Kazançlı Kanalın Max 5 günde kapanması

bu işte başka bi iş var
1 sattir en az 50 kanal not aldım 1 aydan uzun açık film çizgi vs
adsenseye baglı reklamlarıda açık
günlükte hatrı sayılır izlenim alıyorlar
bu işte var bişiyde kokusu çıkar yakında

Adsanseye bağlı olduğunu nerden anlıyorsunuz ? Adsanse bağlı olmayıpda para kazanması açık olan kanal olamaz mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adsanseye bağlı olduğunu nerden anlıyorsunuz ? Adsanse bağlı olmayıpda para kazanması açık olan kanal olamaz mı ?

kanal takibe baglıyıp bakıyorum
daha detaya iniyim mi ?
bir kanalın adsensemi partner mi oldugunu
eşleşenlimi engelimi video oldugunu öğrenmek zor olamsa gerek diye düşnüyorum

Para kazanmayı açmak için kanalın ya partnere yada adsenseye bağlı olması gerek . vidIQ eklentiyi kur video reklam aralıkları giriliyse MCN de ya partner ismi yazar yada None . None yazarsa bil ki o kadar adsenseye bağlı ...

bendede kanal olarak değilde video olarak sıkıntı var , çok kazandıran videolar reklam açınca 1 hafta'da max. pert oluyo :/

bu işte başka bi iş var
1 sattir en az 50 kanal not aldım 1 aydan uzun açık film çizgi vs
adsenseye baglı reklamlarıda açık
günlükte hatrı sayılır izlenim alıyorlar
bu işte var bişiyde kokusu çıkar yakında

Aynı şekilde katılıyorum. Bu kapanan içeriklerimin tümünde 2-3 aylık adsenseliler var. İşin kötü yanı ortalama benim kadar kazanıyorlardı.

Senin paraları ödeyemeyiz diye kaldıyolardır birde bu yönden düşün :D

7b4b1ac6-3426-4a93-a006-da0ba09de21b.jpg

son 3-5 gün içinde adsense e kanal bağlayan var mı arkadaşlar durumlar neler hala kapanıyor mu? ödeme alınmış eski adsense e bağlayan var mı desem daha iyi heralde

son 3-5 gün içinde adsense e kanal bağlayan var mı arkadaşlar durumlar neler hala kapanıyor mu? ödeme alınmış eski adsense e bağlayan var mı desem daha iyi heralde

Ben sürekli bağlıyorum hpcam yüksek izlenimler gene kapanıyor 5-10 güne. Fakat 2-3 k ve altı kanallar daha fazla dayanabiliyor.

an itibariyle adsenselere bağlı ayakta kalan kanallarımda kapandı, şuan tam sıfıra düştüm,

bence bu sorun, şuana kadar çıkan güncellemeler içerisinde en kötüsü, naapacaz böyle bilmiyorum :(

benimde kanallar gitmiş yine. 1-2k günlük izlenenleri bile kapatmaya başladılar. Bu iş sona ermezse spam bitmiş demektir. Bitmedi diyenlerin de alnına şak şak şak..

2 günde 3 kanal bağladım 3 ününde günlük izlenimleri minimum 5k 2 si bir gün sonra kapandı biri kapanmadı varmı sorun yaşayan halen devam eden bi çözüm bulan alternatif bulan vs. vs.

12 gündür adsense bağlı kanalımın kazancı son zamanlarda artıyor? Filtreye girip kanalım kapanır mı?

Yoksa bu filtre belli bir kazancın üzerindekileri mi filtelemekte?

Kendi gözlemlerime göre yazayım.
Kanalların izlenmesi genelde 100k geçince yada adsenseki toplam kazanç 3 hane üstü 100tl diyelim en basitiyle geçinde adsenseki en çok kazandıran kanal yada en çok izlenen kanal kanalda spamdan uçuyor.
Yani 3 kanal bağlıysa en çok izlenimli yada en çok kazandıran uçuyor, 5-10 gün bir sebep değil daha genel bu sonuçlardan dolayı.
Sonra zaten adsensedeki diğer kanallarda aynı sonu paylaşıyor.
Geçen ay olanlar buydu bu ayda olanlar bu.

Sorun şuki o kanalları silince yada silmeyince fark etmedi, geçen ay %99 kesinti yaşadık.
Ocak 11'de de aynısı olursa sıkınyı, dert tasa olur bizlere.

Kendi gözlemlerime göre yazayım.
Kanalların izlenmesi genelde 100k geçince yada adsenseki toplam kazanç 3 hane üstü 100tl diyelim en basitiyle geçinde adsenseki en çok kazandıran kanal yada en çok izlenen kanal kanalda spamdan uçuyor.
Yani 3 kanal bağlıysa en çok izlenimli yada en çok kazandıran uçuyor, 5-10 gün bir sebep değil daha genel bu sonuçlardan dolayı.
Sonra zaten adsensedeki diğer kanallarda aynı sonu paylaşıyor.
Geçen ay olanlar buydu bu ayda olanlar bu.

Sorun şuki o kanalları silince yada silmeyince fark etmedi, geçen ay %99 kesinti yaşadık.
Ocak 11'de de aynısı olursa sıkınyı, dert tasa olur bizlere.
Merak ettigim tek sorun almanya , abd vs yabanci adsenselerde(vietnam haric) de bu durum var mi merak ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri