Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam serviste bu arabaya çok çıkarırlar tahmini söylüyorum. 5000 çıkar bide polisin tuttuğu tutanağın resmini falan koysan daha sağlıklı bilgiler verebiliriz.
polis sizi % 100 suçlu gördümü ( burası en önemli önemli nokta )
hocam aracın sigortası ve kaskosu yokmuş. araç hurdaya çıkarsa nesine sevinsin adam
geçmiş olsun kardeşim dikkat et kendine
Biz yolda giderken önümüzde kamyon birden duruyor ve annemde direksiyonu birden sola kırarak yandaki şeritten gelen arabada bizim arabaya çarparak kamyonun altına itiyor. Bizim aracın sigortası 16 gün önce bitmişşimdi bu aracı biz nasıl yaptırabiliriz bedavaya getiremez miyiz polisde aracı bağladı malesef sigortası olmadığı için.
![]()
hocam yaptırabiliyorsun. Bende de aynı durum oldu adam bana çarptı suçlu oydu adamın sigortası da yoktu. Ben polise benim suçlu olduğumu söyledim benim sigortam ile arabası yapıldı benim arabayı da parayla yaptık. Yani sana çarpan araba senin aracını öder fakat senin karşı tarafın giderini elden karşılaman lazım.
yer tanıdık geldi Geçmiş olsun
Bizden sonra bizim başımıza gelen şey başkasının başına gelirse eğer son durum şu:
Arabayı perte ayırdılar ve kasko şirketimizde arabanın kaza yaptığı günden bir gün öncesinden bizim arabanın marka ve modelinin ikinci el fiyatına bakıp ücretini ödeyecekler biz aracı 52.250 den 49.950 ye almıştık şimdi ise kasko bize 59 bin ödeyeceğini biraz üstüne veya biraz altına düşebileceğini söylediler yani tahmini 2 bin lira ya artar ya azalır durum bu şuan kârdayız yani tabi karşı aracın hasarını saymassak Allahtan araç kaliteli değildi her türlü bize gircek zaten o neyse durum bu şekilde8 binin üstündeki hasarlar perte giriyomuş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dediğim gibi cıktı , Sevin herşeye boşver , perte cıkarmıslar al paranı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.