Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
insanları yaşına göremi ölçüyorsun dostum ? tesadüfe inanmıyorum![]()
kardeşim iyi gülmüşsün ama eğer dediği doğruysa 300 şehitten sonra masonlarda baya gülmüştür sendende çok gülmüştür 2. si biraz araştır katy perry kimmiş kliplerini iyice bi seyret derim o kadının illiminati üyesi oldğu bence kesin ama bu olayla alakası varmıdır ALLAH bilir belki tesadüftür şayet değilse vay halimize türk ve MÜSLÜMAN kardeşim
insanin kalbini kirmayi nede cok seviyorsunuz yok neymis aramiza yeni cahiller katilmis yok neymis bos islerlerle ugrasiyormus... Buna ne gerek var? Izlersin begenmediysen sacma bulduysan gidersin ama yook illa huzur bozacak illa insanin kalbini kiracak illa birsey cikaracak... kanimizdami var bu anlamadim gitti...
simdi seni konuyu acan arkadas (videoyu hazirlayan arkadasi) savundum diyede bu videoyu begendigim anlam.ina gelmez bunuda belirteyim ama kalp kirmayada dalga gecmeyede gerek yok!
Uyuz oluyorum böyle insanlara
Tamamen tesadüf
Tamamen tesadüf![]()
konuyu açan arkadaş in üyelik tarihi 19.03.2014
Senin üyelik tarihin 07.05.2014
Welcome to Ytpara
hehehehe çok güldüm kardeş
Katy Perry'nin klibinin linkinin yanındaki sembolleri somaya baglayan adam alim ben cahilim.
hoş bulduk![]()
orda yazılanları çok fazla öneri vererek değiştirebiliyorsunuz. böyle şeylere inanmanız bana bayağı ilginç geldi açıkçası
her gördüğünüz şeyin altında illuminate var !...... heye canım heye .... neden başbakanın, somada sığındığı markette bir madenciyi tokatlamasını sonra korumalarına dövdürmesini ve sonra da muhtelemen tehtit edip şikayetci olmamasını yine aynı markette bir kadının boğazına yapışmasını neden konuşmuyorsunuz ? başbakanın bundan sonra adımı elamanın birine bıçak çekmesi olacağını neden göremiyorsunuz ? yani türkiye'yi kendini kabadayı sanan bir magandanın yönetmesini ve o magandaya oy veren cehalette zirve yapmış yüzde 43 luk halkı neden konuşmuyorsunuz da ne olduğu belli olmayan fantastik bir örgütün somada ki maceralarını konuşuyorsunuz ?
başbakan markete saklanmış öylemi ahahah o görüntü geçen seneye ait esnafı gezerken kuş beyinli somadaki giysilerine ve marketteki giysilerine bak aynımı -- ayriyetten vurdu dediniz adam gezi eylemlerinde 2 defa göz altına alınan malın teki başbakanı cekemeyenler uzaya uydu göndersin !
bu söylediğine sen bile inanmıyorsun demi![]()
la bi git işine başbakan korumalarını itti genede korkmadı kimseden orda burda gördüne inanıyorsun beynin varsa araştırma yap araştırma yapmak bedava
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.