Kendi Adıma 2 Adsense Kullanabilirmiyim

Hocam bende 3-4 yıldır adsense kullanıyorum.Bir ara 10 tane adsensem vardı hepsi farklı kişi adına her zaman öle şuandada öle hepsi farklı kişi adına :D.Yıllardır şu tabularımı yıkamıyorum kim ne derse desin.Sonuçta youtube adsense muhendisleri adamlar herşeyi biliyor bunu bilemiyecek diyorum o yüzden farklı olsun garanti olsun dedim hep zaten adamlar banlamacak için mazeret arıyor.

Arkadaşlar herkese soru biraz basit gelmiş.Bende sonuçta yıllardır bu işteyim kendimi gerizekalı gibi hissettim herkes böle yazınca herkesin huyu var bende garanti olsun dedim.Neyse bundan sonra kendi adıma kullanırım fazladan çoğunluk ne derse o:)

Yok hocam ben çok iyi anladım seni haklısın. Ben neler yapıyorum bi bilsen bu ne ki. Paranoya bu işte çok normal. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle devam.. :D

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

ben teb kullanmadım hiç, hesap işletim ücreti falan almasın sonra hesaplara

Hocam 5 ay oldu daha çekmedi ama araştırmadım. Benim de aklıma geliyor bazen ama üşengeçlik işte bakmadım hiç.

Yok hocam ben çok iyi anladım seni haklısın. Ben neler yapıyorum bi bilsen bu ne ki. Paranoya bu işte çok normal. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle devam.. :D

Aynen hocam dediğin gibi paranoya var bu işte sonuçta emek veriyoruz.Yok hocam içim rahat olsun diye inan akraba dahil öle herkes hesap vermiyor para isteyen var.Kendi adıma açarım keyfime bakarım.O kadar kişi ok dediyse ok o zaman.:)

Hesapları açarken adreste ufak değişiklikler yap botlar aynı adres olduğunu anlamasın , iban numaraları farklı olsun isimler aynı olsa da fark etmez.

Aynı isimde binlerce kişi var, Ahmet yılmaz gibi...

---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

Hocam 5 ay oldu daha çekmedi ama araştırmadım. Benim de aklıma geliyor bazen ama üşengeçlik işte bakmadım hiç.

hesap işletim ücreti yıllık veya 6 aylık oluyor bi konuş müşteri hizmetleri ile istersen, çok acımasızlar bazıları 6 aylık 60 tl bazıları yıllık 100 falan alıyor. 50 tane açsan 5 bin lira yapar boşuna ödeme yazık valla.

hesap işletim ücreti yıllık veya 6 aylık oluyor bi konuş müşteri hizmetleri ile istersen, çok acımasızlar bazıları 6 aylık 60 tl bazıları yıllık 100 falan alıyor. 50 tane açsan 5 bin lira yapar boşuna ödeme yazık valla.

Aynen hocam o işi tam öğrenicem yarın, iyi hatırlattın, teşekkürler.

Hocam haklısın ama adsense kurallarında bir kişi 2 adet adsense kullanamaz diye bir kural var.2 sene önce dediğiniz olurdu şimdi de oluyormuş demek.Dediğinize katılıyorum.Ali Yılmaz adına çok kişi var ama adsense bu adamı anında banlatır.

Dostum şaşırdın mı sen :D
Adsense kurallarına göre bizim para falan kazanmamız imkansız durumda.
Sen kurallara takılırsan bizim youtube'a girmememiz lazım

Adamların işine geliyor yoksa yedirmezler,
kanal almanyadan fransadan yükleniyor, kanalın ülkesi amerika, adsense türkiyeden açılıyor, adsense ismi farklı banka hesabı alacaklı adı farklı, telefon doğrulama artık hangi ülke çalışıyorsa onla yapılıyor.

Hocam biliyoz Youtube yeni öğrenmiyorum.:D.Üyeliğime bakarsanız o günden beri youtube ilgileniyorum bazı insanların pinpiriklidir bende hep farklı adsense kullanırdım huyum batsın :D bundan sonra çoğunluğun dediğine uyarım:)

Arkadaşlar youtube şartları devamlı değişiyor.Bu sorular fazla gelse bile şartlar değişiyor devamlı o yüzden soruyorum.

Örnek:Haydar Palabıyık adına aynı anda 2 tane adsense kullabilirmiyim 2 adsense farklı ibanlar olucak sadece ama 2 adsense ödemeside Haydar Palabıyık gidecek.
Adres kısımlarında biraz oynama yap ödeme alırken aynı İBAN Girme sıkıntı çıkmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri