Kazanamıyorum , önerileriniz var mı?

• Kullanıcı alimksee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimksee

Kayıtlı Üye
youtube başlayalı baya oldu ama nasıl kazanacağım ne yapacağım herşeyi denedim yabancı türkçe farklı kategoriler ama izleme alamıyorum Allah rızası için biriniz yardımcı olun pm atın yada burdan yazın ne yapıyım hangi kategori yada bi yöntemi vardır bunun bi kazandıran kategori yada birşey lütfen Allah rızası için yardım edin

youtube başlayalı baya oldu ama nasıl kazanacağım ne yapacağım herşeyi denedim yabancı türkçe farklı kategoriler ama izleme alamıyorum Allah rızası için biriniz yardımcı olun pm atın yada burdan yazın ne yapıyım hangi kategori yada bi yöntemi vardır bunun bi kazandıran kategori yada birşey lütfen Allah rızası için yardım edin

pm den atıyorum (atıldı)

Son düzenleme:
Lütfen acil vb. tarzda konu başlıkları yasaktır. Düzelttim. Konuyu yanlış yere açmışsınız onuda düzelttim. Önce bu aceleciliği bir bırakın ve forumu okuyun, araştırın. Hemen bir anda olmuyor bu iş.

kardeş neden çoklu olarak aynı başlıkları açıyorsun burası yardımlaşma forumu kafana takılan nokta var ise yaz cevaplayalım, eğer hala kazanamıyorum diyorsan ki (tüm konuları okuduysan kazanamaman imkansız) bırak bu işi.

-

Şimdiye kadar ne sordun ne cevap alamadın?
Sadece forumda boş boş gezinmişsin belliki.
Forumu okusaydın bile şimdiye kadar birşeyleri oturtmuş olman lazımdı.
7 aydır forumda boş boş geziyorsan kazanamaman normal.

kardeş neden çoklu olarak aynı başlıkları açıyorsun burası yardımlaşma forumu kafana takılan nokta var ise yaz cevaplayalım, eğer hala kazanamıyorum diyorsan ki (tüm konuları okuduysan kazanamaman imkansız) bırak bu işi.

ben tüm konuları nedeyse okudum daha önce kazanıyordum şimdi 0 dayım :)

konu okumakla olsaydı bu işler bu formda üye olan 10k kişi kazanırdı :)

Sizde forumdaki online olma sürenizi biraz düşürüp youtube da değişik içerikler bulmaya başlamalısınız :)

-

Şimdiye kadar ne sordun ne cevap alamadın?
Sadece forumda boş boş gezinmişsin belliki.
Forumu okusaydın bile şimdiye kadar birşeyleri oturtmuş olman lazımdı.
7 aydır forumda boş boş geziyorsan kazanamaman normal.

galiba en büyük etken bu ..

gerçi benimde 342 mesajım var ama bende henüz doğru düzgün bişeyler kazanabilmiş değilim maalesef.. yinede denemeye devam :)

Ne yazsamn yanlış anlaşılıyor.
Ya yazdığımı okumuyorsunuz yada anlamamazlıktan geliyorsunuz.
Forumda 5k post kasan çok kazanır gibi birşey yazmadım.
:D

Ben sadece bu konuyu açana derdini söyledinmiki cevap alamadın diye yazdım.
Yoksa post atmakla tabiki para kazanılmaz.
Forumu bir okuyup özet geçeceksin ve iyi bir kategori seçeceksin kendine baktım hangi kategoride kazanıyorsun onunla devam edeceksin yoluna.

sanayide çırak olup anahtar vermekle usta olunmaz ustaya bakarak sonunda usta olunur :) benim yaptığım gibi ustaları takip et sistemlerini falan oku :)

Forumda içerik istemek yasaktır. Forumda tüm bilgiler mevcut. Araştırarak kendiniz bulabilirsiniz
İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri