kayıt yapan uydu cihazını nerden bulabilirim

Selamın alüyküm

arkadaşlar HD uydu cihazı alacam kayıt yapan .

öneri alıyım link ile

teşekkür ederim

benim bilgisayarda kullandığım skystar kartım vardı, çanağı direk bilgisayara bağlıyorsun. Zaten bilgisayar üzerinden kartın kendi arayüz programları ile istediğin kalitede kayıt yapabiliyorsun.

benim bilgisayarda kullandığım skystar kartım vardı, çanağı direk bilgisayara bağlıyorsun. Zaten bilgisayar üzerinden kartın kendi arayüz programları ile istediğin kalitede kayıt yapabiliyorsun.

Link atarmısın satış linki

teşekkür ederim .

önemli olan kayıt değil de onu en önce yt a atabilmekte...
camtasai da kayıt yapıyor sonuçta..

Merhabalar ben yeni üyeyim nasıl konu açabilirim kusura bakmayın bilmediğimden en ustteki konuya yazdım :)

TV kartı ile bilgisayara aktarman lazım görtüntü.

hocam k.bakma pek bilmediğimden tekrar soruyorum şimdi bn led tv var ve laptop da var tvde deki bir diziyi filmi showu nsl bkaydediip bilgisayara atabilirm ve bunu bilgisayara kaydedikten sonra yt a kolay bir şekilde atmam mümkün mü bunları yapabilmem için herhangi bir cihaz satın almam gerekiyor mu? ve bilgisayarım da laptop tşkler

Bendede var yalnız boyut çok büyük oluyor direk atarsan eşleşme veriyor düzenlersen çok vakit alıyor telif atmayan kanal nerdeyse yok dizi yayınlarını yayınlayan resmi youtube sayfaları onu çok önceden yükleyip yayınlama tarihlerini değiştiriyorlar.

hocam k.bakma pek bilmediğimden tekrar soruyorum şimdi bn led tv var ve laptop da var tvde deki bir diziyi filmi showu nsl bkaydediip bilgisayara atabilirm ve bunu bilgisayara kaydedikten sonra yt a kolay bir şekilde atmam mümkün mü bunları yapabilmem için herhangi bir cihaz satın almam gerekiyor mu? ve bilgisayarım da laptop tşkler

üstadım işte Tv arkasıan taktığın anten, uydu kablosunu bilgisayarına takmanı sağlayan aparatlar var (Tv kartı, uydu kartı). Tv yayınını eski usul klasik antenle alıyorsan Tv kartı, çanak ile alıyorsan uydu kartları var. skystar dediğim uydu kartın oluyor. uydu kartı pc için reciever oluyor kısaca.

Ayrıca hiç kullanmadım ne kadar başarılı onuda bilmem ama kendinden antenli TV kartları var. Sinyalin kuvvetli olduğu merkezi bir yerde oturuyor isen USB TV KARTI + ANTEN & USB DİJİTAL TV KARTI GittiGidiyor'da 55712914 şöyle birşeyde işini görebilir.

Bunların yerine Tv kaydı yapan siteler ya da tivibu gibi cüzzi ücret ile pc üzerinden yayın izleyebildiğin platformalarda işini görebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri