kazanç raporları

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mekskem

Kayıtlı Üye
arkadaşlar benim ayın 28inde 238 tıka 2.11$ vermiş bu işte bi yanlışlıkmı var yoksa gerçekten doğrumu.eğer doğruysa 1k tık 10$ etmiyor.boşamı uğraşıyorum anlamadım.tbm bile 0,02$ görünüyor.en kötü 4,76$ etmesi gerekmezmiydi?

o 2 dolar dediğin 1000 gösterim basına kazanc olabilir resim koyarsan iyi olur anlamamız için

hocam koydum bi bakarsanız sevinirim.bu arada 238 değilmiş 213 tıkmış yanlış yazmışım.
t5yhg.jpg

---------- Mesaj saat 19:10:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:20 civarında gönderildi. ----------

o 2 dolar dediğin 1000 gösterim basına kazanc olabilir resim koyarsan iyi olur anlamamız için

hocam tbm değeri 0,01in bile altında sanki

hocam koydum bi bakarsanız sevinirim.bu arada 238 değilmiş 213 tıkmış yanlış yazmışım.
t5yhg.jpg

---------- Mesaj saat 19:10:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:20 civarında gönderildi. ----------

hocam tbm değeri 0,01in bile altında sanki

Kazancın 4 dolardan biraz daha dazla Yanlış yerden baktgn için görememişsin tam raporları görüntüleye tıkladıktan sonra içerik barındırıcalrı için adsense yazısına tıkla

Yanlış yerden bakıyorsun.
Kazançlarını youtube analytics den değil adsense ten kontrol et. Toplam Kazanç yazan kısımda doğru rakamı görürsün.
Ana Sayfa => Tam Raporları Görüntüle => İçerik Barındırıcıları İçin Adsense

Yanlış yerden bakıyorsun.
Kazançlarını youtube analytics den değil adsense ten kontrol et. Toplam Kazanç yazan kısımda doğru rakamı görürsün.
Ana Sayfa => Tam Raporları Görüntüle => İçerik Barındırıcıları İçin Adsense

hocam şimdi buldum ama millette tbm değeri 0,08-0,10 larda gezerken bende yerlerde sürünüyor.bu sorunu nasıl çözerim?

t5z7w.jpg

Forumda arama yaparak birkaç işe yarar bilgi bulabilirsin. Etiketleri daha düzgün ayarlamak çok önemli mesela. Ama 0.02 tbmlik bir kategoride 0.10 luk tbm alamazsın öyle kolayca.
Türkçe çalışıyorsan zaten türkiyede verilen adsense reklamı maaliyeti ucuz olduğu için sana verdiği kazançta ona göre düşük.

facebookta videolarını paylasıyorsan ondan tbmler düşük olur. benim de tbmler 10krs civarında

toplam kazancın 10-12 dolar arası yani 1k basına 1 dolar falan. eğer tbm yüksek olursa o zaman sayfa to düşük olur

peki yabancı içerikli kanal çalışsam aynı adsense hesabından tbmler yükselirmi.niche kelime dahil buna.

bende 3000 izlenme oluyor tık 10-20 lerde :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri