırsan bu eklenmiştir diyecektir.. yine sen bir dene bakalım.. paypalla aynı mantık olması lazım bankanın da

Hocam Arkadaşlar istiyorlarsa webmoney hesabı kabul ediyor yani değiştirebilirler
yanlız 2 ci kanalı kabul etmiyor büyük bir ihtimalle ayrı webmoney hesabı istiyor

kazançlar kesinleşmedi hocam ondandır...

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]; hocam dilerseniz ayın 15 olmadan paypalımı tamamen sileyim hiç para yatmasın ... zaten dediğim gibi kullandığım kanal yok bu paypalla...

ben kendi paypalımı değiştirdimde arklarla görüş sen .. ben 1 mail ekledim paypalıma ikinci mailide o kanala ekledim

ben kendi paypalımı değiştirdimde arklarla görüş sen .. ben 1 mail ekledim paypalıma ikinci mailide o kanala ekledim
ayın 10 u veya 12 si son gün paypal değişimi için sanırım yine senin para erbain in hesabına yatacak bu ay açısından.. onuda zaten aktaracaz

ayın 10 u veya 12 si son gün paypal değişimi için sanırım yine senin para erbain in hesabına yatacak bu ay açısından.. onuda zaten aktaracaz

Hocam benim bu paypala 4 tane mail bağlı... bu [email protected] a gelenleri ayrı görme şansımız var mı?

Benim ödemelerle karışmasın...

Bu paypal da kendi kanalım yok yani bu maile gelenleri görürsek hemen sana aktarırım sen sana ulaşanlara verirsin ya da nasıl uygun bulursanız

size de dediğim gibi umarım çok ödeme gelmezde paypal patlamaz ayda yılda ödeme alacağım o da gitmesin... çocuk kreşi, elektrik doğal gaz hepsini buna bağladım :(

Hocam benim bu paypala 4 tane mail bağlı... bu [email protected] a gelenleri ayrı görme şansımız var mı?

Benim ödemelerle karışmasın...

Bu paypal da kendi kanalım yok yani bu maile gelenleri görürsek hemen sana aktarırım sen sana ulaşanlara verirsin ya da nasıl uygun bulursanız

size de dediğim gibi umarım çok ödeme gelmezde paypal patlamaz ayda yılda ödeme alacağım o da gitmesin... çocuk kreşi, elektrik doğal gaz hepsini buna bağladım :(
yok hocam konuştuk zaten seninle.. senin paypal 5 yıllıkmış bir şey olmaz.. paypalları kapananlar yeni hesap açıp binlerce dolar veya yüzlerce dolar para sağlanınca e haliyle paypalda bloke koyuyor haklı olarak.. karışmaz çünkü ödemesini talep edecek kişiler bize kanal id bilgisini verecek ve bizde paypaldan gelen ödemedeki id ile karşılaştıracaz bu sayede kimse sıkıntıya düşmeyecek

yok hocam konuştuk zaten seninle.. senin paypal 5 yıllıkmış bir şey olmaz.. paypalları kapananlar yeni hesap açıp binlerce dolar veya yüzlerce dolar para sağlanınca e haliyle paypalda bloke koyuyor haklı olarak.. karışmaz çünkü ödemesini talep edecek kişiler bize kanal id bilgisini verecek ve bizde paypaldan gelen ödemedeki id ile karşılaştıracaz bu sayede kimse sıkıntıya düşmeyecek

Peki hocam melasa bana quiz 5 ayrı kanalın birden tek ödemesini yapıyor altına da sıralıyor id leri onu nasıl ayıracağız neyse hele ödemeler gelsin quizin ödeme yapmaya niyeti yok gibi boşa konuşuyoruz :)

daha ödemeler bile kesinleşmedi...

Peki hocam melasa bana quiz 5 ayrı kanalın birden tek ödemesini yapıyor altına da sıralıyor id leri onu nasıl ayıracağız neyse hele ödemeler gelsin quizin ödeme yapmaya niyeti yok gibi boşa konuşuyoruz :)

daha ödemeler bile kesinleşmedi...

15 ini bekleyin.

Artık tek pp ile quize toplu kanal sokulabiliyor mu?

upladım kusura bakmayın arkadaşlar ama

15inden sonra paypal değişiyor durumu vardı..

geçende arkadaş bulundu şifre kaldırılmış ama paypal veya ödeme yöntemi değişmiyordu..

şimdi deneyip olumlu sonuç alan var mı?

upladım kusura bakmayın arkadaşlar ama

15inden sonra paypal değişiyor durumu vardı..

geçende arkadaş bulundu şifre kaldırılmış ama paypal veya ödeme yöntemi değişmiyordu..

şimdi deneyip olumlu sonuç alan var mı?
şimdi denedim değişmiyor yarın tekrar deneyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri