Katy Perry Soma Ve müthiş Tespit ( LİNK DEĞİL Başka birşey )

B
  • Kullanıcı blacksecond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanin kalbini kirmayi nede cok seviyorsunuz yok neymis aramiza yeni cahiller katilmis yok neymis bos islerlerle ugrasiyormus... Buna ne gerek var? Izlersin begenmediysen sacma bulduysan gidersin ama yook illa huzur bozacak illa insanin kalbini kiracak illa birsey cikaracak... kanimizdami var bu anlamadim gitti...

simdi seni konuyu acan arkadas (videoyu hazirlayan arkadasi) savundum diyede bu videoyu begendigim anlam.ina gelmez bunuda belirteyim ama kalp kirmayada dalga gecmeyede gerek yok!

Uyuz oluyorum böyle insanlara

insanları yaşına göremi ölçüyorsun dostum ? tesadüfe inanmıyorum ;)

Ölçmek de nereden çıktı. :) Ben sadece yaşını merak ettiğim için yazdım. ;)

kardeşim iyi gülmüşsün ama eğer dediği doğruysa 300 şehitten sonra masonlarda baya gülmüştür sendende çok gülmüştür 2. si biraz araştır katy perry kimmiş kliplerini iyice bi seyret derim o kadının illiminati üyesi oldğu bence kesin ama bu olayla alakası varmıdır ALLAH bilir belki tesadüftür şayet değilse vay halimize türk ve MÜSLÜMAN kardeşim

Kardeşim evet çok iyi güldüm ama ben arkadaşların yazdıklarına güldüm. :) Yani konudan tamamen bağımsız. :)

Fark ettiğim kadarıyla diğer arkadaşta tam anlayamamış mesajımı. :)

Güya her şeyi iyi biliyorsunuz, gözden kaçırmıyorsunuz araştırıyorsunuz ama gerçekte öyle olmadığınız mesajlarınızdan belli. :)

Dinleyin ama anlamayı unutmayın, bakın ama görmeyi unutmayın. ;) (Bknz. Mesajımda sadece güldüğümü söyledim, tutupta arkadaşın paylaşımı hakkında her hangi bir yorum eleştiri de bulunmadım)

Artık mesajımı hangi açıdan değerlendirdiğinize bağlı. Saygılar.. :)

insanin kalbini kirmayi nede cok seviyorsunuz yok neymis aramiza yeni cahiller katilmis yok neymis bos islerlerle ugrasiyormus... Buna ne gerek var? Izlersin begenmediysen sacma bulduysan gidersin ama yook illa huzur bozacak illa insanin kalbini kiracak illa birsey cikaracak... kanimizdami var bu anlamadim gitti...

simdi seni konuyu acan arkadas (videoyu hazirlayan arkadasi) savundum diyede bu videoyu begendigim anlam.ina gelmez bunuda belirteyim ama kalp kirmayada dalga gecmeyede gerek yok!

Uyuz oluyorum böyle insanlara

keşke herkez senin gibi düşünse

ufffff gözlerime inanamadım yaa nasıl olur böyle bişey bunlar hep amerikanın oyunları

her gördüğünüz şeyin altında illuminate var !...... heye canım heye .... neden başbakanın, somada sığındığı markette bir madenciyi tokatlamasını sonra korumalarına dövdürmesini ve sonra da muhtelemen tehtit edip şikayetci olmamasını yine aynı markette bir kadının boğazına yapışmasını neden konuşmuyorsunuz ? başbakanın bundan sonra adımı elamanın birine bıçak çekmesi olacağını neden göremiyorsunuz ? yani türkiye'yi kendini kabadayı sanan bir magandanın yönetmesini ve o magandaya oy veren cehalette zirve yapmış yüzde 43 luk halkı neden konuşmuyorsunuz da ne olduğu belli olmayan fantastik bir örgütün somada ki maceralarını konuşuyorsunuz ?

Tamamen tesadüf :D
konuyu açan arkadaş in üyelik tarihi 19.03.2014

Senin üyelik tarihin 07.05.2014

Welcome to Ytpara

hehehehe çok güldüm kardeş:D
Katy Perry'nin klibinin linkinin yanındaki sembolleri somaya baglayan adam alim ben cahilim.
hoş bulduk :D

hehehehe çok güldüm kardeş:D
Katy Perry'nin klibinin linkinin yanındaki sembolleri somaya baglayan adam alim ben cahilim.
hoş bulduk :D

Yaptıgını beğenmeyebilirsin fakat kimse Sana o arkadaşa cahil deme hakkını vermez !

Tekrardan hoşgeldin ;)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her gördüğünüz şeyin altında illuminate var !...... heye canım heye .... neden başbakanın, somada sığındığı markette bir madenciyi tokatlamasını sonra korumalarına dövdürmesini ve sonra da muhtelemen tehtit edip şikayetci olmamasını yine aynı markette bir kadının boğazına yapışmasını neden konuşmuyorsunuz ? başbakanın bundan sonra adımı elamanın birine bıçak çekmesi olacağını neden göremiyorsunuz ? yani türkiye'yi kendini kabadayı sanan bir magandanın yönetmesini ve o magandaya oy veren cehalette zirve yapmış yüzde 43 luk halkı neden konuşmuyorsunuz da ne olduğu belli olmayan fantastik bir örgütün somada ki maceralarını konuşuyorsunuz ?

:) :) :) :) herkezde kafa var araştırma yap

bu söylediğine sen bile inanmıyorsun demi :)

:) başbakan markete saklanmış öylemi ahahah o görüntü geçen seneye ait esnafı gezerken kuş beyinli somadaki giysilerine ve marketteki giysilerine bak aynımı -- ayriyetten vurdu dediniz adam gezi eylemlerinde 2 defa göz altına alınan malın teki başbakanı cekemeyenler uzaya uydu göndersin !

hocam dünyanın en güçlü örgütü illuminatinin,herhalde bu olaydan önce dunyada pek kimsenin bilmedigi somada böle bişey yaparak neyi hedeflediginide soylede iyice aydınlanalım

aha bir g...... kılı daha ..... beyin, araştırma böyle şeyleri biliyormusun :) kıllar genelde başkalarının akıllarıyla yaşadığı için böyle şeylerden uzak yaşar. başbakanın kendisi madencilerin gıyabi cenaze namazından sonra nasıl tokat attım diye kıllarıyla gülüşerek anlatıyordu. yok geçen yıl olmuş yok başka marketmiş ..... :))))))))))))))))))))) fazla ayran kafa yapıyor herhalde..

la bi git işine başbakan korumalarını itti genede korkmadı kimseden orda burda gördüne inanıyorsun beynin varsa araştırma yap araştırma yapmak bedava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri