Kedoo Entertainment JLT kimdir?

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Screenshot by Lightshot

Ya benimde lifede bir kanalım vardı ama kanalı bile bulamıyorum bilgilerini kaybetmişim 25-30 dolar bırakırdı dün 356 dolar geldi paypalıma açıklamada kedoodan gelmiş ama resimdeki gibi life geçiyor bu kanalın patlama ihtimali düşük geldi:D bir anda 10 katı kazandırmaz gibime geliyor bugüne kadar kedoo firmasının yolladıgı quiz kanal ödemenizde hiç life yazdıgı oldumu

3-5 ay boyunca toplasan 50tl vermeyen kanallarımın o kadar zamandan sonra bi anda 500-700$ lara çıktıgını bilirim hocam.bi anda patlamaz demeyin,patlar patlar :)

Benim aralıkta askıya alınmış içinde 120$ bulunan bir kanal var, hala ödemesi gelmedi. kanal imzasızdı ondan da olabilir. çok uğraştım yeni sözleşme gelmedi.

3-5 ay boyunca toplasan 50tl vermeyen kanallarımın o kadar zamandan sonra bi anda 500-700$ lara çıktıgını bilirim hocam.bi anda patlamaz demeyin,patlar patlar :)

yani bu life kanaldır diorsun hocam :d tuhaf valla inş öledir çünkü quizdende çok kapanan kanalım olmusdu onlarınmı ödemesi geldi bilemedim

yani bu life kanaldır diorsun hocam :d tuhaf valla inş öledir çünkü quizdende çok kapanan kanalım olmusdu onlarınmı ödemesi geldi bilemedim

quizde olabilir, paypala bagli kanalin kaldiysa quizde onlari life kedoo adi altinda gonderdi.

Bana geçen ay 50 dolar gönderdiler di hiç de bağlı kanalım yoktu :)

Benim hiç life kanalım yok mesela geçen ay Kedoo 2 haneli bi ödeme yolladı. Sanırım life ve quizin üst bayisi gibi birşey.

kedoo hem life hem quiz ödemelerini yapıyor arkadaşlar ordan gelen para her ikisinede ait olabilir.eskiden not düşerlerdi şu isimli kanalın şu tarihli ödemesi diye.şimdi id ekliyorlar hatta benim son aldıgım ödemede herhangi bi url,isim,id hiçbişey eklenmemiş.kedoodan ödeme geldi,life mı quiz mi belli degil.hangi kanala ait belli degil.tek anladıgım aralık 2014e ait bi ödeme yani kapanmış bi kanal oldugu haricinde hiçbi fikrim yok bu kanal konusunda :D

bi tane özgün kanalım vardı ona para yatırmış bu mail enteresan :D çıkmaya çalışıyordum lifeden neyse geri çektim isteği arada yatırsınlar böyle :) ek gelir

Bu gün banada öğle saatlerinde göndermişler.Nerden hangi kanal onu bile bilmiyorum.Hiç beklemiyordum

Sent from my iPhone using Tapatalk

kedoo hem life hem quiz ödemelerini yapıyor arkadaşlar ordan gelen para her ikisinede ait olabilir.eskiden not düşerlerdi şu isimli kanalın şu tarihli ödemesi diye.şimdi id ekliyorlar hatta benim son aldıgım ödemede herhangi bi url,isim,id hiçbişey eklenmemiş.kedoodan ödeme geldi,life mı quiz mi belli degil.hangi kanala ait belli degil.tek anladıgım aralık 2014e ait bi ödeme yani kapanmış bi kanal oldugu haricinde hiçbi fikrim yok bu kanal konusunda :D

Banada kasımda kapanan kanalın parası geldi geçen cuma aksatmadan gönderiyolar :D

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim buradan yazıyorum. Aşağıdaki ödeme şimdi geldi normal midir?

May-December 2014 Payment channel ID#42482

Bende bilmiyorum hangi kanal ama kapanan bi kanalın parası diye tahmin ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 19:50 ----------

Life tamamda. 2014 aralık ayının kanlın ödemesi şimdi niye geliyo :)
Benim Aralık 2014 hala gelmedigine göre sizinkilerin gelmesi cok normal :)
Gerci benim Quiz'di ama olsun ikiside aynı sayılır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri