Kedoo Entertainment JLT kimdir?

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Kedoo 32$ yollamış bana ancak life'a dair hiç bir kanalım yok benim.

Acaba Quiz ile bir ilişiği olabilir mi?

quiz hocam, benim de quize aralığın son 10 gününde bağladığım bir kanalım vardı. yani başka partnerde bi yerde bi kanalım yoktu... bugün bana da 17 küsur gelmiş.

Kedoo 32$ yollamış bana ancak life'a dair hiç bir kanalım yok benim.

Acaba Quiz ile bir ilişiği olabilir mi?
Benim lifede tek kanalım vardı hocam onun da ödemesini aldım bu ödemeyi paypalda almamıştım bana da 23 dolar ödeme gelmiş quizin yarım kalan küçük ödemelerini yapıyor tahminimce :)

15$ 'da bana sallamışlar :) İlginç olan hiç küsürat yok direkt 15,00 $ :D

Kedoo Entertainment JLT size şunu gönderdi: $15,00 USD

03.02.2015 Saat 23:40

Paypal.

Neyin ödemesi bu konu tarihi ta ne zamanın :)
Bilemiyorum hocam quiz ödemesi gibi duruyor.

Tarih:
04.02.2015Saat:
02:36:34 GMT+02:00Durum:
Tamamlandı
Konu:
2014-12 Payment ID#**711
Not:
2014-12 Payment channel **586 ID#**711
Ödeme türü:
Anında

Bilemiyorum hocam quiz ödemesi gibi duruyor.

Tarih:
04.02.2015Saat:
02:36:34 GMT+02:00Durum:
Tamamlandı
Konu:
2014-12 Payment ID#**711
Not:
2014-12 Payment channel **586 ID#**711
Ödeme türü:
Anında

ID koymuş Quiz yada Life ödemesi ama bitmemişmiydi ödemeler. İlginç.

şimdi 2 haneli bi ödeme geldi hiçte beklemiyodum :D

Son düzenleme:
Arkadasta odeme aldi, Life networkte hic kanali yok. Quiz kendi paypallari sorunlu diye, Life'tan yolluyor belli ki.

Arkadaşlar, benim life la veya kendoyla hiç işim olmadı, 90 dolar para gelmiş :D paranın lazım olduğu zamanda :D

arkadaşlar bana gelen tüm ödemeler quizden kedoo adı altında geliyor benim life kanalım yok oyun kanalımda yok.:D

Arkadaşlar muhabbetiniz çok gerisinde kalmışınız anlaşılan siz. Quizde Life'ta ödemeleri artık Kedoo altında yapıyor ve açıklamada hangisinin olduğunu yazıyor 1 ay önceki konu bu. :)

Arkadaşlar muhabbetiniz çok gerisinde kalmışınız anlaşılan siz. Quizde Life'ta ödemeleri artık Kedoo altında yapıyor ve açıklamada hangisinin olduğunu yazıyor 1 ay önceki konu bu. :)

her ödemede yazmıyor aslında.benim son aldıgım para nerden geldi belli degil.öncekilerde en azından quiz,life yazıyordu bunda o da yok.daha önceleri direk kanalın hangisi oldugu yazardı sonra onuda id ile degiştirdiler.şimdi hiç anlaşılmıyor bu neyin ödemesi :)

her ödemede yazmıyor aslında.benim son aldıgım para nerden geldi belli degil.öncekilerde en azından quiz,life yazıyordu bunda o da yok.daha önceleri direk kanalın hangisi oldugu yazardı sonra onuda id ile degiştirdiler.şimdi hiç anlaşılmıyor bu neyin ödemesi :)

O zaten ayrı bir konu :) Ya ben öyle bakmıyorum gelsinde ne gelirse gelsin hesabı bakıyorum 1 ay bakmışsın beklediğimden fazlası öbür ay bakmış daha azı. :) İşin içinde Life Quiz olsunda sorun yok benden. :D

Kedoo Ent. Quiz in çalıştığı bi şirket. Dubai merkezli Sahibi rus. Ödemeler oradan çıakrılıyor ülkede Vergi vs sorunu olmadığından dolayı.

Kedoo dan gelen ödeme quiz yada Life dir.

2015-02-28_20h12_47.png

Bizim forumda ne indexliyor arkadaş.

Screenshot by Lightshot

Ya benimde lifede bir kanalım vardı ama kanalı bile bulamıyorum bilgilerini kaybetmişim 25-30 dolar bırakırdı dün 356 dolar geldi paypalıma açıklamada kedoodan gelmiş ama resimdeki gibi life geçiyor bu kanalın patlama ihtimali düşük geldi:D bir anda 10 katı kazandırmaz gibime geliyor bugüne kadar kedoo firmasının yolladıgı quiz kanal ödemenizde hiç life yazdıgı oldumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri