Kedisine işkence yapan öğrencinin cezası belli oldu

bayburt16

Kayıtlı Üye
İşkenceyle öldürdüğü kedisinin görüntülerini sosyal medyada paylaşan öğrenciye 1756 lira idari para cezası kesildi.

adi herif birde kendını savunuyor "Kediye işkence yapan öğrenci: Ben hayvanseverim" kendi birşey yapmamış ama videoda ses sanki kendi sesi değil

devamı için Kedisine işkence yapan C.A.'nın cezası belli oldu

Cezası belli oldu derken İnfazına kararmı verilmiş :D şaka bir yana şerefsiz işte :(
ama dışarda ragat bırakmıcaklar onu bir çok hayvan sever kitle özellikle https://www.facebook.com/photo.php?fbid=585145281564844&set=a.105543232858387.12302.100002081330032&type=1&theater Hayihakçılar Birde cem garipoğlu gibi bilmem kimin çocukları var 30 yaşlarına doğru çıkcak hemen yurtdışı sonra hayat bana güzel dicek para bok gibi şerefsiz yani o böyle planlıyordur kesin ama aması var bu işlerin çıkarda sağkalırmı orasını Allah bilir :D :mad: keşke 5 dakka elime verselerdi cem garipoğlunu

daha dün kendisine saldıran leoparı öldürdü diye adama dava açtılar hapis cezası istediler.

Nasıl bi ülkede yaşıyoruz biz.

bide çıkıpda adaletten bahsedenler var..

Türkiye'de Hayvan hakları için caydırıcı yasa yok ya. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz?

hocam olayı yanlış anladın

cezada değişim olacaktır arkadaşlar bu ay içinde beklemek lazım

Bir kaç daha kedi öldürülüp gündem bu yöne kayarsa bir değişim olur ance başka türlü olmuyor bir musibet gelmeli başımıza.

Ayrıca normalde kabahat denilip herhangi bir ceza uygulanmıyor sokak hayvanlarını öldürmede (küçük bir para cezası nadir ). Sadece öldürdüğünüz hayvanın sahibi varsa hapis cezası uygulanabiliyor.

Bu arkadaşın bu kadar ceza almasının sebebi gündeme gelmesi. Normalde biri şikayet etse sadece gündeme falan gelmese zor. Para cezası bile almaz.

adama verilcek en büyük ceza verilmiş, artık sokağa bile çıkamaz, hapishanede rahat olurdu onun için, ama artık her sokakta yüzünü tükürcek birileri var

:D:D hukuk konusunda cok eksiginiz var ilk konusu acıldıgında bu cocugun adres tc no bilgilerini felan yazanlarda vardı burda aynı şekilde facebookta baya yayılmıştı durum.

bu cocukta %1 beyin varsa bu kesilen cezayı yastıgının altındaki bozuklarla ödeyebilecek kadar zengin olur.

yerinde olsam herkezden şikayetci olurdum:) paraya para demezdim acık ve net.

inkar edip o cezadanda kurtulacaktır. o parayı ödemez yani. onun öldürdügüne dair bir kanıt yok . fazla irdelemeyin. kadın cinayetlerini konuşmuyorsunuz bu kadar.

Ben okulun bilişim sistemine girdim diye daha çok ceza aldım la :( hak mı bu adalet mi, sinirlendim bak durduk yere şimdi :D

:D:D hukuk konusunda cok eksiginiz var ilk konusu acıldıgında bu cocugun adres tc no bilgilerini felan yazanlarda vardı burda aynı şekilde facebookta baya yayılmıştı durum.

bu cocukta %1 beyin varsa bu kesilen cezayı yastıgının altındaki bozuklarla ödeyebilecek kadar zengin olur.

inkar edip o cezadanda kurtulacaktır. o parayı ödemez yani. onun öldürdügüne dair bir kanıt yok . fazla irdelemeyin. kadın cinayetlerini konuşmuyorsunuz bu kadar.
Ben konuşuyom :D ve kadın olayları kısmında daha fazla üstünde durmalıyız :( Bak mesela Cem garipoğlu ve onun benzeri bir suç işleyip yırtan başka bir zengin çocuğu biri yurt dışında şuan Tr'de kıza çarpmış vurmuş öldü gencecik kız şerefsiz aklandı aklandı sayılmaz pekte kaçak mobese bozukmuş o an diğeri kesti biçti 30 lu yaşlara doğru çıkcak hemen yurt dışı kesin :mad::mad::mad: Keşke Yargıç gilmindeki gibi böyle direk infaz olayı olsa bunlara

Ben okulun bilişim sistemine girdim diye daha çok ceza aldım la :( hak mı bu adalet mi, sinirlendim bak durduk yere şimdi :D
He valla böle masum suçlara daha çok verirler neymiş sistemin işleyişini engellemişiz :D bizde duymadım ama yurt dışında varya bazı çocuklara kişilere böle 5 yıl elektronikten uzak durcan diye ceza veriyolar kanunlar 10 dkka uzak kalamıyoz 5 yıl kim tınlar :D :(
bi heykırlık sezmiştim gelin cw de takılalım hocam :)

Nick ne hocam Cw'de

Türkiye'de insanlar için hak hukuk bittiyse 13-15 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz ettikten sonra serbest bırakılıyorsa bu şerefsize bu cezayı vermeleri normal.

Video kaydı kanıt değil midir hocam? Çocuğun sesi yer alıyor ve ayrıca evin bir bölümü de görüntülerde var. Yine de çocuğun yaptığını kanıtlamaz diyebilirsin ancak görüntülerde hayvana karşı yapılan işkence son derece net değil mi?

Eskişehirde öğrenciler toplanıp bu çocuğu dövmüşler.Az bile yapmışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri