Kemal Ekşioğlu videomu paylaştı (Abone Patlaması)

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Burda da paylaşsaydın ya biz de görseydikk :)

sen kaliteli iş yaptıktan sonra ki videolarında git gide çok daha iyi oluyor her şekilde educaterıda geçersin

[MENTION=21319]Vergo[/MENTION] sen kemal ekşioğlunun çaylak versiyonu olacaksın .. kemalin yarisi olsan ble sana yeter artar ins böyle üstüne katarak devam edersin

Bir kere aldılar mı devamı gelir. Güzel içeriklere devam takip ediyorum, iyi gidiyorsun :D

[MENTION=21319]Vergo[/MENTION] sana başlık yazmasınıda birileri öğretmeli babuş onunla ilgili destek al sen

hocam yalandan sansür videonuz çok güzel olmuş çok güldüm tebrikler başarılarınızın devamını dilerim

Eğer kendisine ulaşabiliyorsan söyle, yorum olarak kanalının linkini atsın, zaten direk üst sırada çıkıyor. Abone sayın 10 kat artar en az. Başarılar. Videoların çok sağlam.

Hocam sen kazanabildiğin kadar kazanmana bak boşver milleti fazla dinleme hatta bir kaç yedek kanal aç partra bağla oralardan da yürü :D

Eğer kendisine ulaşabiliyorsan söyle, yorum olarak kanalının linkini atsın, zaten direk üst sırada çıkıyor. Abone sayın 10 kat artar en az. Başarılar. Videoların çok sağlam.

ulaştım kendisine teşekkür ettim, o da rica etti:D

videoda zaten gözüküyo youtube linki ya birşey değişmez gibime geliyo.

Adam videomu paylaştı, 45 dakikada 100 abone geldi ve gelmeye devam ediyo:) gittim teşekkür ettim adama:D

ek: facebook sayfamıda 50ye yakın kişi beğendi:)

https://www.youtube.com/watch?v=0gR5-sR9c1M

Hocam böyle güzel videoalr yapınca sayfanızda paylaşın facebooka reklam verin bu tür paylaşımlar çok paylaşılır az bütçeyle çok kitleye ulaşırsınız kemal ekşioğlunun sayfasındaki video şuana kadar 121k kere görüntülenmiş.

ve ilk zamanlar facebook sayfasında youtube linki paylaşmayın normal video oalrak yükleyin link olarak verdiğinizde çok az kişiye erişim oluyor zaten sayfanızda pek hayranda yok

Son düzenleme:
ulaştım kendisine teşekkür ettim, o da rica etti:D

videoda zaten gözüküyo youtube linki ya birşey değişmez gibime geliyo.

Değişir hocam. Şahsen izleyici olarak ben üşeniyorum o linki açmaya. Ama tek tık olunca işler değişir. Beni dinleyin, eğer yaptırabilirsen abone sayın tavan yapar.

gerçekten çok güzel olmuş eğlendim bende.sezai usta çok iyiydi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri