Kendi Müzisyen Kanalım Sizleride Beklerim Dostlar :))))

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Ses müthiş bence.Başarılı :):)

Çok güzel bir an önce orta sınıfta olsa giriş seviyesi ekipmanlarla başla dip v.s gibi durumlardan kurtul en azından program bilgin yoksa yazılım konularında mix&mastering v.s özelden yardımcı olabilirim saygılar.

Çok güzel bir an önce orta sınıfta olsa giriş seviyesi ekipmanlarla başla dip v.s gibi durumlardan kurtul en azından program bilgin yoksa yazılım konularında mix&mastering v.s özelden yardımcı olabilirim saygılar.

eyallah kardeşim pek program bilgim yok aslında sadece audaity ile kayıt yapıyorum sonra mp3 e çevirip movie makerda foto ekleyip atıyorum daha profesyonelce bişeyler için ne yapılması gerekiyorsa onlarıda yapmak için elimden geleni yapacağım bu konuda yardımcı olursan minnetkar kalırım :)))

güzel proje... önemliolan hiç bir sanatçının yapmadığı, bilmediği bir kulvardasın,
hiç olmadı harçlık çıkartırsın :D masraf vede hayallerın için ekipmanlar alıp, içinde hırs heves bırakmaz, hiç değilse yaptım. denedim dersin... bence guzel yoluna devam et dostum... kolaylar gelsın...

güzel proje... önemliolan hiç bir sanatçının yapmadığı, bilmediği bir kulvardasın,
hiç olmadı harçlık çıkartırsın :D masraf vede hayallerın için ekipmanlar alıp, içinde hırs heves bırakmaz, hiç değilse yaptım. denedim dersin... bence guzel yoluna devam et dostum... kolaylar gelsın...

eyvallah dostum bende bu şekilde düşünüyorum hayallerim uğrunda doğru yolda ilerlediğimi düşünüyorum :)))

eyallah kardeşim pek program bilgim yok aslında sadece audaity ile kayıt yapıyorum sonra mp3 e çevirip movie makerda foto ekleyip atıyorum daha profesyonelce bişeyler için ne yapılması gerekiyorsa onlarıda yapmak için elimden geleni yapacağım bu konuda yardımcı olursan minnetkar kalırım :)))

Benim de ev ortamında home studiom var, 2 yıldır müzikle falan uğraşıyorum fazlasıyla yardımcı olurum program ekipman bilgisinde falan sana sen geliştirmek istedikten sonra.

Devam et hocam pes etme. [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] ile bizde melankolik rapperlarız :D:D

senin videoyu izlerken kendi kendime dedim "ulen söyleyen mabel matiz de bizi mi yiyo" :) gittim orjinalini arattım bi de ondan dinledim :D sesin gayet iyi başarılar :)

senin videoyu izlerken kendi kendime dedim "ulen söyleyen mabel matiz de bizi mi yiyo" :) gittim orjinalini arattım bi de ondan dinledim :D sesin gayet iyi başarılar :)

ahahhhaaa ağzım kulaklarımda güldüm kardeşim buna çok sağol çok teşekür ederim :)))

---------- Mesaj saat 15:21:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:20:38 civarında gönderildi. ----------

başarılar kardeş

eyvallah kardeşim sağolasın :))

cok basarili tebrik ederim :) ingilizce sarkilar yaparsan cok iyi olur bi bakmissin Justin gibi unleniyosun sende ins

cok basarili tebrik ederim :) ingilizce sarkilar yaparsan cok iyi olur bi bakmissin Justin gibi unleniyosun sende ins

hehe inşallah kardeşim :D:D ama yapacağım yabancı parçalarda ;)

---------- Mesaj saat 15:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:39:04 civarında gönderildi. ----------

helal bugüne kadar gördüğüm en güzel amatör sanatçı..

eyvallah kardeşimm biran yanlış okudum en amatör sanatçı diye ama güzel yazıyomuş orda eyvallah çok sağolasın :)))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri