Kaza..

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Geçmiş olsun, keşke ihmal etmeseydiniz hocam sigorta işlerini.

Geçmiş olsun hocam, cana gelmediğine şükredin. Kefaretini mecburen ödeyeceksiniz.

Affınıza sığınarak çokta süslü konuşamayacam, diğer taraftan gelen aracın hızı çok önemli değil, çunki adamın şeridini ihlal edip kazaya sebebiyet vermişsiniz. Adamın servise gitmeli demesinden doğal birşey yok. Öndeki kamyon kısmen suçlu ama arkadan gelen siz olduğunuz için kusur siz de görünür. Benim de arabamın sigortası yok -ki eski bir araba, akan trafik değil, mahalleye bile çıkmıyorum.

Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
hocam serviste bu arabaya çok çıkarırlar tahmini söylüyorum. 5000 çıkar bide polisin tuttuğu tutanağın resmini falan koysan daha sağlıklı bilgiler verebiliriz.
polis sizi % 100 suçlu gördümü ( burası en önemli önemli nokta )

hocam aracın sigortası ve kaskosu yokmuş. araç hurdaya çıkarsa nesine sevinsin adam

yok sadece sigortamız yok kaskomuz var

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:06 ----------

geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine

eyvallah samet sağolasın

Geçmiş olsun hocam. Resimlerden ve anlatımdan anladığım siz suçlusunuz. 1. kamyon aniden durmuş olsa bile takip mesafesini korumalıydınız. 2. sol şerite hatalı çıkmışsınız. Bu durumda kazaya karışan her aracın masrafı size kalıyor gibi. Kaskonuz var madem kendi aracınızı serviste yaptırın. Hatta şaside eğilme varsa perte çıkarılmasını isteyin. Diğer araçlar için sanayide yaptırmanız en mantıklı. Bayramda bende aynı şeyi yaşadım. Sigortam olmadığı için şu an aracım halen saniyede ve sağdan soldan parça topluyorum.

Canınıza gelmemiş ona da şükür.

Birde kaza anında bir tanıdığınız, numarasını bildiğiniz bir sigortacı varsa, arasaydınız anında poliçe düzenlerdi.

Son düzenleme:
Biz yolda giderken önümüzde kamyon birden duruyor ve annemde direksiyonu birden sola kırarak yandaki şeritten gelen arabada bizim arabaya çarparak kamyonun altına itiyor. Bizim aracın sigortası 16 gün önce bitmiş :( şimdi bu aracı biz nasıl yaptırabiliriz bedavaya getiremez miyiz polisde aracı bağladı malesef sigortası olmadığı için.

eger polısı cagrmamıs olsaydı mıllet tutanak vs tutulmams aracınız baglanmamas olsaydı.belkı bır kac tavsıyede bulunabılırdık ama sısteme gırmıs konuya care bulunmaz bence..bılen varsa yazsın.. uzuldum.. gecmıs olsun.. önce can sonra canan sonucta..
masrafta var gıbı ...

hocam yaptırabiliyorsun. Bende de aynı durum oldu adam bana çarptı suçlu oydu adamın sigortası da yoktu. Ben polise benim suçlu olduğumu söyledim benim sigortam ile arabası yapıldı benim arabayı da parayla yaptık. Yani sana çarpan araba senin aracını öder fakat senin karşı tarafın giderini elden karşılaman lazım.

hocam yaptırabiliyorsun. Bende de aynı durum oldu adam bana çarptı suçlu oydu adamın sigortası da yoktu. Ben polise benim suçlu olduğumu söyledim benim sigortam ile arabası yapıldı benim arabayı da parayla yaptık. Yani sana çarpan araba senin aracını öder fakat senin karşı tarafın giderini elden karşılaman lazım.

Öyle bir durumda nasıl güvenebiliyorsunuz ya ben olsam güvenemem heralde nasıl olduysa olduğu gibi anlatırım :D

Çok geçmiş olsun bu arada..

Kaskonuz varmış sanırım. Kasko sizin aracı öder. Ama tutanak tutulduysa büyük ihtimal karşı tarafı cepten ödersiniz. Bu yıl poliçeyi bende sizin gibi 15 gün felan kaçırmışım. Günlük hayatın akışından insan bazen farkında olmadan ihmal edebiliyor. Geçmiş olsun hocam.

kasko varsa zaten herturlu kasko sızınkını oder dıe bılıorum karsıyıda kacıs yok karsılıkcanız hocam..

hocam araç durabilir takip mesafesini tutmak zorundasın sigortanızda yok araçta baya hasar görmüş motorda sıkıntı yoksa 10bin falan tutar hasar

Bizden sonra bizim başımıza gelen şey başkasının başına gelirse eğer son durum şu:

Arabayı perte ayırdılar ve kasko şirketimizde arabanın kaza yaptığı günden bir gün öncesinden bizim arabanın marka ve modelinin ikinci el fiyatına bakıp ücretini ödeyecekler biz aracı 52.250 den 49.950 ye almıştık şimdi ise kasko bize 59 bin ödeyeceğini biraz üstüne veya biraz altına düşebileceğini söylediler yani tahmini 2 bin lira ya artar ya azalır durum bu şuan kârdayız yani tabi karşı aracın hasarını saymassak Allahtan araç kaliteli değildi her türlü bize gircek zaten o neyse durum bu şekilde :) 8 binin üstündeki hasarlar perte giriyomuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizden sonra bizim başımıza gelen şey başkasının başına gelirse eğer son durum şu:

Arabayı perte ayırdılar ve kasko şirketimizde arabanın kaza yaptığı günden bir gün öncesinden bizim arabanın marka ve modelinin ikinci el fiyatına bakıp ücretini ödeyecekler biz aracı 52.250 den 49.950 ye almıştık şimdi ise kasko bize 59 bin ödeyeceğini biraz üstüne veya biraz altına düşebileceğini söylediler yani tahmini 2 bin lira ya artar ya azalır durum bu şuan kârdayız yani tabi karşı aracın hasarını saymassak Allahtan araç kaliteli değildi her türlü bize gircek zaten o neyse durum bu şekilde :) 8 binin üstündeki hasarlar perte giriyomuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dediğim gibi cıktı , Sevin herşeye boşver , perte cıkarmıslar al paranı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri