Kazanamıyor musun ? Kanalların mı kapanıyor ? İçeriye gel :D

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, youtube üzerinden kazanamayıp isyan edenler falan varsa aşağıdaki fotoğraflarda tatil yaptığını hayal edip belki bir hırs yapabilir :D Benim küçüklüğümden beri hayalini kurduğum yer; Maldivler..

meeru-island-resort-4.jpg

maldivlerturu-maldivler-turlari-maldivler-resimleri-maldivler-kurban-bayrami-turları-maldivler-resimleri%20(56).jpg

maldivlerturu-maldivler-turlari-maldivler-resimleri-maldivler-kurban-bayrami-turları-maldivler-resimleri%20(71).jpg

Conrad-Maldives.jpg

Maldivler-nerede.jpg

5AyadaMaldives6.jpg

ecebc2a1af41fcbf7bcf3638e8f38830_k.jpg

kazanıyoruzz da kazandığımız paraları alamıyoruz ki baksana halimize :D

Maldivlere gitmeyen tatil yaptım demesin kesinlikle gidin

kardeşim 2 3 tane 2004 2005 model araba resimleri koysaydın daha inandırıcı olabilirdi :D

kardeşim 2 3 tane 2004 2005 model araba resimleri koysaydın daha inandırıcı olabilirdi :D

Valla hocam arabaya merakım yok bende bunları koydum :D Dünyaya 1 kere geliyoruz arabadan falan daha önemli bence gezmek :) Bir sürü yer var, bir sürü kültür var para olsa da gezsek hepsini. Yeni insanlar görsek, farklı kültürleri görebilsek.. Paranın gözü kör olsun para için bile para lazım :D

İşe yaramıyor arkadaşlar!! fotoğraflara 10 dakika baktım, hala kazanmamaya devam ediyorum :D

Arkadaşlar aman diyeyim resimlere bakmayın :D Sonra paraları ezince tekrar stres durumuna geri dönersiniz ona göre tecrübeyle sabittir :D

o kadarda pahalı değilmiş. orta halli her yt çalışanı gidebilrir :) bir haftalığına

Aynen Oğuz abi de şimdi burada herkesin ihtiyaçları oluyor onlara şunlara borçlara falan derken geriye pek para kalmıyor yani en azından bana falan öyle :) Bi anda şak diye çıkarıp 2.5-3 milyar vermek yani ben veremem en azından durumum olsa veririm :D Bide orada harcarsın 1-1.5 milyar :D

Denizbankta sukur hesabim yok yoksa borcum olurdu.

Bu iyiydi :D :D

Ben yurtdışı olarak yeni zelanda Lotr serisinin çekildiği mekanları görmek isterdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri