Kendi kendine konuşan varmı :)

Sesimin dışarıya çıkacak kadar konuşmam 24 yaşında olmuştu. Zamanla bu her hafta 1 defa seslenmeye kadar vardı. Şuanda ise ayda bir oluyor diyebilirim. Ama bende çıkan hep neredeyse aynı cümle. "Ben bunu yaparım."

Aynı dönemden bu yana eşim beni uyandırırken neredeyse hergün bilincim açık olmadan yatakdan kalkmama bahenesi söylüyormuşum. Hatta 3-5 tanesinin videosu var, internete yüklesem herkes fake der :)

- Tarık ürünleri bıraktı mı, ben tarığı arayıp geliyorum.
- İş Bankasına fatura kesildi mi, kesilmediyse ben kestirip geliyorum?
- Ben gelemem, kızımı parka götürmem gerekiyor.

gibi gibi türlü olaylar var:) Şunu diyebilirim ki ogüne ait en stresli ne iş yapmışsam ertesi sabah eşim uyandırırken onla alakalı durumlar gerçekleşiyor. Ben hayatımda eşimi aldatmadım, ama aldatsam eminin ki 1 gün sonra en geç öğrenir :) Sıkıyorsa aldat... :)

Soru yanlış olmuş. Kendi kendine konuşmayan var mı olacaktı o :)

Sağlıklı insan kendine kendine konuşur ya.

Ama yukarıda bir arkadaş güzel yazmış. Eğer kendi kendinle kavga ediyorsan o zaman sıkıntı :)

bende konuşuyorum kendi kendime sesli ve sessiz olarak kesinlikle psikilojik deli değilim:d

Kendi kendin ile konuşup yine sen olduğunu bildiğin konuştuğun sen sana bilinçsizce cevap veriyorsa "Kendin sorup kendin cevaplaman dan bahsetmiyorum " sen kendi kendine soru sorup beyninde bu soruyu düşünmeden diğer sen sana cevap veriyor ise en kısa sürede bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum

Toplumda herkesin içinde kendi kendine konuşuyorsan ve bunun farkında değil etrafında bulunan insanlar seni uyarıyor ise mutlak olarak tedavi görmelisin

Yok böyle olmuyor diyorsan senin yaptığın sesli hayal kurmak oluyor ve bunun başlıca sebebi asosyal olaman dan kaynaklanıyor sosyal zekası yüksek insanlar genelde yanlızlıga tahammul edemedikleri için kendilerini bu şekilde rahatlatırlar

Ben de konuşurum kendi kendime. Muhabbetime doyum olmuyor sıkıntı yok bence.

Cok beklemeden bi doktora gözük bence :)

Edit bizim bi arkadaş kendi kendine fıkra anlatıp gülüyordu :D

Kendi kendin ile konuşup yine sen olduğunu bildiğin konuştuğun sen sana bilinçsizce cevap veriyorsa "Kendin sorup kendin cevaplaman dan bahsetmiyorum " sen kendi kendine soru sorup beyninde bu soruyu düşünmeden diğer sen sana cevap veriyor ise en kısa sürede bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum

Toplumda herkesin içinde kendi kendine konuşuyorsan ve bunun farkında değil etrafında bulunan insanlar seni uyarıyor ise mutlak olarak tedavi görmelisin

Yok böyle olmuyor diyorsan senin yaptığın sesli hayal kurmak oluyor ve bunun başlıca sebebi asosyal olaman dan kaynaklanıyor sosyal zekası yüksek insanlar genelde yanlızlıga tahammul edemedikleri için kendilerini bu şekilde rahatlatırlar

çok güzel açıklamışsınız hocam

sen beni gör deli diyorlar :D aslında çoğu zaman dizi anime izlerken tepki verdiğim için konuşuyorum bazende zor bir durumda olunca nasıl çözeceğim diye konuşurum, delilik değil tam tersi akıllı olan kendi ile konuşur tabi bunu hastane yakınlarında yapma atıyorlar akıl hastanesine :D

Bende kendi kendimle konuşurum ama sessiz içimden, genellikle yt konularını konuşurum içimden, çevremde yt dan anlayan pek olmadığı için mecburen kendi kendimle konuşuyorum, şöyle mi yapsam, şunu mu çalışsam, şöyle render alsam gibi gibi :)

Hocam bi örnek verirmisin nasıl kendi kendine konuşuyorsun mesela soru cevap mı yapıyorsun yoksa fikir mi yürütüyosun sesli

Ben yeni traş olunca aynanın karşısında kendimle konuşuyorum.. ''Heyyt şu tipe bak ya'' hafif gülümseme ''manyamkısın oğlum kimle konuşuyorsun sen'' sonra kendime kızıyorum, sonra '' yok yok iyisin iyi'' :D :D :D Eğer çok mutluysam konuşurum abi :)

Kendiyle konuşmayan mı olur ya :) en azından bir halimi hatrımı sorarım kendime :)

kendini sorgulamanın başlangicidir kendinle konuşmak. bak sen kendinle konuşarak, kendinle konuştuğunun bilincindesin. normal olmayan insan türü kendisiyle konuşmaz. sürekli dışa bağlıdır. içe inipde kendi kurallarını kendi değerlerini yaratamaz bunu sorgulayamaz ve bilincinde olamaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri