Kazançlı Kanal Satışı Yapmadan Önce Okuyun

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Kanal satışı yapacak arkadaşların dikkat etmesi ve uyması gereken birkaç düzenleme getirdik. Bu düzenleme alıcıların ve satıcıların mağdur olmaması için yapılmıştır.

* Kazançlı kanal satışı yapabilmek için, Kanal yaşı 30 günden fazla olmalıdır.
* Kanal yaşı 30 günden az ise, 30(OTUZ) Liradan daha fazla fiyata
satılamaz.
* Kanalınızın geliri yüksek ve siz kanalınızın değerinin 30 Lira'dan daha
fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer, aynı şekilde 30 gün sonra satışa
sunmanız gerekir.
* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.

Hem alıcının, hem de satıcının mağdur olmaması için; belirtilen şablonun dışına çıkmaz kesinlikle söz konusu değildir. Forumun bütün kategorilerine duyuru olarak eklenmiştir. Görmemek mazeret değildir.

Herkese İyi Forumlar, Bol Kazançlar Dileriz.

kimseye anlatamadık adam 3 gün 20 tl alıyo diye "sabit 20 tl" damgası vuruyor kanala.herneyse bundan sonra demek oluyorki 30 günün ortalaması 20 tl ise o sabittir.çok güzel kurallar tebrik ederim

Merhaba Arkadaşlar,
Kanal satışı yapacak arkadaşların dikkat etmesi ve uyması gereken birkaç düzenleme getirdik. Bu düzenleme alıcıların ve satıcıların mağdur olmaması için yapılmıştır.

* Kazançlı kanal satışı yapabilmek için, Kanal yaşı 30 günden fazla olmalıdır.
* Kanal yaşı 30 günden az ise, 30(OTUZ) Liradan daha fazla fiyata
satılamaz.
* Kanalınızın geliri yüksek ve siz kanalınızın değerinin 30 Lira'dan daha
fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer, aynı şekilde 30 gün sonra satışa
sunmanız gerekir.
* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir

Hem alıcının, hem de satıcının mağdur olmaması için; belirtilen şablonun dışına çıkmaz kesinlikle söz konusu değildir. Forumun bütün kategorilerine duyuru olarak eklenmiştir. Görmemek mazeret değildir.

Herkese İyi Forumlar, Bol Kazançlar Dileriz.

Güzel oldu, teşekkürler ;)

Birde kazaçları hesaplarken kesinti dahil edilmese güzel olur %30 kesinti az değil hani onuda kazanıyomuş gibi göstererek satmaya çalışanlar oluyor :)

Birde kazaçları hesaplarken kesinti dahil edilmese güzel olur %30 kesinti az değil hani onuda kazanıyomuş gibi göstererek satmaya çalışanlar oluyor :)

Onu insanlar anlar bence ya :) Kesintinin konuda belirtilmesi zorunlu olsun ;)

Kanal satışa çıkarmak istiyorum ben. Kanala videoların atılma tarihi 29 haziran. Ben Kanalı partnere biraz geç bağladım. Temmuzun 15inde bağlayabileceğim halde ben 23 ünde bağladım. 23ünden beri partnerde.
Kanal satış kurallarında 30 günlük olmasını temeli videoların açık durması yani video atılma tarihi olarak geçiyor. Şuan şatışa çıkarabilir miyim acaba ?

Kanal satışa çıkarmak istiyorum ben. Kanala videoların atılma tarihi 29 haziran. Ben Kanalı partnere biraz geç bağladım. Temmuzun 15inde bağlayabileceğim halde ben 23 ünde bağladım. 23ünden beri partnerde.
Kanal satış kurallarında 30 günlük olmasını temeli videoların açık durması yani video atılma tarihi olarak geçiyor. Şuan şatışa çıkarabilir miyim acaba ?
Ekte diyor hocam videoların yüklenme tarihi önemli olan

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Örneğin video 3 ay önce atılmış ama para kazanması 1 ekimde açılmış ve kazandırmaya başlamış. 15 günlük kazanç istatistiği yeterli olur mu satışa çıkabilmesi için? [MENTION=12623]zack[/MENTION]

Son düzenleme:
Örneğin video 3 ay önce atılmış ama para kazanması 1 ekimde açılmış ve kazandırmaya başlamış. 15 günlük kazanç istatistiği yeterli olur mu satışa çıkabilmesi için? [MENTION=12623]zack[/MENTION]

Hayır. 30 gün boyunca stabil gelir getirmesi gerekiyor videonun. ''Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
'' 30 günlük gelir istatistiğine bakılabilmesi için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri