SeaNoNe
Yasaklanmış
son yorumumu yapayım ve baska yazmıyayım insallah.
Kanal sahibi kanalını istedigi fiyata satar kimse karısamaz denilmis. aslında bende konuyu acarken evet istedigi fiyata satsın demistim ama bununda bir olcusu olmalı. 4,5,6 ay beklede para kazan. olme esegim olme diyorlar ona kısaca. nitekim zarar edenler yorum atmıslar. kanaldan para kazanmayı bırak, kanalın parasını bile cıkartamıyor insanlar. simdi kanal sahibi istedigi fiyata satıcak diye alıcılar zarar mı etsin ?
kural konulmalı kesinlikle ve sadece bu konuda degil.
isterseniz yarından itibaren partnerler %50 kessin. nede olsa sirket onun.
sabah ekmegi 20 tl den alın. fırıncı istedigı fıyata satsın. patron maasları 500 tl yapsın.
mantıklı mı sizce ?
bence kanalı ıstedıgı fıyata satar dıyen kısıler tek taraflı egoıst dusunuyorlar.
bir arkadas salak mı alıcı ? dıye yazmıs son yorumda. dunya hali dalgınlık olur, sorun olur hesap yapmaz yada yapacak durumda olmaz, yani saglıklı yapamaz. ki forumda cok dalgın arkadas yorumu gordum.
hadi alıcıyı gecelim, kanalı net kesintilerini hesaplamadan burut ucretle sunan kanal satıcısına ne diyeceksin ? hem hukuken hemde dinen hakka giriyor. insan kandırmaya calısmak sizce nedir siz soyleyin ?
kısacası yonetimin hem bu konuya hemde baska konulara belırlı kurallar koyması gereklıdır
not,bir daha ne konu acarım, nede yorum yaparım insallah
---------- Spam Engelliyici 22:56 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------
konuyu tekrar oku bence ılk olarak. ınsanlar kanal almak ıstıyor kı konusuyor burda. o nasıl bır yorumdur anlamıs degılım. ıstemese zaten yorum yazmazlar.
not, dogalgaz benzın ve ekmekde zorunlu ıhtıyac degıl
---------- Spam Engelliyici 22:59 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------
dalga gececek baska yer bul. burda kımse senın komsun yada arkadasın degıl.
Burda çoğu insan benim arkadaşım. Tekelleşmeye, kartel kurmaya, rekabeti bitirmeye koskoca ülkeler engel koyuyor. Sen kim olarak fiyat politikalarını kendine göre hesaplıyorsun. Daha sert konuşmak istemiyorum, fakat kimse de kimsenin ne kadar fiyat koyacağına karışamaz...