kazanamıyorum diyenler baksın.

• Kullanıcı antre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

antre

Yasaklanmış
edit print yasakmıs.

1 aydır adsensem 0 Türk Lirası cekiyor , açtıgım hicbir kanal 1 saat ayakta durmadı. 10 videolu kanallarım bile kapandı. kazandıgınıza sükür edin arkadaslar , inanmayanlar icin print attım.

Son düzenleme:
A2Rjnv.jpg

1 aydır adsensem 0 Türk Lirası cekiyor , açtıgım hicbir kanal 1 saat ayakta durmadı. 10 videolu kanallarım bile kapandı. kazandıgınıza sükür edin arkadaslar , inanmayanlar icin print attım.

Özelden Mesaj At Kardeş Seninle İlgilenmek İstiyorum Bi Kaç Taktik Ve Bilgi Verebilirim . Üzüldüm 1 Aydır Kazanamamana :( Skype Adresini Yolla

Allaha Şükürler Olsun Allah herkese kazanmayı nasip etsin inş.

Ramazan Ayında İyi Para Kazanacağımızı Hissediyorum Hep Beraber İnş.

o bir şey mi ya ben ünlem çıktı çıkalı 1 tek ödeme bile alamadım, buraya konu açarak neyi amaçlıyorsunuz onu da anlamıyorum.

edit print yasakmıs.

bişey olmaz hocam, yasaklanmazsınız.
kazanç yok ortada.

banlanma sebebi kazanç fotoğraflarını paylaşarak hava atanlar için geçerlidir.

Milyon Kere Mi Söylücez Bunu ?

Botla Yapılan Yüklemelerde Büyük Oranda Kanallarınız Kapanıyor..

Botla Yaptıysanız Eminim Ki YT to YT Yapmışsınızdır..

Günde 1 Tane Youtube'de Olmayan Uzun Güncel Video Yükleyin.. 1 Hafta Sonra 10 TL Kazanmazsanız Ben Bu İşi Bırakırım..

Milyon Kere Mi Söylücez Bunu ?

Botla Yapılan Yüklemelerde Büyük Oranda Kanallarınız Kapanıyor..

Botla Yaptıysanız Eminim Ki YT to YT Yapmışsınızdır..

Günde 1 Tane Youtube'de Olmayan Uzun Güncel Video Yükleyin.. 1 Hafta Sonra 10 TL Kazanmazsanız Ben Bu İşi Bırakırım..

burada bot satışı yapıp para kazanan arkadaşlar da var. %100 emin olmadıkça böyle sözler sarfetmek yanlış olur. belki 100 e yakın kişi hatta fazlası; botlar sayesinde iyi paralar elde etmiştir.

dostum güncel videolar bul gerçekten kazanmaman mümkün değil.kendine belirli bi ülke ve dil seç güncel videoları yükle,etiketleri itina ile seç hatta kanal ismini yapmadan önce kanal ismini güzel bir taramadan geçirerek yaz..haaa sana hemen kazanırsın demiyorum ama ufaktan zamanla damlamaya başlıyacaktır emin ol.inşaallah hepimiz güzel paralar kazanırız kardeşim.

burada bot satışı yapıp para kazanan arkadaşlar da var. %100 emin olmadıkça böyle sözler sarfetmek yanlış olur. belki 100 e yakın kişi hatta fazlası; botlar sayesinde iyi paralar elde etmiştir.

%100 Eminim..

Ben %100 Kanalınız Kapanıyor Demedim..

Büyük Oranda Kanalınız Kapanıyor Diyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri