Kazanmak,Kısa Sürede Bol İzlenim,Kategori Arama Derdinden Kurtulmak

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Hocam güzel konu emek vermişsin yazmışsın Yeni gelen arkadaşlar açısından iyi bir konu olmuş eline yüregini saglık yazamayıp sadece kendini düşünenler sonrada gelip burda sana laf atanların acizligne bakmayın. cekemiyorlar demekki. ugrasmanız onlara cevap vermeniz hata.

Arkadaşlar adam düzgünce bir konu paylaşmış bilgilerini bizlere aktarmış siz neden bu insan karşı cephe alıyorsunuz. Ben mesela yeni başladım bu işlere bu adam bu konuyu açmasa ben orda burda kategori arayacaktım. Saolsun arkadaş bizimle bir bilgi paylaşmış eğer sizin bu bilgiye ihtiyacınız yoksa bu konudan çeker gidersiniz bu kadar basit neyin polemiğini yapıyorsunuz anlamıyorum. Hepinizin derdi para olmuş azcık etrafınıza bakın etrafınıza.

[MENTION=12002]maxiimuss[/MENTION] Hocam bu değerli bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok çok teşekkürler Allah razı olsun.

Arkadaşlar adam düzgünce bir konu paylaşmış bilgilerini bizlere aktarmış siz neden bu insan karşı cephe alıyorsunuz. Ben mesela yeni başladım bu işlere bu adam bu konuyu açmasa ben orda burda kategori arayacaktım. Saolsun arkadaş bizimle bir bilgi paylaşmış eğer sizin bu bilgiye ihtiyacınız yoksa bu konudan çeker gidersiniz bu kadar basit neyin polemiğini yapıyorsunuz anlamıyorum. Hepinizin derdi para olmuş azcık etrafınıza bakın etrafınıza.

[MENTION=12002]maxiimuss[/MENTION] Hocam bu değerli bilgiyi bizimle paylaştığınız için çok çok teşekkürler Allah razı olsun.
Rica ederim hocam.Ben teşekkür ederim:)Nihayet iyi niyetle yapılan paylaşıma cephe almayan birilerini de gördük bu forumda.
Hocam güzel konu emek vermişsin yazmışsın Yeni gelen arkadaşlar açısından iyi bir konu olmuş eline yüregini saglık yazamayıp sadece kendini düşünenler sonrada gelip burda sana laf atanların acizligne bakmayın. cekemiyorlar demekki. ugrasmanız onlara cevap vermeniz hata.
Haklısınız hocam.
вєякαη;489690' Alıntı:
Mükemmel bir paylaşım olmuş sonuna kadar okudum çok detaylı ama çok etkili bir yönteme benziyor

Sağolun hocam:)

Teşekkürler güzel konu. Sadece mesajla işi olanlar ilgilense iyi olur. İşine yaramayan ya da zaten bilen geri dursun arkadaşlar. Her konu altında saçma sapan yorumlar var ve kirlilikten başka bi işe yaramıyor. İki dakikalık mesaj için burda yarım saat kavga okuyoruz. Forumumuza sahip çıkalım. Kimse de böyle dayanışma yok. Sonra çok ararız valla buraları.

Teşekkürler hocam benim için iyi bilgiler mevcut

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=12002]maxiimuss[/MENTION] paylasim icin tesekkurler hocam siz sallamayin bile hocam o cok bilmisleri :)

250 kanalım varken gunluk 30-40 tl gelirdi şimdi yaklaşık 10 kanalım var 200 tl ye yakın para geliyor .. yine spam yapıyorum ama iyi videoları spamlıyorum özenli video seçerek yuklemek daha çok kazandırıyor .. benim spam yaparken 250 video yukledigim kanalda 3 ayda 1000 izlenim gelmiş :)

250 kanalım varken gunluk 30-40 tl gelirdi şimdi yaklaşık 10 kanalım var 200 tl ye yakın para geliyor .. yine spam yapıyorum ama iyi videoları spamlıyorum özenli video seçerek yuklemek daha çok kazandırıyor .. benim spam yaparken 250 video yukledigim kanalda 3 ayda 1000 izlenim gelmiş :)

ne calısıyon hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri