Kendi bilgisayarımdaki doyaları nasıl vds sunucusuna taşıyabilrim??

galdor

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Aslında sorunun kendisi her şeyi açıklıyor :) Bilgisayarımdaki videoları vds deki sunucuya taşımak istiyorum. Bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.

videoları vds ye göndermedeki amacını öğrenebilirmiyim ?

upload işlemini vdsdeki sunucu üzerinden yapmak istemiyorum daha hızlı olması için ??

vps göndrene kadar youtube a upload et. aynı hızda gönderecek zaten senin upload hızında. ben kücük dosyaları gönderirken kopyala yapıştır ile atıyorum

:) Olur tabiki fakat.Sen bilgisayarından o videoları youtubeye yüklesen aynı zamanda yüklersin vdsye zaten.Hızlı olması için videolarıda vdsye indirmen gerekiyor :)

anladım cevap için teşekkürler video arşivim vardı ve vedsyi yeni aldım yeni videoları vdsye yükleyip öyle upload yapıcaz youtubea artık :)

adam zaten videoları hızlı bir sekilde yüklemek için vds ye atmak istiyo arkadasların cevabıda önce youtube yükle sonra vds ile indir :D

adam zaten videoları hızlı bir sekilde yüklemek için vds ye atmak istiyo arkadasların cevabıda önce youtube yükle sonra vds ile indir :D

senin tavsiyen nedir peki? çok kafam karıştı aslında vdsye aktarmanın hızlı bir yolu olsa seri bir şekilde yüklemek güzel olurdu youtubea :))

senin tavsiyen nedir peki? çok kafam karıştı aslında vdsye aktarmanın hızlı bir yolu olsa seri bir şekilde yüklemek güzel olurdu youtubea :))

Hocam bu konuda bir fikrim yok ama bir yolu olabilir mutlaka. Sadece tahminen söylüyorum

Eğer senin pc deki videolar şu sekilde gözükse

88.250.25.25/videolar/deneme.avi

bunun için bir program vardır belki ozaman vds ile rahatca cekersin. Böyle bir şey olu olmadınıda net bilmiorum tahmin sadece.

Not: skype den bi ara yaz hocam 2 hesap kaldı vereyim onları :)

arkadasim normal pc'ndeki dosyalari atabilirsin fakat cok uzun sürer mesela 200 mb'lik bir dosyayi vds'ye atmaya calisirsan en az 30-45 dakika icinde yükleyebilirsin.

senin net hızın normal upload hızındır . büyük ihtimal 8mb net limitsiz felan vardır sende .
oda upload hızın 60-70kpbs .
Yani senin upload hızınla VDS'e dosya atman , Youtube'a dosya atmanla aynı hızda gider .
Bu yüzden elindeki dosyaları VDS'e atmanın hiçbir mantığı yok .

Bu dosyaların kaynağı internetse VDS'ten dosyalarını direk indir .
Sonra Youtube'a dosyayı VDS üzerinden atarsın .
Yoksa bu dosyaları VDS'E boşuna atma .
Bir işine yaramaz .

senin net hızın normal upload hızındır . büyük ihtimal 8mb net limitsiz felan vardır sende .
oda upload hızın 60-70kpbs .
Yani senin upload hızınla VDS'e dosya atman , Youtube'a dosya atmanla aynı hızda gider .
Bu yüzden elindeki dosyaları VDS'e atmanın hiçbir mantığı yok .

Bu dosyaların kaynağı internetse VDS'ten dosyalarını direk indir .
Sonra Youtube'a dosyayı VDS üzerinden atarsın .
Yoksa bu dosyaları VDS'E boşuna atma .
Bir işine yaramaz .

gereken açıklamayı arkadaş yapmış

Klasörü kopyala vds masaüstüne gel yapıştır.Ben nasıl yapıldığını söyleyeyimde ileride arkadaşlar not defteri vs. kopyalayacağı zaman lazım olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri