kazanclı Kanal Satısı yapan arkadaslara ve Yonetımdekılere!

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
son yorumumu yapayım ve baska yazmıyayım insallah.

Kanal sahibi kanalını istedigi fiyata satar kimse karısamaz denilmis. aslında bende konuyu acarken evet istedigi fiyata satsın demistim ama bununda bir olcusu olmalı. 4,5,6 ay beklede para kazan. olme esegim olme diyorlar ona kısaca. nitekim zarar edenler yorum atmıslar. kanaldan para kazanmayı bırak, kanalın parasını bile cıkartamıyor insanlar. simdi kanal sahibi istedigi fiyata satıcak diye alıcılar zarar mı etsin ?

kural konulmalı kesinlikle ve sadece bu konuda degil.

isterseniz yarından itibaren partnerler %50 kessin. nede olsa sirket onun.

sabah ekmegi 20 tl den alın. fırıncı istedigı fıyata satsın. patron maasları 500 tl yapsın.

mantıklı mı sizce ?

bence kanalı ıstedıgı fıyata satar dıyen kısıler tek taraflı egoıst dusunuyorlar.

bir arkadas salak mı alıcı ? dıye yazmıs son yorumda. dunya hali dalgınlık olur, sorun olur hesap yapmaz yada yapacak durumda olmaz, yani saglıklı yapamaz. ki forumda cok dalgın arkadas yorumu gordum.

hadi alıcıyı gecelim, kanalı net kesintilerini hesaplamadan burut ucretle sunan kanal satıcısına ne diyeceksin ? hem hukuken hemde dinen hakka giriyor. insan kandırmaya calısmak sizce nedir siz soyleyin ?

kısacası yonetimin hem bu konuya hemde baska konulara belırlı kurallar koyması gereklıdır

not,bir daha ne konu acarım, nede yorum yaparım insallah

---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

konuyu tekrar oku bence ılk olarak. ınsanlar kanal almak ıstıyor kı konusuyor burda. o nasıl bır yorumdur anlamıs degılım. ıstemese zaten yorum yazmazlar.

not, dogalgaz benzın ve ekmekde zorunlu ıhtıyac degıl

---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

dalga gececek baska yer bul. burda kımse senın komsun yada arkadasın degıl.

Burda çoğu insan benim arkadaşım. Tekelleşmeye, kartel kurmaya, rekabeti bitirmeye koskoca ülkeler engel koyuyor. Sen kim olarak fiyat politikalarını kendine göre hesaplıyorsun. Daha sert konuşmak istemiyorum, fakat kimse de kimsenin ne kadar fiyat koyacağına karışamaz...

Ticaret bir zeka işidir.Kanal satmakla kimse kimsenin hakkına girmez.Kimi yükselir , kimi düşer, açık piyasa kuralları böyledir.Şahsen bu tür alım satımların şansa ve tecrubeye bağlı olduğunu düşünüyorum.Sizin aldığınız kanal günlük 3$ getirirken 1 hafta sonra 20$ çıktığında kanal satıcısının hakkına mı girmiş oluyorsunuz.Bu işin piyasası belli zaten kanal 2-3 aylık kazancı neyse içindeki video sayısı , günlük izlenimleri kanalın kaç aylık, yıllık olduğu gibi kavramlara bakılırda satılır.Bunları hesap edemeyen arkadaş ne kanal satın alsın nede satsın yt bıraksın

Burda çoğu insan benim arkadaşım. Tekelleşmeye, kartel kurmaya, rekabeti bitirmeye koskoca ülkeler engel koyuyor. Sen kim olarak fiyat politikalarını kendine göre hesaplıyorsun. Daha sert konuşmak istemiyorum, fakat kimse de kimsenin ne kadar fiyat koyacağına karışamaz...

ben senin arkadasın degılım. ve bır cok kısıde degıl. tekellestıren sensın oyle gorunuyor yorumundan.

kanalı satan ıstedıgıne gore hesaplarken sorun yok. alıcı hesaplarken ki, bır cok alıcı zarar ettıkten sonra tecrubeyle bu fıyata bır cozum araması haksız oldugunu ve tekelesmeye calıstıgını gosterıyorsa, sana soyleyecek soz bıle bulamam.

sert konusursan ve cevabınıda o sertlıkle alırsın

[MENTION=14704]dess[/MENTION]
36 yaşında gözüküyor bilgilerin fakat hayatında ticaret ile tanışmamışsın sanırım, yada yaşını üye olurken bu konuda bol keseden salladığın gibi sallamışsın.

Benim 1 tane kanalım var;
günlük 5$ getiriyor. tam 2 yıldır ne aşağı ne yukarı. Günlük +- 1 $, 5$ da günlük ortalama. Şimdi ben bu kanalı satmak istesem senden icazet mi alıcam? 5000 TL derim geçerim çünkü 2 yıldır her ay paramı alıyorum.

Tamam son 2 gün patlama yaşanılan kanala fahiş fiyat koyulması benimde komiğime gidiyor fakat hiçbir zamanda böyle senin gibi konu açıp saçmalamak aklıma gelmemişti.

Ayrıca işin komiği senin düşüncenin aksi cümle kuran her üyeye kendi çapında ayar vermeye kalkmışın, böyle ince konular ile uğraşıcağına biraz da insanların düşüncelerine saygı duymayı, ne demek istediklerini anlamaya çalışmakla uğraş. Ekmek zorunlu ihtiyaç değilmiş...Boş muhabbet

ben senin arkadasın degılım. ve bır cok kısıde degıl. tekellestıren sensın oyle gorunuyor yorumundan.

kanalı satan ıstedıgıne gore hesaplarken sorun yok. alıcı hesaplarken ki, bır cok alıcı zarar ettıkten sonra tecrubeyle bu fıyata bır cozum araması haksız oldugunu ve tekelesmeye calıstıgını gosterıyorsa, sana soyleyecek soz bıle bulamam.

sert konusursan ve cevabınıda o sertlıkle alırsın
Maşallah tum piyasanin sahibi gibi konusuyorsun!
Serbest piyasa diye bir sey var isteyen istedigini istedigi fiyata satar almak isteyen zaten alir istemeyen almaz.

Tapatalk

bence satan isterse 1 dolar getiren kanalı 10 k ya satsın sen almadıktan sonra sana ne zararı var ki

[MENTION=14704]dess[/MENTION]
36 yaşında gözüküyor bilgilerin fakat hayatında ticaret ile tanışmamışsın sanırım, yada yaşını üye olurken bu konuda bol keseden salladığın gibi sallamışsın.

Benim 1 tane kanalım var;
günlük 5$ getiriyor. tam 2 yıldır ne aşağı ne yukarı. Günlük +- 1 $, 5$ da günlük ortalama. Şimdi ben bu kanalı satmak istesem senden icazet mi alıcam? 5000 TL derim geçerim çünkü 2 yıldır her ay paramı alıyorum.

Tamam son 2 gün patlama yaşanılan kanala fahiş fiyat koyulması benimde komiğime gidiyor fakat hiçbir zamanda böyle senin gibi konu açıp saçmalamak aklıma gelmemişti.

Ayrıca işin komiği senin düşüncenin aksi cümle kuran her üyeye kendi çapında ayar vermeye kalkmışın, böyle ince konular ile uğraşıcağına biraz da insanların düşüncelerine saygı duymayı, ne demek istediklerini anlamaya çalışmakla uğraş. Ekmek zorunlu ihtiyaç değilmiş...Boş muhabbet

cok bılmıs tıcaret adamı ne ısın var yotube da ?

sızler sızın tam tersı yorum yapan herkese gıydırırken sorun yok degılmı ? hayatın kuralları bıle sızden soruluyor pardon

ınsanların elestırı yapması veyahut bırseylerı dıle getırmesı sacmalamak mı oluyor ? su yazıyı bıle yazman bebek kadar kafanın calısmadıgını gosterıyor

benım bu konuyu acmak 2 dk mı almadı. ve sonra gunlerce bu konuya bakmadımç yanı zamanım fılan gıtmedı. senın gıbı bos bos konusup zaman harcamadım yanı. bana ayar vermeye calısıcagına gıt bıraz saygı edın once.

kıme ne hakaaret etmısın yorumlarda ? sen bana sert konusurum yazmıssın tam bır ergen gıbı konusmussun

ekmegın zorunlu ıhtıyac oldugunu kanıtla bana bılmıs bey

bır cok ulkede ekmek zorunlu ıhtıyac degıl.

yaklasık 10 yıl kadar tıcaretle ugrastım. ac gozluler gıbı kazık sokmadım kımseye

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

Maşallah tum piyasanin sahibi gibi konusuyorsun!
Serbest piyasa diye bir sey var isteyen istedigini istedigi fiyata satar almak isteyen zaten alir istemeyen almaz.

Tapatalk

herkes boyle fahıs fıyata satarsa kım alıcak ?

tılkının kurkcu dukkanına dondugu gıbı doner satıcılar

"Cahille girdiğim her savaşı kaybettim!!!"

ben cok bılgın bırı degılım ama cahılde degılım. yazdıkların bırbırıyle celısıyor ve cevap yazamıyorsun sonra at camuru ızı kalsın hesabı bır soz yazıp ısın ıcınden cıkmaya calısıyorsun.

forumda herkes arkadasındı ya hanı. bende senın arkadasın degıldım, sert konusurmussun fılan

sevıyen, saygın, bılgın ortada

ısın ılgınc yanı bana sacmalamıssın dıyorsun kı olabılır senın dusuncen ama sevıyesız bır cevap. fakat bır cok kısıde bana hak verıyor. sımdı hepımız mı saygısız cahılız ?

Son düzenleme:
kanal almak kadar saçma bişey yok. binlerce içerik var kanal almakda neyin nesi.

ben cok bılgın bırı degılım ama cahılde degılım. yazdıkların bırbırıyle celısıyor ve cevap yazamıyorsun sonra at camuru ızı kalsın hesabı bır soz yazıp ısın ıcınden cıkmaya calısıyorsun.

forumda herkes arkadasındı ya hanı. bende senın arkadasın degıldım, sert konusurmussun fılan

sevıyen, saygın, bılgın ortada

ısın ılgınc yanı bana sacmalamıssın dıyorsun kı olabılır senın dusuncen ama sevıyesız bır cevap. fakat bır cok kısıde bana hak verıyor. sımdı hepımız mı saygısız cahılız ?

Tamam sen kazandın..
Bir önceki mesajda neden kaybettiğimi yazdım.

Yinede söyleyim;
Bu konu açılış amacı ve ana düşüncenin sahiplenilmesi bakımından çok saçma ve gereksiz bir şekil almış durumda.

Tamam sen kazandın..
Bir önceki mesajda neden kaybettiğimi yazdım.

Yinede söyleyim;
Bu konu açılış amacı ve ana düşüncenin sahiplenilmesi bakımından çok saçma ve gereksiz bir şekil almış durumda.

haksızsın cunku.

ılk yazından ıtıbaren gereksız sacma saygısız bılmıs ve tek taraflı konusuyorsun. halen daha kendının haklı ama senınle ters dusunen ınsanların haksız salak oldugunu dusunuyorsun. ıste bu kadar cahılsın.

ben konuyu acarken bana gore ters olan bır seyı konusmak ıstedım. bazı kısıler bana hak verırken, bazılarının da hak vermemesı gayet normal. ama dusunceler oyle ınsanları kucumseyerek ustten bakarak saygısızca yazılmaz.

daha once soyledıgım gıbı ekmegın benzının dogalgazın zorunlu oldugunu dusunen bır kısıden fazla bırseyde beklenmezdı

Dostum boşver sen bunları takma kafana.Zaten bu sitede çok fazla kanal satışı olmuyor olsada satılmıyor buna emin olabilirsin.Spam kanalı adam 3-4 aylık fiyatına satıyor.Şu zamanda spam kanallar 2 ay bile dayanmaz iken zaten kanal satın almak saçma bir fikir.Satmak ise adam kanal kapanmadan daha karlı konuma geçmek için satıyor başka hiç bir amacı yok.Kanal kapansa bile satış yapıldığı için mağdur olan alıcı olur.
Aslında boş konular..

adamın söyledigi fiyat fazlaysa almassın olur biter niye bu kadar dert ettiniz ki?

Tamamen arz-talep meselesi. Benim gözlemlediğim genelde satıcılar ve alıcılar kesintiler çıktıktan sonra 2 aylık kazanç+içindeki miktara memnun olarak anlaşıyorlar iki taraflı. Ancak diğer değişkenler işin içine girince fiyat artadabilir, azaladabilir. Ekstradan baktı satıcılar kanallar satışa çıktığı gün hemen gidiyor, fiyat artırırlar. Baktı satıcılar 1 hafta olmuş kanal satılmıyor, fiyat düşerler. Serbest piyasa yani.

sen konuyu tekrara oku bence!

---------- Spam Engelliyici 21:45 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

ne kadar gereksiz ve seviyesiz bir yorum yapmıssın. ben konuyu yapılan hesaplardan yola cıkarak actım. ve yorum yapan bircok arkadasta baska seylerden rahatsız olduklarını dile getitrmisler. yonetimin bu konuya el atması sarttır.

dingonun ahırı degil hic bir yer ve kimse istedigi gibi at kosturamaz. herseyin bir kuralı olmalı.

Dess senin yorumuna hak verdim konuyu açman benide mutlu etti ama [MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] için tepkin olmadı. gezgin kanalarını forumda ki neredeyse herkesten daha uygun satıyor.. kanalı 40 gunde kendisini amorti etti ve şuan kara geçmiş durumda

---------- Spam Engelliyici 02:29 ---------- Önceki Mesaj 02:26 ----------

Bide forumdakiler dessi baya yanlış anlamış. dess diyor ki yanıltıcı brüt üzerinden hesaplamalara bir çare bulunmalı. bide gerçektende yani abartılı olmadan bir üst limit getirilmeli. geçen gün arkadaşın biri kanal satıyordu 1000 TL ye , kanal kendini 2018 de amorti ediyor ..

2018 sonlarına doğru kendini amorti eden kanal mı olur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri