kazanç ve kazanç arttırma (yeni başlayanlara ilham)

Bizim Anca 2 TL :D Neyse Kardeşim Allah Daim Etsin.

Bereket versin bende ayda 5 tl kazanırken bu ay 840 tl kazandım.

Dostum bu yazın ile bir YTuber olarak uğraştığım 4 ay da o kadar kanalımın kapanmasına rağmen bana tekrar umut ışığı oldu emeğine sağlık kazancın daim olsun teşekkürler :)

bende başlayalı 3 gün oldu ve şuan toplam 0,69 TL kazandım :D video bulamıyorum telif hakkı yüzünden

Arkdaşlar bende yeni başladım ilk kazançlarım bu şekilde sizce nasıl ? Hevesi kırılmasın diye iyi demeyin :) toplamda 30 a yakın video yüklemesi yaptım. içlerinden 3 4 tanesi tık alıyor gerisi leş. Nasıl gidiyorum ?
Ekli dosyayı görüntüle 1221

Yeni başladıysan gayet iyi, zamanla inceliklerini çözüp daha iyi yerlere gelirsin inşallah.

TBM güzel, TO kötü sayılmaz. Kısa video çalışıyorsun galiba.

flypower
Cevabınız için teşekkürler bende kendimi üzüyordum :) evet genelde kısa video. GamePlay e başladım başka bi kanaldan 4 5 video attım günlerdir yüzüne bakan yok :) ya özgün yada özgünleştirip atmaya özen gösteriyorum. bot fln yok.

Şu forumda şöyle konu açan en az 100 kişiyi geçti bizde diyoruzki Youtube pastası bol tam olarak değildi ne üzerine video attığını yazsaydın daha iyi olurdu bence ^^

Allah Kazancını Arttırsın...

Forumun Çoğu Üşeniyor (Benim Gibi) Herkes Armut Piş Ağzıma Düş istiyor kendilerini acıtırıyor :)

Bol kazançlar . Bende yeni başlayacam özgün çalışmayı düşünüyorum.

Şu forumda şöyle konu açan en az 100 kişiyi geçti bizde diyoruzki Youtube pastası bol tam olarak değildi ne üzerine video attığını yazsaydın daha iyi olurdu bence ^^

Ben şuanda karışık gidiyorum. Ama yöntem hep aynı özgünleştirmek. Deniyorum kategorileri hangisi ne kadar tık alıyor diye zaten ekledikten sonra 1-3 gün içinde ortaya çıkıyo tıklanıp tıklanmayacağı ona göre farklı kategorilere yöneliyorum. Sağlam bir kategori tutturursam onun üzerinde yoğunlaşıcam öle yani :)

Öncelikle iyi geceler.Bende çoğu arkadaş gibi günlük 3-4 lira yapıp kendi harçlığımı çıkaracak kadar ilgilensem yeter diyerek başladım.ilk başlarda kendi reklamıma tıkladım onu yaptım bunu yaptım yok.Sonra izleye izleye deneye deneye geliştirmeye çalıştım kendimi.Kazancı düşünmedim.Kazancı nelerin getirdiğini düşündüm başladım deneme yanılma yapmaya.kendime göre kategori buldum.oyun dizi film müzik haber hepsiyle ilgili kanallar yaptım kurdum. ilk ay şöyle bi tablo oluştu
http://i.hizliresim.com/ekV3qv.jpg
ilk bir iki haftanın toplamı 2 lira bile etmedi belki ama yılmadım.Forumdaki abilerimiz kardeşlerimiz sağolsun bırakma peşini dedi ve ilk ayda pine yaklaştık.195 tlden 165 kesinleşti.Tabi zamanla 3-4 görünce istek artıyor uğraşıyorsunuz.Ve işte sabrımın meyvesini emeklerimin meyvesini bu ay aldım sanırım biraz
http://i.hizliresim.com/eyb8Q7.jpg
Çok şükür sabit bir gelir yakaladım gibi 15 gündür.
Ve şimdi illaki yeni arkadaşlarımız nedir kategori bu işin sırrı diyecekler.Benden size tavsiye.bende yeniyim hala işin ayrıntılarını öğrenemedim.Bi videoyu nasıl patlattırabiliriz bilmiyorum fakat açın onalrca yüzlerce kanal.bi tanede bot.Basın videoları.mesela 25 kanal açın.Hepsine günlük 20şer video atın.deneyin bulun kategorilerinizi.kanal patlasın yenisini açın.Zamanla zaten sizde birşeyler öğreneceksiniz.konuştuğum kişiler bana 6 ayda aylık 600-700 tllik gelir elde etmeye başladım dediler.ben oha süper diyordum.daha 2.ayım olmadı belki fakat şuan aylık 600 lira gelir elde edeceğim sanırım pinimi girdikten sonra :)

İşte arkadaşlar 0dan uğraşa uğraşa birşeyler yapabiliyorsunuz.Ve son günlerde vizeler falan olduğu için uğraşamadım kanallarla.Yeni video atamıyorum ilgilenemiyorum 1.5 haftadır adam gibi.Ama görüldüğü gibi okul masraflarımı çıakrtacak kadar kazandırıyor yinede.

Neyse arkadaşalr öyle işte.Umarım yeni başlayan arkadaşlar için güzel bir teşvik olur :)
iyi geceler herkese..

youtubede olan videolarımı çekiyorsunuz yoksa başka sitelerden özgün videolarmı çekiyorsun

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2
ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri