Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partnerli kanalmı? bir kaç gün sabredin görünür.
benimde 2 gün oldu msj attım ama hala hiç bir şey yok.
Yogun talep oldugu icin hemen donus yapmiyorlar. Bazen 1 gun bazen 3-5 gun suruyor. Ornegin kazanc sekmesinden ziyade bi soru sordum ticket acarak 1 ay oldu cevap gelmedi.
Valla ben henuz odeme alamadim. 1 haftada 155 $ yaptim ama gecen hafta kapandi kanalim. Odeme esigini gecmisken 31 agustosta odeme talep ettim ve bircok kez ticket acip soru sordum. Ama bir turlu cvap gelmedi. Awesomeness ile ilgili en cok merak ettigim olay bu benim.
hala partnerli kanalda para kazanma bilgileri gelmedi düzelen varmı
Kazançların görünmesi için mesajı atarken hangi kategoriyi seçip atıyorsunuz acaba? Bende attım ama iyi yada kötü dönüş olmadı. Hani sorun var 1 haftaya düzelticez gibi bir mailde gelmedi..
Kazançların görünmesi için mesajı atarken hangi kategoriyi seçip atıyorsunuz acaba? Bende attım ama iyi yada kötü dönüş olmadı. Hani sorun var 1 haftaya düzelticez gibi bir mailde gelmedi..
Ödeme gelmesi lazım dostum. Benimde aynı durum söz konusuydu formu doldurup ticket açtım ayın 5 ind ödemeyi gönderdiler. Tekrar ticket açmanı tavsiye ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.