Kazanmada tiklama orani

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ne yaptıysam olmadı fragman üzerine, ya 3.taraf veriyor ya da ticari kullanım haklarıyla ilgili bilgiler istiyor

aynı fragmanı farklı farklı sitelerden alın kanalınıza atın mutlaka birisi sağlam çıkacaktır.

---------- Mesaj saat 00:30:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:29:09 civarında gönderildi. ----------

bende bir kanal var 2014 ün en iyi kanalı olacaktı ama para kazanma kapandı binlerce dolar kaldırabilirdim

ne kadar dikkatli olursan ol youtube yine kapatıyor iki hesabımda sebepsiz yere para kazanma kapatıldı.

Site işlerini bırakma bence hocam, denemediğim para kazanma yöntemi çok azdır fakat sitelerimden hiçbir zaman zarar etmedim. Emeğinin karşılığını veriyor bir nevi 24 saat açık dükkan yani. Youtube işine de Serkan üstad ile başladım Allah razı olsun 3 aydan beri ödeme alıyorum adsenseden yetecek kadar.
site işleri devam ediyor,tıklama başı maliyetleri çok yüksek çünki, 3-4 aydır yeni projelerde ortak olarak çalışıyorum tabi hobi olarak sitelerden ekmek yedim yemedim desem yalan olur hocam,sanırım yoğun emek harcamak ve kodlarla ilgilenmek google da üst sıralara çıkmak için sabahlamak yordu ve daha eğlenceli daha pratik olan youtube ek bir gelir oldu hedefim tamamen kendi projelerimi yani bana ait videoları hayata geçirmek bununla ilgili ne mi yapıyorum?After Effects ile ilgili kendimi gelştiriyorum Adobe Photoshop bilgim vardı kendime göre bu bilgileri harmanlayıp kendime bir yer bulmak amacım hocam :)

site işleri devam ediyor,tıklama başı maliyetleri çok yüksek çünki, 3-4 aydır yeni projelerde ortak olarak çalışıyorum tabi hobi olarak sitelerden ekmek yedim yemedim desem yalan olur hocam,sanırım yoğun emek harcamak ve kodlarla ilgilenmek google da üst sıralara çıkmak için sabahlamak yordu ve daha eğlenceli daha pratik olan youtube ek bir gelir oldu hedefim tamamen kendi projelerimi yani bana ait videoları hayata geçirmek bununla ilgili ne mi yapıyorum?After Effects ile ilgili kendimi gelştiriyorum Adobe Photoshop bilgim vardı kendime göre bu bilgileri harmanlayıp kendime bir yer bulmak amacım hocam :)

Allah yardımcın ve yardımcımız olsun..Hayırlı kazançlar hocam.

arkadaslar daha iyi önerisi olan yokmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri