Kazanan İnsanlar E-Book Satar mı ?

Kazanan insanların yazdığına inanmıyorum yazsalar bile kazandıkları yöntemi yazdıklarını sanmıyorum forumdaki bilgileri derleyip toplayıp kitap yaptık alın 20 tl diyorlar durum bundan ibaret.

yinede hocam derliyorlar karışık konular içinden belki ayılayıp asıl konualra geliyorlar.emek emektir düşündüğümüz zaman :)

Kazanan insanların yazdığına inanmıyorum yazsalar bile kazandıkları yöntemi yazdıklarını sanmıyorum forumdaki bilgileri derleyip toplayıp kitap yaptık alın 20 tl diyorlar durum bundan ibaret.

Düşüncemde bu yönde mesela eleman kendi özel taktigini hic bir zaman tam olarak paylasmıyacaktır. Cunku elinden kendi calısma taktigide gitme riski fazlalasır.

Ben bugüne kadar aldığım ebooklardan hiç fayda görmedim desem yeridir. Bu forumdan almadım ama...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kazanana adam satmaz. Adam aylık 750 dolar kazanıyor ws forumunda bir adam gidiyor 10-15 tlye kitap satıyor. Niye kendi kazançından olsun niye 750 dolar yetmiyormu 2-3 kuruş alacak .

Kazanan adam satmaz açık ve net

Övünmek gibi olmasın ama kardeşim ben özgün çalışıyorum gelirde baya iyi bi taktiğim var yakın çevredeki ailedekilere öğrettiğim bi ara düşündüm e book satsam diyede yok kardeş e book satsam bana rakip yüzlerce kişi olur belkide o yüzden gerek duymadım inan bana adam gibi para kazanan kişi ebook satmaz kendisi zaten çok sağlam kazanıyordur ben kendim e book yapsam 1000 tl den aşağı satmam onuda verecek adam bulamazsın hem adam sana niye güvensin 1000 tl ye ebook alacak kadar :) o yüzden e book fasa fiso adam zaten düzgün kazansa ebook satmaya çalışıp düşük bütçeli hayaller kurmaz ;)

Geçen sene 10 liradan birisi satıyordu yorumlara bakınca doğru düzgün bir şey zannedip aldım ve sadece etiketleri yazıp 10 liraya kakalamıştı. Bir word belgesi 6-7 sayfa ve adamın olayı buydu. O nedenle içeriği görmeden güven olmuyor. O saatten sonra uzak durdum e kitaplardan. Forumda aradığınız her türlü bilgi var. Bulamadığınız bilgiyi ise zaten e kitapta paylaşmaz. Ha çok kazanıp da e kitap satar mı derseniz satılır neden satılmasın sonuçta vakti varsa derler satar ve al sana ek gelir.

ben inanmıyorum arkadaşlar kazanan adam e book yapıp satmaz çok çok istinai durumlar hariç

Gercekten kendine guvenen arkadaslar varsa e-book konusunda Bana ayrıntılı pm atabilir.

walla bence boş iş değil ama e-book u hakkıyla yapıyorsa olabilir ama gerçekten değerinde satmak kaydıyla adam ayda 15-20k kazanıyorsa gelip 3-5 lira ile uğraşmaz o işler yalan bence en aşağı 1k dan falan satması gerek
not : eyer böyle bir arkadaş varsa buyursun gelsin vericem 1k gerekirse 2k para veririm anlatsın yöntemini

Kitap okumaya meraklı olsaydım, gider üniversite de adam gibi bir bölüm kazanır istediğim mesleği yapardım ;)

hadi o kısımları geçtik kazanan satar mı filan

ebook diye adam yazmış worde 2 sayfa :D ulan yaz bari 20 sayfada bir anlamı olsun :)

Adam çalışırsa parayı 1 2 ay sonra alıyor.

E book satınca parayı tak tak peşin satıyor parası tatlı geliyor :) + kanal kapanma, partner ödemedi, para kazanma, telif vs hiçbi sıkıntısı yok ve e booku herzaman satıyor nezaman satsa 10 20 lira para cebince daha ne olsun ? :)

Adam çalışırsa parayı 1 2 ay sonra alıyor.

E book satınca parayı tak tak peşin satıyor parası tatlı geliyor :) + kanal kapanma, partner ödemedi, para kazanma, telif vs hiçbi sıkıntısı yok ve e booku herzaman satıyor nezaman satsa 10 20 lira para cebince daha ne olsun ? :)

hangi e book satan 1000 lira ve altı kazancım var diyor ki o bakımdan bakarsak ?

para paradır herzaman. yt den kazanırım kitapdanda kazanırım neden elimde imkan olsa yapmimki sonuçta yt ilgin birşey görseniz onu kazanmak için koymazmısınız şahsen kitap işi yapmıyorum ama , hocalık yapmayı düşünüyorum. hemde öle 50 / 100 değil ama öle böyle değil kategori verip böle yükle şöle yap değil . edit programları , ses programları effect programları intro niche , açıklama etiket , ne varsa bunlarla beraber dünya geneli ,eşleşen geçmeyi ve video pixellerin nasıl işleniceğini , filmlerden nasıl müzik arındırılıp editleneceğini, ful video yerine 2 videodan aylık verdiği paranın nasıl çıkaralıcagına kadar ğretirdim. yazım karışık olabilir kusura bakmayın çokcuk varda kucagımda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri