Kazançları Görmek İçin Attğım Mesaja Cevap

dafuq

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ingilizcem pek iyi değil , çeviridende ne demek istediğini tam anlamadım , yardımcı olacak varmı acaba ?

There is a new comment in topic Getting Paid!.

Honorioproduction

I'm starting to hate you guys: (already have 3 months to try and get you guys say are the following month .. I already have $ 300. told you guys that I will not be able to receive that live in Brazil so people who live in Brazil like me , you guys will have to receive the same message I am suffering for those who live in Brazil ..

already have one week to try to know something about me and no one answers I already give to receive!

Thank you.

You are receiving this comment notification because you subscribed to updates in "Getting Paid!"

Kardeşim kazançları görmek için mesaj attığın konuya "otomatikman" abone olmuş sayılıyorsun ve oraya yazılan her yeni mesaj senin mailine bilgi olarak geliyor.Buradada bir arkadaş senin gibi mesaj yazmış oraya ve senide bilgilendirmişler cevapmış gibi, ilgilenme.
Kazançları görmek içinde tamam bir mesaj attın, üsteleme ve sabret gelicektir.

kazançlarını görmek için artık mesaj atmamıza gerek kalmadı sanırım ben mesaj atmadanda açılıyor artık.

kazançlarını görmek için artık mesaj atmamıza gerek kalmadı sanırım ben mesaj atmadanda açılıyor artık.

Geçende başvurdum 3. gün açıldı kazanç kısmı, kendiliğinden geliyor açılıyor, eskiden yani 2-3 ay önce 1 hafta 10 gün sürüyordu kendiliğinden kazançların gözükmesi. Bugüne kadar sadece 1 kere mesaj attım kazançları açın diye o da ilk başvurduğumdaydı merakıma yenik düştüm :) ,gerisini hep kendileri açtılar.

abi bu adamların derdi benle mi bitek?1,5 aydan fazla oldu,2 aya yaklaştı hala açtıramadım ben kazanç sekmesini...ayrılmak istiyorum dedim,onuda yapmadılar bi türlü...

Enteresan kardeşim, bence diretme o kanalda derim , başka kanal ile yoluna devam et derim.Çünkü şu sıralar 2-3 güne açılıyor hatta mesaj bile yazmadan açılan olayı çözülenler var arkadaşların dediği gibi.Bilemiyorum, bir çözüm üret bence.

en sonunda mesajımın birisine cevap vermişler,1 hafta müsade et açıcaz demişler.dur bakalım nolacak.benle aynı durumda olan arkadaşlarla konuştum,kazancı olmayan kanallar anında açılmış ama kazançlı kanallar beklemedeymiş hep böyle...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri