Kazancımla Bunu Alıcam Ne Kadar Eder

alıcagım kişi sıkışmış 1500 dedi 1000e kadar indirdim kendisi telefon alıcakmıs , bilgisayar 5-6 ay kullanılmıs kargo ile alıcam incelicem inceleyebildigim kadar iyiyse parayı verip çekilicem

banada 1000 tl ye bulursan hocam haber et hemen alayım bende bunu

bu bilgisayarlar oyun için idealdir ama bana göre bir bilgisayarda olan en önemli özelliklerden biriside dış güzelliğidir, herkesin zevki farklıdır fakat gerçekten çok itici ve kaba bir görünüme sahip fakat özelliklere göre o fiyata bedava diyebilirim ha ama bana kalırsa ben o pc yi 750 tl ye bile almam tipten kaybediyor :D

Kargoyu teslim almadan açıp bakarsın da parayı kargoyla mı yollıycan?

ben kargoda çalışıyorum teslim almadan açmanın imkanı yok gibi birşey söyleyeyim .Ancak paket yolda hasar almışsa açıp kontrol edebilirsin.onun dışında teslim almadığın birşey senin olmadığı için açma ihtimalinde yok 4 senedir o sektördeyim :D

вєякαη;513838' Alıntı:
bu bilgisayarlar oyun için idealdir ama bana göre bir bilgisayarda olan en önemli özelliklerden biriside dış güzelliğidir, herkesin zevki farklıdır fakat gerçekten çok itici ve kaba bir görünüme sahip fakat özelliklere göre o fiyata bedava diyebilirim ha ama bana kalırsa ben o pc yi 750 tl ye bile almam tipten kaybediyor :D

Hocam bunlar oyun bilgisayarı. O yüzden kalın. Kalın olduğu için sana kötü gözükebilir. Oyuncular için şekil tasarım dert değil, ekrandan başka bir şey görmeyiz biz :)

Ben yine de şuan ki monster bilgisayarın şeklinden hayli hayli memnunum eminim msi daha güzel bir görünüme sahiptir. Yakından görmedikçe yorum yapmamak lazım. Bana uzaktan şekilsiz geliyordu ama canlı canlı görünce çok beğendim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri