kazançlar ve sorunlar yardım :)

can.ulusöz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar pek araştırmadan ben bu youtube işine başladım.
ve adsenseye başvuru yaptım onaylandı. bugün birinci günüm doldu ve istatikler şöyle.

17ke.jpg

bugün gün içersinde bakmıştım 2.30 dolar falan yazıyordu şuan baktım 0,90 dolara düşmüş Sayfa BGBG 19 videom var tek kanalım var.
kafama takılan tahimini kazançlarda 0 dolar yazması şimdi ben bunlardan hic bir kazanc sağlamadım mı ?

bir videom sadece 7 saatte 805 izlenme aldı sonuç ne olucak iyi mi gidiyorum kötümü ?

Ana Sayfa / Tam raporları görüntüle / İçerik Barındırıcıları için AdSense / Toplam kazançlar

7x0,16 = 1,12 $ kazancın.

Kazançlarını Ürünler bölümünden öğrenebilirsin. BGBG senin kazancın değil.

tam raporları görüntüle => içerik barındırıcı adsenseye tıkla kazancın orda yazar
bgbg de bin sayfa görüntülenmesine ödenecek olan para sende 1200 izlenim var 1.10$ falan almıssındır

BGBG sayfanızdaki ya da videolarınızdaki 1000 reklam görüntüleme başına geliriniz anlamına gelmekte. TBM tıklama başına sizin kazandığınız miktar anlamına gelmekte. Siz eğer tık almadıysanız bir süre içinde ve videonuzda reklamlar oynatılmaya devam edildiyse, görüntüleme sayısı artıp tıklama miktarı sabit kaldığından Tıklama/Görüntüleme oranı azalacak dolayısıyla da kazanç/görüntüleme oranı azalacaktır. Performans raporları, ürünler, ürün barındırıcılar için içerik kısımlarına tıklarsanız Adsense üzerinden tahmini kazancınızı öğrenmeniz mümkün. Şuan için kazancınız yaklaşık olarak 7 (tıklanma sayısı) x 0,16 (TBM) = 1,12 dolardır. Ayrıca yeni başlayan biri için tbm iyi, böyle devam ederseniz iyi sonuçlar alacağınızdan eminim. İyi çalışmalar, bol kazançlar..

1,09 dolar yazıyor toplam kazançlarda bu iyi sanırım :) ilk gün için

şimdi benim anlamadığım

yncs.jpg

toplam kazançlar 1.09 $ yazıyor.
tahmini kazançlar ise 0 $ yazıyor.
ben dün yani 24 ağustosta birşey kazandım mı kazanmadım mı?
1.09 $ benim mi yoksa ortada hiç birşey yokmu?

şimdi benim anlamadığım

yncs.jpg

toplam kazançlar 1.09 $ yazıyor.
tahmini kazançlar ise 0 $ yazıyor.
ben dün yani 24 ağustosta birşey kazandım mı kazanmadım mı?
1.09 $ benim mi yoksa ortada hiç birşey yokmu?

Hocam biraz kesinti olur en sonunda ama 1.09 sizin güle güle kullanın :D

anladım yani toplam kazanç benim :) teşekkürler hocam soruma yanıt verdiğiniz için acemilik kötü biraz birşeyler kapalım inşallah bizim de bu foruma katkılarımız olucak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri