Kemal Sunal

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Ebat

Yasaklanmış
Bugün Yeşilçam’ın usta komedyeni Kemal Sunal’ın aramızdan ayrılışının 14’üncü yılı…

3 Temmuz 2000’de Balalayka filminin Trabzon’da yapılacak çekimleri için İstanbul'dan uçağa binen Kemal Sunal geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Acı haber aynı gün Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmış ve 7’den 70’e herkesi derinden üzmüştü.

Kendine has üslubu, gülen yüzü ile hafızalara kazınan usta komedyeni, unutulmaz replikleriyle anıyoruz.

3yxmlw

Eşoğlueşek! :)

Bugün Yeşilçam�ın usta komedyeni Kemal Sunal�ın aramızdan ayrılışının 14�üncü yılı�

3 Temmuz 2000�de Balalayka filminin Trabzon�da yapılacak çekimleri için İstanbul'dan uçağa binen Kemal Sunal geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Acı haber aynı gün Türkiye�nin dört bir yanına ulaşmış ve 7�den 70�e herkesi derinden üzmüştü.

Kendine has üslubu, gülen yüzü ile hafızalara kazınan usta komedyeni, unutulmaz replikleriyle anıyoruz.

3yxmlw

Eşoğlueşek! :)
hala izlenip doya doya güldüğümüz büyük USTA.. Allah mekanını cennet eylesin..
NOT:Umarım bu konuyu da mahvedecek mahlukatlar gelmez yoksa kötü olacak..

izlemeye bıkmadığım nadir insanlardan biri, mekanı cennet olsun..

Kemal Sunal'ı çok severdim zaten kim sevmez ki mekanı cennet olsun

Erken ayrıldı aramızdan, kendisini rahmet ve saygıyla anıyoruz. Mekanı Cennet olsun.

her filminde de inceden de olsa mesajları vardır.
büyük usta her zaman izlenir.

Kemal Sunal gibi güzel bir insan dünyaya nadir gelir :)

Allah Rahmet Eylesin Güzel İnsanlar Erken Veda Ediyor :(

Allah rahmet eylesin.

En sevdiğim repliklerinden biri Umudumuz Şaban filmindeki kürsüye çıkıp konuşma yaptığı repliktir. "Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz yürüdüm çıktım. Ama çıkmamışta olabilirim. Çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. Görünen köy uzakta değildir. Buraya çıktıkta sonradan çıkmadık mı dedik? Bunlar bir takım uydurma laflardır. Sahi ben buraya niye çıktım? kim çıkardı ulan beni buraya " :D :D

Allah rahmet eylesin…… .
Bin defa izlesem yine sikilmam filmlerinden

Her filmini tekrarlarca izleyipte bizi güldüren adam.Bir daha böyle biri gelmez sinemaya.Mekanı cennet olsun.!

Mekanın cennet olsun Kemal abimiz,her filmini iple çekerdik,bir zamanlar ekranların yasaklı adamıydın,şimdi gönüllerin adamı...

Büyük bir üstadtı . Allah rahmet eylesin .Yaşayan bir üstad daha kaldı o da Şener Şen .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri